Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• Screenshot_20191231-134202_Period Tracker.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 27
Umutlumusun dido yumurtlama Zamnini degerlnedirmedik ya çünkü yumurtlama geçtikten iki gün sonra ilişki oldu
Catlamayi degerlendirmissin işte daha iyi yanolcagi varsa oluyo kuzu yumurtlama felan aslinda hepsi hikaye..

D1DEM kız ateşim seninkini kiskandi bu ay yoldan cikti gecen ay la bu ay arasindaki farka bak

Eklentiler

• Screenshot_20191231-134202_Period Tracker.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_20191231-134559_Period Tracker.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 21
Hepsi hikaye biliyorum canim ama kendimi umutlanfirmak istemiyorum
Walla bende aynı durumdayım pik öncesi oldu bende de sadece umutlanmak istemiyorum ama yine de merak ediyorum o kadar ay dene sadece 1 ilişki ile olurmus diye. 4 gün kaldı inat ettim test yapmıcam hiç.

Ben adetim geldiginide gördüm hamile oldugumuda gordum hepsindede adetim geldi yalan rüyalar tersine cikar olayi
Ben geçen yıl bebek emzirirken gördüm kendimi öyle güzel bir rüyaydı ki sütüm hiç durmadan akıyordu biberonla doldutuyorduk o doluyordu bardaga.. Hele de bebek emerken o kadar güzeldi ki çok güzel Bi duyguydu hala o rüyanın etkisini hissederim ama tabi sonra adet oldum o ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…