Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşk ile geçmiş bütün ayları. demek oluyorki yataktan cikmamislar sen bide benimkini görsen gül gül ölürsün 5 parmagin 5 i etmez
Aşkla deil kız acıyla geçti hahahah ben kuduruk diom ya bu ay adama aman vermedim adam korkudan bana dokunmuyo etkilenirim diye ahahaha

Yani rüyaya takilmamak gerek

Kızlar pikten 24 - 36saat sonra deil eğri başladığından itibaren 24 - 36saat sonra imiş yani pikten 10 saat sonra yumurta salınırmış.. Bu yazıyı okuyunca pek bi mutlu oldum bu ay ki durumum için

Eklentiler

• Screenshot_20191231-140814.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 29
Hepsi hikaye biliyorum canim ama kendimi umutlanfirmak istemiyorum
Umarim. Bu son umutlanisin olur anliyorum senide kuzum
D1DEM kız ateşim seninkini kiskandi bu ay yoldan cikti gecen ay la bu ay arasindaki farka bak
Ben yumurtadan sonra basladim ölçmeye yukselis gusel boyle devam etse bari
Ben hep ruyamda adetim geldigini göruyom adetim geliyor hamile oldugumu goruyom adetim geliyor rüyayada bakma bilinç altim dalga geciyor benle işte ne etsin hem ben aksam içicem umrumdada degil
Ben kolay kolay rüya görmek gormek de istemiyorum

Walla bende aynı durumdayım pik öncesi oldu bende de sadece umutlanmak istemiyorum ama yine de merak ediyorum o kadar ay dene sadece 1 ilişki ile olurmus diye. 4 gün kaldı inat ettim test yapmıcam hiç.
Seninde az kalmış canimmm inşallah tek iliski çok ilişki hepsi fasa fiso da biz anlamıyoruz işte

Masallah nazarım değerde
Kız ben adamı zorlamasam ayda 4 5 yapar ben istiom die hayır diyemio çünkü zamanında günde 5 kere yapıyordu beyfendi ben hiç hayır demedim ona karnım burnumdayken bile demedim kusura bakmasin mecburrrr

Seninde az kalmış canimmm inşallah tek iliski çok ilişki hepsi fasa fiso da biz anlamıyoruz işte
Kesinlikle az once bi yazı okudum burda da paylastom pikten 10 saat sonra yumurta salınıyırumus yanı benım ilişkiden 21 saat sonra yumurta salına sperm oluyor içerde.. Bülent tıras da Bi yazısında sperm 5 güne kadar yaşayabılır yazmıs

Kız ben adamı zorlamasam ayda 4 5 yapar ben istiom die hayır diyemio çünkü zamanında günde 5 kere yapıyordu beyfendi ben hiç hayır demedim ona karnım burnumdayken bile demedim kusura bakmasin mecburrrr
Ne güzel valla benimki yapmam dedim mi yapmaz adama catasim geldi işten gelsin de catayim

Umarim. Bu son umutlanisin olur anliyorum senide kuzum

Ben yumurtadan sonra basladim ölçmeye yukselis gusel boyle devam etse bari

Ben kolay kolay rüya görmek gormek de istemiyorum
19 unda başladım bende meraktan ama yumurtlama geçen ay 36.5 le geldi bu ay 36.3 le ateş yöntemi hiç güvenilir deil yumurtlama takibi için
Inşallah kuzum hepimizinki yüksek gitsinde bebiş gelsin

Kaliteli olan spermler 5 güne kadar yaşıyormuş evet bende okumuştum geçen ay ben pik den önce sonra çatlatma hepsini değerlendirmişdim yine olmadı

Ne güzel valla benimki yapmam dedim mi yapmaz adama catasim geldi işten gelsin de catayim
Hahaha her insan bir deil kuzum bagzisi inat benimki her konuda inat ama konuda kolay kolay inatlasmaz efsane oyunculugum var hemem tribe girer ortaligi yıkarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…