Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum 3 ortalama bir rakam spermleri saglikliysa 5 gun de yasar sagliksizsa 1 2 zor yasar insallah seninki tutar kuzum
Valla cevremde kimse ovu yapmio ama hemen gebe kalıyorlar bizim gibi üst üste ilişkide yaşamıyorlar 1 2 seferde tutuyo demekki gerçekten uzun yaşıyor spermler

İnşallah kuzucum sabırla bekliyorum o günü
Bugün benimle aynı zamanlarda çalısmalara baslayan arkadsım kader arkadsım dedıgım arkadsım pozıtıfı gördü pco ile hamıle kaldı Rabbim ol deyince oluyor.. Baya bi mutluyuz bugun sıra sende diyip dua ediyor şimdi görecez biz de Allahın izniyle

İnşallahh kuzum yaa uzun yaşayanlar denk gelmiştir inşallah bu ay

Gerçekten nasip Allah nasip etmedi mi her günü değerlendir hiç bi sorun olmasın olmuyor nasip oldu mu da en olmaz denen insanın bile oluyor dua edicez beklicez Allah insallaj bizlere de nasip eder

İnşallahh kuzum yaa uzun yaşayanlar denk gelmiştir inşallah bu ay
Amin kuzum insallah olacagi varsa olacak sen içini ferah tut dua et bol bol rabbim duyacak inşallah
Çevrem yaptı 3 4 tane kimsede 1 çocuk yok ben kaldım böyle dune kadar istemiyordum evet ozaman umrumda deildi ama şuan öyle çok istiyorumki kim nedese zoruma gidio kaldıramıyorum keşke eski kafam geri gelse çok rahattım ozaman

İnşaşahh allahım gönlüne göre versin kuzum

@Ipek8006
Kuzum bak bunlar ilk ay ve sonraki ayda denemelerim 3. Ayimdayim şuan bak dolu dolu değerlendirdim ama sonuç hüsran önemli olan rabbim vermek istesin gerisi teferruat ❤

Eklentiler

• Screenshot_20191231-143317_My Tracker.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_20191231-143320_My Tracker.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…