- 12 Nisan 2019
- 24.226
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #62.321
Canımmm çok çok gecmiş olsun allahtan ümit kesilmezKizlar selam. Pek ic acıcı bi gun aymadi benim icin maalesef. Dun gece kanamam basladi doktora gittim hic olumlu konusmadi. Tıp dilinde yola cikmis deriz bu ultrason icin dedi. Dusuk icin yola cikmis yani. Devam ederse şaşırırım bu gebelik dedi. Hayirlisi olsun hakkimizda. Silebilirsiniz beni listeden çünkü devam etmez dedi doktor. Bi sure pek giremem iyiyim ama zaten nedense icime konmustu biseyler. Biraz kendime gelmem lazım ondan sonra girerim yine
Hiç sorma kuzum her ay ben de böyleyim hissediyorum olacağını iki gündür yataktan bile çıkasım gelmiyor hep böyle bir iki gün yıkılıyorum yaniSinirlerim alt üst oldu moralim çok bozuk valla bak kimseyi görmek konuşmak bile istemiyorum
Gelmedimi mi dahaSabaha kadar kan ter için de kaldım kasıklarım çatladı sabah kadar uyuyamadım geliyoruummmm diyor bunaltti beniii
Bende öyleyim kuzum valla allah yardımcımız olsun bizi bizden başka anlayan olmaz birine anlatsan güler herhalde bizeHiç sorma kuzum her ay ben de böyleyim hissediyorum olacağını iki gündür yataktan bile çıkasım gelmiyor hep böyle bir iki gün yıkılıyorum yani
Yookk kiz gelmedi pislik ama gelecem diyor hemde çok sancılı gelcem dedi akşam öldürdü beni gün içinde olurum yada sabahGelmedimi mi daha
Sabaha kadar kan ter için de kaldım kasıklarım çatladı sabah kadar uyuyamadım geliyoruummmm diyor bunaltti beniii
Korkma canim degerin ucmamis gayet güsel arttmisyaa geçen ay eşimde hız sorunu çıktı hiç beklemiyorduk bu ay ondan dolayı korku var içimde hep cumartesi gidebilcem doktora kese anca gözükürmüş iki katı artmalı çok artarsa dış gebelik falan diyolarda 2 kattan biraz fazla olunca aklım karıştı yazarlardı hep çift çizgiyi görceksiniz ama içiniz rahat etmiycek hiç diye gerçekten öyle oluyormuş hamile havasına giremiyo insan kolay kolay
Canim adet döngün kac gun senin onu banw soylersen yardimci olabilirimBunu bende mi denemeliyim acaba şimdi ben size adet olduğum ve adetimin bittiği tarihi söylesem yumurtlama donemim ne zamana denk geliyor yardımcı olur musunuz ben çözemiyorum da
Sinirlerim alt üst oldu moralim çok bozuk valla bak kimseyi görmek konuşmak bile istemiyorum
eşim bile anlamıyor ya seni boşuna doktora götürüyorum ben söylediklerini takmıyorsun diyo doktorlar da ağızlarına dolamışlar bi bir sene normal diye tamam normal de yani her şeye dikkat ediyoruz neden olmuyor bu çocuk bi bak bakmıyorlar bile devlet de özel de aynı takmadılar beni sorun yok diyip yolluyoBende öyleyim kuzum valla allah yardımcımız olsun bizi bizden başka anlayan olmaz birine anlatsan güler herhalde bize
Amin canim benim seninde basin sagolsun Allah rahmet eylesinhemen okuyorum kuzum ben
Rabbim ailesine sabır versin
babamı kaybettim çok iyi bilirim acısını
Amin canim tesekkur ederimTabiki canimmm başın sagol olsun allah rahmet eylesin inşallah
Benim 14. Gun sabahi Hello diyo banaYookk kiz gelmedi pislik ama gelecem diyor hemde çok sancılı gelcem dedi akşam öldürdü beni gün içinde olurum yada sabah
canım senin hormon değerinde bir sorun mu çıktı bir kaç gün girmemiştim orasına kaçırdım sanırım benKorkma canim degerin ucmamis gayet güsel arttmis
Canim adet döngün kac gun senin onu banw soylersen yardimci olabilirim
Geçen ay benimkide oyle dedi 14 günü sabah geldi bu gelecek ama ya insan hissediyorBenim 14. Gun sabahi Hello diyo banaay gelmez insallah seninki
Iste 1 sene dolmayinca olmuyor demiyorlar çünkü onlar illaki sene geçmesi lazım canim rahim filmi faln çektirmiş miydineşim bile anlamıyor ya seni boşuna doktora götürüyorum ben söylediklerini takmıyorsun diyo doktorlar da ağızlarına dolamışlar bi bir sene normal diye tamam normal de yani her şeye dikkat ediyoruz neden olmuyor bu çocuk bi bak bakmıyorlar bile devlet de özel de aynı takmadılar beni sorun yok diyip yolluyo
Canim ne kadarr oldu sizin 1 sene olmadan bakmiyolat bizim 8 ay oldu 1 seneye yakin dedim o zaman baktilareşim bile anlamıyor ya seni boşuna doktora götürüyorum ben söylediklerini takmıyorsun diyo doktorlar da ağızlarına dolamışlar bi bir sene normal diye tamam normal de yani her şeye dikkat ediyoruz neden olmuyor bu çocuk bi bak bakmıyorlar bile devlet de özel de aynı takmadılar beni sorun yok diyip yolluyo
Çekmedi ki yeni evlenmişsin tıkalı olamaz dediIste 1 sene dolmayinca olmuyor demiyorlar çünkü onlar illaki sene geçmesi lazım canim rahim filmi faln çektirmiş miydin
Kuzum biz 9 aylık evliyiz ama başta istemiyorduk 4 aydır korunmuyoruzCanim ne kadarr oldu sizin 1 sene olmadan bakmiyolat bizim 8 ay oldu 1 seneye yakin dedim o zaman baktilar
Bu ay git canım korunduğunu fln söyleme 9 ay olmuş bakarlar artık herhalde hiç korunmadik faln deÇekmedi ki yeni evlenmişsin tıkalı olamaz dedi
canım bizde aynı hataya düşdük bir yıl olsun hatasına tabi 6 7 ay bekledik ben gittim bişey çıkmadı sonra eşim gitti ne sigarası var ne içkisi düşün ona rağmen sperm hızımızda sorun çıktı ve doktor eşimin doktoru 1 yıl kadar saçma şey duymadım insanda sorun varsa hep vardır bir yılda düzelcekmi kadın doğumcular neden böyle yapıyor anlamıyorum demişti ilk bakılmalı her iki tarafada eğer sorun yoksa bir yıl beklenmeli olmuyorsa ozaman tedaviye geçilmeli boşuna insanlara zaman kaybettiriyorlar demişti ki eşimde sorun çıkmıştı kontrole gidilmeli bence bir yıl dolmadaneşim bile anlamıyor ya seni boşuna doktora götürüyorum ben söylediklerini takmıyorsun diyo doktorlar da ağızlarına dolamışlar bi bir sene normal diye tamam normal de yani her şeye dikkat ediyoruz neden olmuyor bu çocuk bi bak bakmıyorlar bile devlet de özel de aynı takmadılar beni sorun yok diyip yolluyo
Girip bakmış mi tıkalı olup olmadı yüzünden mi belli oluyormus bu Dr bazen Tuaf oluyorÇekmedi ki yeni evlenmişsin tıkalı olamaz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?