- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #62.441
Kuzum 3 ortalama bir rakam spermleri saglikliysa 5 gun de yasar sagliksizsa 1 2 zor yasar insallah seninki tutar kuzumKesinlikle az once bi yazı okudum burda da paylastom pikten 10 saat sonra yumurta salınıyırumus yanı benım ilişkiden 21 saat sonra yumurta salına sperm oluyor içerde.. Bülent tıras da Bi yazısında sperm 5 güne kadar yaşayabılır yazmıs
Bosver görme zatenUmarim. Bu son umutlanisin oluranliyorum senide kuzum
Ben yumurtadan sonra basladim ölçmeye yukselis gusel boyle devam etse bari
Ben kolay kolay rüya görmekgormek de istemiyorum
Bugün benimle aynı zamanlarda çalısmalara baslayan arkadsım kader arkadsım dedıgım arkadsım pozıtıfı gördüİnşallah kuzucum sabırla bekliyorum o günü
Salgına dikkat et bol bol limonlu su iç her yer kırılıyor maalesefKızlar bogazim yaniyor cayir cayir hicte halim yok hasta mi olucam ne
Olabilir kuzum sicak birşeyler ic çorba sıcak süt ıhlamur nane limon gibi iyi gelir sıcak tut kendini özellikle ayaklarını sıkı giy ❤Kızlar bogazim yaniyor cayir cayir hicte halim yok hasta mi olucam ne
ALLAH RAZI OLSUN canm benım Allahım dualarımızı kabul etsın inşallahKızlar herkez yılbaşı kutlarken ben bu akşam Kuran okiycam hepimiz icin dua edicem her namaz sonrası zaten ediyorum kimseyi unutmamaya calisiyorum dualarimda Rabbim kabul eylesin insallah❤
İnşallahh kuzum yaaKuzum 3 ortalama bir rakam spermleri saglikliysa 5 gun de yasar sagliksizsa 1 2 zor yasar insallah seninki tutar kuzum
Valla cevremde kimse ovu yapmio ama hemen gebe kalıyorlar bizim gibi üst üste ilişkide yaşamıyorlar 1 2 seferde tutuyo demekki gerçekten uzun yaşıyor spermler
Cümlemizden ragzi olsun kuzum benim ❤ALLAH RAZI OLSUN canm benım Allahım dualarımızı kabul etsın inşallah
Gerçekten nasip Allah nasip etmedi mi her günü değerlendir hiç bi sorun olmasın olmuyor nasip oldu mu da en olmaz denen insanın bile oluyor dua edicez beklicez Allah insallaj bizlere de nasip ederBugün benimle aynı zamanlarda çalısmalara baslayan arkadsım kader arkadsım dedıgım arkadsım pozıtıfı gördü ☺pco ile hamıle kaldı Rabbim ol deyince oluyor.. Baya bi mutluyuz bugun sıra sende diyip dua ediyor şimdigörecez biz de Allahın izniyle ❤
Amiiin inşallah kuzum isteyen herkese nasıp etsin RabbımGerçekten nasip Allah nasip etmedi mi her günü değerlendir hiç bi sorun olmasın olmuyor nasip oldu mu da en olmaz denen insanın bile oluyor dua edicez beklicez Allah insallaj bizlere de nasip eder
Aynen kuzum yaa ben hasta oldugumda gozzz burun her yer akarSalgına dikkat et bol bol limonlu su iç her yer kırılıyor maalesef
Amin kuzum insallah olacagi varsa olacak sen içini ferah tut dua et bol bol rabbim duyacak inşallahİnşallahh kuzum yaauzun yaşayanlar denk gelmiştir inşallah bu ay
Sabah corba ictim kuzumm bol bol nane limon en iyisiOlabilir kuzum sicak birşeyler ic çorba sıcak süt ıhlamur nane limon gibi iyi gelir sıcak tut kendini özellikle ayaklarını sıkı giy ❤
İnşaşahh allahım gönlüne göre versin kuzumAmin kuzum insallah olacagi varsa olacak sen içini ferah tut dua et bol bol rabbim duyacak inşallah❤
Çevrem yaptı 3 4 tane kimsede 1 çocuk yok ben kaldım böyle dune kadar istemiyordum evet ozaman umrumda deildi ama şuan öyle çok istiyorumki kim nedese zoruma gidio kaldıramıyorum keşke eski kafam geri gelse çok rahattım ozaman
Çok dikkat et bol bol su özellikle limonlu ıc idrar ile atıcaksın mıkrobuAynen kuzum yaa ben hasta oldugumda gozzz burun her yer akar
Aynen kuzum c vitamini al bol bol atlatırsın inşallah tam.baslamadanSabah corba ictim kuzumm bol bol nane limon en iyisi❤
Amin kuzum insallah hepimize inşallahİnşaşahh allahım gönlüne göre versin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?