- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #62.401
Ay insallah vardir ya olsunda beklerizBugün çıkmam hava soğuk beklerim artık ne yapim
Ya sabirrrrrrrrOlabilir kocaman buzdolabi camaşir makineleri bile bozuk cikiyor
Olsun yılbasina sinirim tepemde moralim bozukmu gireyim bide test yapiptaNe kaldıki gününe ya 2 3 gün var
Aynen kuzum benimki de bu ay delirdi foto ekliomVayyyy süpermişayın 9.bekliiorum sanırım.sen ve @Rabbi Hebli Mines Salihin R Rainbow3461 benim bildiklerim ateş ölçümü yapıyorum âdet olduğumdan beri resmen göbek atıyor benimki bı assa bı yukari
Umutlumusun dido yumurtlama Zamnini degerlnedirmedik ya çünkü yumurtlama geçtikten iki gün sonra ilişki olduAy insallah vardir ya olsunda bekleriz
Tam beeeOlsun yılbasina sinirim tepemde moralim bozukmu gireyim bide test yapipta
ruyamda tuvalete gittim bir adetim geldi heryer kan oldu falan aboww dedim bi korktumYa sabirrrrrrrr
Catlamayi degerlendirmissin işte daha iyiUmutlumusun dido yumurtlama Zamnini degerlnedirmedik ya çünkü yumurtlama geçtikten iki gün sonra ilişki oldu
Halden anlayanlar dernegiTam beeesırf moralim bozuk girmeyeyim diye bende yapmıyorum
Tersi cikiyomusruyamda tuvalete gittim bir adetim geldi heryer kan oldu falan aboww dedim bi korktum
Hepsi hikaye biliyorum canim ama kendimi umutlanfirmak istemiyorumCatlamayi degerlendirmissin işte daha iyiyanolcagi varsa oluyo kuzu yumurtlama felan aslinda hepsi hikaye..
Ben hep ruyamda adetim geldigini göruyom adetim geliyor hamile oldugumu goruyom adetim geliyor rüyayada bakma bilinç altim dalga geciyor benle işte ne etsinTersi cikiyomus
Kalp ile doldurmuş her yeri
Ben adetim geldiginide gördüm hamile oldugumuda gordum hepsindede adetim geldi yalan rüyalar tersine cikar olayiBen rüyamda oyle görünce adet olmuş oluyorum sabahına
Walla bende aynı durumdayım pik öncesi oldu bende de sadece umutlanmak istemiyorum ama yine de merak ediyorum o kadar ay dene sadece 1 ilişki ile olurmus diye. 4 gün kaldı inat ettim test yapmıcam hiç.Hepsi hikaye biliyorum canim ama kendimi umutlanfirmak istemiyorum
Aşk ile geçmiş bütün ayları. demek oluyorki yataktan cikmamislar sen bide benimkini görsen gül gül ölürsünKalp ile doldurmuş her yeri
Hahahah caliskaniz biz daha doğrusu ben adamımda iş yok taKalp ile doldurmuş her yeri
Ben geçen yıl bebek emzirirken gördüm kendimi öyle güzel bir rüyaydı ki sütüm hiç durmadan akıyordu biberonla doldutuyorduk o doluyordu bardaga.. Hele de bebek emerken o kadar güzeldi ki çok güzel Bi duyguydu hala o rüyanın etkisini hissederimBen adetim geldiginide gördüm hamile oldugumuda gordum hepsindede adetim geldi yalan rüyalar tersine cikar olayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?