- 5 Aralık 2019
- 2.157
- 3.800
- 133
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #62.341
Aynen kuzum ben iki kere gittim görünürde bir şey yok ama detaylı bakmıyorlar bir sene dolmadı diye bu ay da eşim de gidicek bakalım insallaj bir sıkıntı yokturcanım bizde aynı hataya düşdük bir yıl olsun hatasına tabi 6 7 ay bekledik ben gittim bişey çıkmadı sonra eşim gitti ne sigarası var ne içkisi düşün ona rağmen sperm hızımızda sorun çıktı ve doktor eşimin doktoru 1 yıl kadar saçma şey duymadım insanda sorun varsa hep vardır bir yılda düzelcekmi kadın doğumcular neden böyle yapıyor anlamıyorum demişti ilk bakılmalı her iki tarafada eğer sorun yoksa bir yıl beklenmeli olmuyorsa ozaman tedaviye geçilmeli boşuna insanlara zaman kaybettiriyorlar demişti ki eşimde sorun çıkmıştı kontrole gidilmeli bence bir yıl dolmadan
İşte dikkate almıyorlar insanı illa bir seneyi geçmiş falan olcak ki bakacaklarGirip bakmış mi tıkalı olup olmadı yüzünden mi belli oluyormus bu Dr bazen Tuaf oluyor
4 aya bakmazla canim en az 8 9 ay olsun hem simdi gidip kendini strese sokma biraz daha gecsinKuzum biz 9 aylık evliyiz ama başta istemiyorduk 4 aydır korunmuyoruz
Tabiki kuzum yasin filan varsa onuda okuyabilirim Rabbim rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah 1Kizlar napiyorsunuz
Bir arkadasimin annesi vefat etmisonun icin bir fatiha okuyabilirmisiniz Allah razi olsun
inşallah bir sorun çıkmaz canımAynen kuzum ben iki kere gittim görünürde bir şey yok ama detaylı bakmıyorlar bir sene dolmadı diye bu ay da eşim de gidicek bakalım insallaj bir sıkıntı yoktur
Mesela kasım ayında ayın 20sinde adet oldum ekimde 25inde olmuştum bu ay da 19 da oldumKorkma canim degerin ucmamis gayet güsel arttmis
Canim adet döngün kac gun senin onu banw soylersen yardimci olabilirim
Olmadıkça işte insan deliriyor ya4 aya bakmazla canim en az 8 9 ay olsun hem simdi gidip kendini strese sokma biraz daha gecsin
Kuuzm aynısı bana yaptılar 3 aylık evliyim gittim çok yeni bakmayız dediler oyle oyle bir seneye doldurdum sonra rahim filmi faln çektiler bakmıyorlarİşte dikkate almıyorlar insanı illa bir seneyi geçmiş falan olcak ki bakacaklar
Kuzum dün öyleydim benimde 10 gun vardi dun bugün hala aynı kasiklarim rahmim adet olcak gibiyim resmen ama ben bat a kadar belirti bahsetmicem dedim sisi yorumlarım ama@gizsiz R Rainbow3461 kızlar benim kasığımdaki ağrı resmen bacağıma vuruyor romatizmalı gibiyim hiç böyle olmazdı
10 gün var daha
tutsa bile bunları hissetmek için çok erken
vücudumuz sapıttı
sizde ne var ne yok kızlar
Geçen gittiğimde özellikle söyledim tüpler tıkalı olabilir mi bakabilirmisinşz dedim yeni evlisin olamaz dedi bi kan al bisey yap yokKuuzm aynısı bana yaptılar 3 aylık evliyim gittim çok yeni bakmayız dediler oyle oyle bir seneye doldurdum sonra rahim filmi faln çektiler bakmıyorlar
Guzel artiyor kuzum
Allah onların elinde düşürmesin eksikse etmesin insanın algilariyla oynuyorlar resmen bizede yazık ne ümitlerle ayları iz geçiyorGeçen gittiğimde özellikle söyledim tüpler tıkalı olabilir mi bakabilirmisinşz dedim yeni evlisin olamaz dedi bi kan al bisey yap yok
Adetin 3.gunu git hormon testi ver sen korunduk falan deme 1 yila yakin de .bizde bu hafta sperm tahlili yaptircaz insallahOlmadıkça işte insan deliriyor ya
Tabi canım belki ufak bir şey yani bakıp çözsen ben de yıpranmıcam bu kadar aylarcaAllah onların elinde düşürmesin eksikse etmesin insanın algilariyla oynuyorlar resmen bizede yazık ne ümitlerle ayları iz geçiyor
Aynen kuzum biz de bu ay yaptırıcaz gideyim gelsin de kıröızılar daha gelemedilerAdetin 3.gunu git hormon testi ver sen korunduk falan deme 1 yila yakin de .bizde bu hafta sperm tahlili yaptircaz insallah
Nerde oturuyorsun canim sen ankardaysan Dr önercektimTabi canım belki ufak bir şey yani bakıp çözsen ben de yıpranmıcam bu kadar aylarca
Allah razi olsun bitanem okumak istersen tabiki bende yasin okucm❤❤❤Tabiki kuzum yasin filan varsa onuda okuyabilirim Rabbim rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah 1
Çok güzel artmış kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?