- 27 Aralık 2019
- 236
- 503
- 18
- 25
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #62.381
Tamam teşekkür ederim alayım o zaman eczaneden alıyoruz dimiInsallah canim,
13. 14. 15. 16. Gunler arasi olur buyuk ihtimal ama sen ovulasyon testi kullan mutlaka her ay ayni gun olmuyo cunku
Senin ates gecen ay yuksekdide noldu belki dusuk atesle gelcek
Oda aklima geldi biliyormusunInsallah canim,
13. 14. 15. 16. Gunler arasi olur buyuk ihtimal ama sen ovulasyon testi kullan mutlaka her ay ayni gun olmuyo cunku
Kalk hadi bi test yapBende senden  ya bi test yap artik ya
Intermetten al canim eczanede cok pahaliymis instagramda birgebenin gunlugu diye bi sayfa var kizlsr hepsi ordan aliyolarTamam teşekkür ederim alayım o zaman eczaneden alıyoruz dimigerçi marketten alcakhalimiz yok ya
Bugun gelmezse yarin yap test kiz mutlakaOda aklima geldi biliyormusunyarında atlatırsam test yaparım
Yarın kapalı olmazmi eczane yılbaşından dolayı kizIntermetten al canim eczanede cok pahaliymis instagramda birgebenin gunlugu diye bi sayfa var kizlsr hepsi ordan aliyolar
Bugun gelmezse yarin yap test kiz mutlaka
Bu arada tam da bugüne denk geliyor ben 17sine kadar devam edeyim en iyisi miInsallah canim,
Tamam bi bakayımIntermetten al canim eczanede cok pahaliymis instagramda birgebenin gunlugu diye bi sayfa var kizlsr hepsi ordan aliyolar
Bugun gelmezse yarin yap test kiz mutlaka
Allahin izni ile oyle olucam daima Kuzum benim balli lokumumSagol kuzum yaa cok duyarli iyi bir insansin hep boyle ol balim
Bugunden alsaydin yarin yapardinYarın kapalı olmazmi eczane yılbaşından dolayı kiz
Devam et canim aynen kesin olsunBu arada tam da bugüne denk geliyor ben 17sine kadar devam edeyim en iyisi mi
Bizede bildir cnmHiç ateşim yukselmiyor sanıyordum 35.4 lere kadar düştü ateşim yumurtlama öncesi yumurtlama öncesi en yüksek 35.7 gördüm. Bakalım daha yükselecek mi
Kız sen o ateşe ne bakiyon sen günü gelince düşer o bakma sen onaBende senden  ya bi test yap artik ya
38 atesim nerdeyse nereye düşüyoKız sen o ateşe ne bakiyon sen günü gelince düşer o bakma sen ona
Hiç ugraşamam testle geçen ay yaptim bi halt cikmadi zaten boşuna stres günü gelince düşer o ateşKalk hadi bi test yap
Belki alet bozuktur38 atesim nerdeyse nereye düşüyo
Alet den olduğunu sanmiyom. Adam. Gitmis en kalitelisini almışBelki alet bozukturgündüz arada ölcuyom 37.6 den düşük çikmadı daha bence bi bokluk var alette
Olsun sıkıntı yok ben görürüm yakalarım hissediyorumEvet fark ettim ama sana tıkladım kabul etmemiş
Bugunden alsaydin yarin yapardinnobetci bulamazsın bide yarin
Devam et canim aynen kesin olsun
Ne kaldıki gününe ya 2 3 gün varHiç ugraşamam testle geçen ay yaptim bi halt cikmadi zaten boşuna stres günü gelince düşer o ateş
Olabilir kocaman buzdolabi camaşir makineleri bile bozuk cikiyorAlet den olduğunu sanmiyom. Adam. Gitmis en kalitelisini almış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?