Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen kuzum ben iki kere gittim görünürde bir şey yok ama detaylı bakmıyorlar bir sene dolmadı diye bu ay da eşim de gidicek bakalım insallaj bir sıkıntı yoktur

Kuzum dün öyleydim benimde 10 gun vardi dun bugün hala aynı kasiklarim rahmim adet olcak gibiyim resmen ama ben bat a kadar belirti bahsetmicem dedim sisi yorumlarım ama
Insallah hayır olur kuzum

Kuuzm aynısı bana yaptılar 3 aylık evliyim gittim çok yeni bakmayız dediler oyle oyle bir seneye doldurdum sonra rahim filmi faln çektiler bakmıyorlar
Geçen gittiğimde özellikle söyledim tüpler tıkalı olabilir mi bakabilirmisinşz dedim yeni evlisin olamaz dedi bi kan al bisey yap yok

Geçen gittiğimde özellikle söyledim tüpler tıkalı olabilir mi bakabilirmisinşz dedim yeni evlisin olamaz dedi bi kan al bisey yap yok
Allah onların elinde düşürmesin eksikse etmesin insanın algilariyla oynuyorlar resmen bizede yazık ne ümitlerle ayları iz geçiyor

Kızlar bugün yine dedim iyiki pes pese yapmamışım çocuğu ara vermişim ya
Arkadaş kızını bıraktı yine bana işi varmış kafayı yedim 2 dakka durmadılar okula bıraktım şimdi kafam rahatladı ya ne zormus pes pese çocuğu olanlara Allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…