Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vallq col dogru luzum agirligi zordur pes pesecocugun

canım senin hormon değerinde bir sorun mu çıktı bir kaç gün girmemiştim orasına kaçırdım sanırım ben
Prolaktin yuksek cikmisti kuzum ilac kullanıyorum
Geçen ay benimkide oyle dedi 14 günü sabah geldi bu gelecek ama ya insan hissediyor
Gelmesin dittirsin gitsin bebek gelsin
Mesela kasım ayında ayın 20sinde adet oldum ekimde 25inde olmuştum bu ay da 19 da oldum
Canim bana toplamda kac gunde bir oluyosun onu soyle mesela ben 32 33 gunde bi oluyorum yumurtlamamda 16. 17. Gun arasi oluyo

Canim bana toplamda kac gunde bir oluyosun onu soyle mesela ben 32 33 gunde bi oluyorum yumurtlamamda 16. 17. Gun arasi oluyo
anladım canım ozaman çok kısa zamanda gelir bebiş sorun bulup çözülünce hemencicik oluyor

Ateş dunkinden düşük çıktı dün 36.8 di sabah 36.4 dü

anladım canım ozaman çok kısa zamanda gelir bebiş sorun bulup çözülünce hemencicik oluyor
Insallah canim ,
27 ila 30 gün arası oluyor işte hesaplamalarima göre o kadari buluyor
13. 14. 15. 16. Gunler arasi olur buyuk ihtimal ama sen ovulasyon testi kullan mutlaka her ay ayni gun olmuyo cunku
Ateş dunkinden düşük çıktı dün 36.8 di sabah 36.4 dü
Senin ates gecen ay yuksekdide noldu belki dusuk atesle gelcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…