Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımmm çok çok gecmiş olsun allahtan ümit kesilmez

Sinirlerim alt üst oldu moralim çok bozuk valla bak kimseyi görmek konuşmak bile istemiyorum
Hiç sorma kuzum her ay ben de böyleyim hissediyorum olacağını iki gündür yataktan bile çıkasım gelmiyor hep böyle bir iki gün yıkılıyorum yani

Hiç sorma kuzum her ay ben de böyleyim hissediyorum olacağını iki gündür yataktan bile çıkasım gelmiyor hep böyle bir iki gün yıkılıyorum yani
Bende öyleyim kuzum valla allah yardımcımız olsun bizi bizden başka anlayan olmaz birine anlatsan güler herhalde bize

Sabaha kadar kan ter için de kaldım kasıklarım çatladı sabah kadar uyuyamadım geliyoruummmm diyor bunaltti beniii
Korkma canim degerin ucmamis gayet güsel arttmis
Bunu bende mi denemeliyim acaba şimdi ben size adet olduğum ve adetimin bittiği tarihi söylesem yumurtlama donemim ne zamana denk geliyor yardımcı olur musunuz ben çözemiyorum da
Canim adet döngün kac gun senin onu banw soylersen yardimci olabilirim

Sinirlerim alt üst oldu moralim çok bozuk valla bak kimseyi görmek konuşmak bile istemiyorum
Bende öyleyim kuzum valla allah yardımcımız olsun bizi bizden başka anlayan olmaz birine anlatsan güler herhalde bize
eşim bile anlamıyor ya seni boşuna doktora götürüyorum ben söylediklerini takmıyorsun diyo doktorlar da ağızlarına dolamışlar bi bir sene normal diye tamam normal de yani her şeye dikkat ediyoruz neden olmuyor bu çocuk bi bak bakmıyorlar bile devlet de özel de aynı takmadılar beni sorun yok diyip yolluyo

Iste 1 sene dolmayinca olmuyor demiyorlar çünkü onlar illaki sene geçmesi lazım canim rahim filmi faln çektirmiş miydin

Canim ne kadarr oldu sizin 1 sene olmadan bakmiyolat bizim 8 ay oldu 1 seneye yakin dedim o zaman baktilar

canım bizde aynı hataya düşdük bir yıl olsun hatasına tabi 6 7 ay bekledik ben gittim bişey çıkmadı sonra eşim gitti ne sigarası var ne içkisi düşün ona rağmen sperm hızımızda sorun çıktı ve doktor eşimin doktoru 1 yıl kadar saçma şey duymadım insanda sorun varsa hep vardır bir yılda düzelcekmi kadın doğumcular neden böyle yapıyor anlamıyorum demişti ilk bakılmalı her iki tarafada eğer sorun yoksa bir yıl beklenmeli olmuyorsa ozaman tedaviye geçilmeli boşuna insanlara zaman kaybettiriyorlar demişti ki eşimde sorun çıkmıştı kontrole gidilmeli bence bir yıl dolmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…