- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #62.361
ateşe pek bel baglamayın caanım
Tabiki kuzum okudugumda sana yazarim senden de razi olsun bitanem benim ❤❤❤Allah razi olsun bitanem okumak istersen tabiki bende yasin okucm❤❤❤
Vallq col dogru luzum agirligi zordur pes pesecocugunKızlar bugün yine dedim iyiki pes pese yapmamışım çocuğu ara vermişim ya
Arkadaş kızını bıraktı yine bana işi varmış kafayı yedim 2 dakka durmadılar okula bıraktım şimdi kafam rahatladı ya ne zormus pes pese çocuğu olanlara Allah sabır versin
Evet canim yaptir icin rahat etsin..vajinal muayene falan yaptimi hic doktorAynen kuzum biz de bu ay yaptırıcaz gideyim gelsin de kıröızılar daha gelemediler
Prolaktin yuksek cikmisti kuzum ilac kullanıyorumcanım senin hormon değerinde bir sorun mu çıktı bir kaç gün girmemiştim orasına kaçırdım sanırım ben
Gelmesin dittirsin gitsinGeçen ay benimkide oyle dedi 14 günü sabah geldi bu gelecek ama ya insan hissediyor
Canim bana toplamda kac gunde bir oluyosun onu soyle mesela ben 32 33 gunde bi oluyorum yumurtlamamda 16. 17. Gun arasi oluyoMesela kasım ayında ayın 20sinde adet oldum ekimde 25inde olmuştum bu ay da 19 da oldum
Sagol kuzum yaa cok duyarli iyi bir insansin hep boyle ol balimTabiki kuzum okudugumda sana yazarim senden de razi olsun bitanem benim ❤❤❤
anladım canım ozaman çok kısa zamanda gelir bebiş sorun bulup çözülünce hemencicik oluyorProlaktin yuksek cikmisti kuzum ilac kullanıyorum
Gelmesin dittirsin gitsinbebek gelsin
Canim bana toplamda kac gunde bir oluyosun onu soyle mesela ben 32 33 gunde bi oluyorum yumurtlamamda 16. 17. Gun arasi oluyo
Hiç ateşim yukselmiyor sanıyordum 35.4 lere kadar düştü ateşim yumurtlama öncesi yumurtlama öncesi en yüksek 35.7 gördüm. Bakalım daha yükselecek miGuzel artiyor kuzum
27 ila 30 gün arası oluyor işte hesaplamalarima göre o kadari buluyorProlaktin yuksek cikmisti kuzum ilac kullanıyorum
Canim bana toplamda kac gunde bir oluyosun onu soyle mesela ben 32 33 gunde bi oluyorum yumurtlamamda 16. 17. Gun arasi oluyo
Ateş dunkinden düşük çıktı dün 36.8 di sabah 36.4 düProlaktin yuksek cikmisti kuzum ilac kullanıyorum
Aynen öyle kuzum ben bi kac saatte kafayı yedim laf dinlemiyor 2 side benim kız normalde uslu çocuk görünce kuduruyorVallq col dogru luzum agirligi zordur pes pesecocugun
Evet fark ettim ama sana tıkladım kabul etmemişÇok güzel artmış kuzumama yanlış etiket yapmissin
Yaptı canım ultrasona o şekilde baktı iki kereEvet canim yaptir icin rahat etsin..vajinal muayene falan yaptimi hic doktor
Canım ben geçen hiç ay hiç yukselmiyor diyordum yumurtlama olmuyor diyordum bu ay en azından yükseldiğini gördüm.ateşe pek bel baglamayın caanım
Olmadınmi varmı geln güden
Insallah canimanladım canım ozaman çok kısa zamanda gelir bebiş sorun bulup çözülünce hemencicik oluyor
13. 14. 15. 16. Gunler arasi olur buyuk ihtimal ama sen ovulasyon testi kullan mutlaka her ay ayni gun olmuyo cunku27 ila 30 gün arası oluyor işte hesaplamalarima göre o kadari buluyor
Senin ates gecen ay yuksekdide noldu belki dusuk atesle gelcekAteş dunkinden düşük çıktı dün 36.8 di sabah 36.4 dü
Yok daha degil zaten 2 veya 3 ocak gibi bekliyomOlmadınmi varmı geln güden
Bende senden  ya bi test yap artik ya
Vayyyy süpermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?