- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #62.421
Aşkla deil kız acıyla geçtiAşk ile geçmiş bütün ayları. demek oluyorki yataktan cikmamislar sen bide benimkini görsen gül gül ölürsün5 parmagin 5 i etmez
Yani rüyaya takilmamak gerekBen geçen yıl bebek emzirirken gördüm kendimi öyle güzel bir rüyaydı ki sütüm hiç durmadan akıyordu biberonla doldutuyorduk o doluyordu bardaga.. Hele de bebek emerken o kadar güzeldi ki çok güzel Bi duyguydu hala o rüyanın etkisini hissederim ☺ama tabi sonra adet oldum o ayrı
Walla bunlar hep bılncaltımızın oyunları bizeYani rüyaya takilmamak gerek
Iyi canim hormon testi ver birde istersede rahim filmi cektirirsinYaptı canım ultrasona o şekilde baktı iki kere
❤❤❤❤❤Allahin izni ile oyle olucam daima Kuzum benim balli lokumum❣❤
Ben rüyalara takılmiyorum zatenWalla bunlar hep bılncaltımızın oyunları bize
Masallah nazarım değerdeHahahah caliskaniz biz daha doğrusu ben adamımda iş yok taama şimdi cıktı evden giderken dedi akşam işimiz var ii dedim heheheh
Umarim. Bu son umutlanisin olurHepsi hikaye biliyorum canim ama kendimi umutlanfirmak istemiyorum
Ben kolay kolay rüya görmekBen hep ruyamda adetim geldigini göruyom adetim geliyor hamile oldugumu goruyom adetim geliyor rüyayada bakma bilinç altim dalga geciyor benle işte ne etsinhem ben aksam içicem umrumdada degil
Seninde az kalmış canimmm inşallah tek iliski çok ilişki hepsi fasa fiso da biz anlamıyoruz işteWalla bende aynı durumdayım pik öncesi oldu bende de sadece umutlanmak istemiyorum ama yine de merak ediyorum o kadar ay dene sadece 1 ilişki ile olurmus diye. 4 gün kaldı inat ettim test yapmıcam hiç.
Kız ben adamı zorlamasam ayda 4 5 yapar ben istiom die hayır diyemio çünkü zamanında günde 5 kere yapıyordu beyfendi ben hiç hayır demedim onaMasallah nazarım değerde
Kesinlikle az once bi yazı okudum burda da paylastom pikten 10 saat sonra yumurta salınıyırumus yanı benım ilişkiden 21 saat sonra yumurta salına sperm oluyor içerde.. Bülent tıras da Bi yazısında sperm 5 güne kadar yaşayabılır yazmısSeninde az kalmış canimmm inşallah tek iliski çok ilişki hepsi fasa fiso da biz anlamıyoruz işte
Ne güzel valla benimki yapmam dedim mi yapmazKız ben adamı zorlamasam ayda 4 5 yapar ben istiom die hayır diyemio çünkü zamanında günde 5 kere yapıyordu beyfendi ben hiç hayır demedim onakarnım burnumdayken bile demedim kusura bakmasin mecburrrr
19 unda başladım bende meraktan ama yumurtlama geçen ay 36.5 le geldi bu ay 36.3 le ateş yöntemi hiç güvenilir deil yumurtlama takibi içinUmarim. Bu son umutlanisin oluranliyorum senide kuzum
Ben yumurtadan sonra basladim ölçmeye yukselis gusel boyle devam etse bari
Ben kolay kolay rüya görmekgormek de istemiyorum
Valla geçen rüyamda çift çizgi gördüm kalktım hemen test yaptım negatifBen rüyalara takılmiyorum zaten
Kaliteli olan spermler 5 güne kadar yaşıyormuş evet bende okumuştum geçen ay ben pik den önce sonra çatlatma hepsini değerlendirmişdim yine olmadıKesinlikle az once bi yazı okudum burda da paylastom pikten 10 saat sonra yumurta salınıyırumus yanı benım ilişkiden 21 saat sonra yumurta salına sperm oluyor içerde.. Bülent tıras da Bi yazısında sperm 5 güne kadar yaşayabılır yazmıs
HahahaNe güzel valla benimki yapmam dedim mi yapmazadama catasim geldi işten gelsin de catayim
Bence rüya görmeden pozıtıfı görcezValla geçen rüyamda çift çizgi gördüm kalktım hemen test yaptım negatif
Maaeleef kı benım de öyle kuzum bundan once 3 gün 4 gün ust uste ilişki oldu da noldu olmadı.. Vaktı var demek ki dahaKaliteli olan spermler 5 güne kadar yaşıyormuş evet bende okumuştum geçen ay ben pik den önce sonra çatlatma hepsini değerlendirmişdim yine olmadı
İnşallah kuzucum sabırla bekliyorum o günüBence rüya görmeden pozıtıfı görcez ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?