Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@Ipek8006
Kuzum bak bunlar ilk ay ve sonraki ayda denemelerim 3. Ayimdayim şuan bak dolu dolu değerlendirdim ama sonuç hüsran önemli olan rabbim vermek istesin gerisi teferruat ❤
Benimde öyle dolu dolu degerlendırdık bu zamana kadar olmadı sebepsız yere.. Sebebini sadece Rabbım biliyor

19 unda başladım bende meraktan ama yumurtlama geçen ay 36.5 le geldi bu ay 36.3 le ateş yöntemi hiç güvenilir deil yumurtlama takibi için
Inşallah kuzum hepimizinki yüksek gitsinde bebiş gelsin
Evet cok zor atesle kuzum gercekten bikac ay takip etmen lasimki anlayasin oda zor yinede yani..

Benimde öyle dolu dolu degerlendırdık bu zamana kadar olmadı sebepsız yere.. Sebebini sadece Rabbım biliyor
Doğru zaman geldiginde olacak kuzum isyan etmeden denemeye devam ederek dualarla kavusucaz bebeklerimize inşallah

Evet cok zor atesle kuzum gercekten bikac ay takip etmen lasimki anlayasin oda zor yinede yani..
Valla kuzum test yapmadan ateşle emin olunmaz yanılma payı çok en iyisi ovu testi doktor takibi bile ovu kadar etkili deil doktor 20 mm de çatlar dedi ama 2 bucuk gün sonra geldi pik

Inşallah hamişsindir canim bende yeni bitti adetim 23 olmuştum bakalim bekliyorum bu sefer bütün tahlillerimi gösterecektim doktora hastaneye gittim ama randevum olmadığı icin bakmadı gelcek ay adetin 3.günü gel dedi bende rahim filmimi merak ediyordum ne desemde bakmadı umutlar başka aya

Olsun sıkıntı yok ben görürüm yakalarım hissediyorum bu ay toptan hamile kalalım grubu hamisler grubu yapalım artık inşallah
Inşallah canım ya bu aydan eşim ümitli benden fazla. Öyle bir his var diyor. Bende yok his falan bakalım hayırlısı inşalalh

Canim insanlar icin degil kendimiz ve Allah icin yasiycaz evet zor ama umursamamak gerekiyor konussun dursunlar insanlar ne kadar akilsiz dusuncesiz onlara o 3 4 cocugu kim verdi bunu unutuyorlar sadece nispt pesindeler 10 cocugum olsun hayirsiz olsun sayisinin bir faydasi varmi Rabbim hayirlisini versin hepimizee

Tamam kuzu 36.3 du bugün daHa önce en yüksek gördüğüm 36.4 du. Ağızdan ölçünce. Ben anca vajinadan ölçersem görürüm 37 üstünü
Hahaha ay valla güldüm buna ya benim 40 derece çıkar ordan kız ahahahahah

Inşallah canım ya bu aydan eşim ümitli benden fazla. Öyle bir his var diyor. Bende yok his falan bakalım hayırlısı inşalalh
Amin kuzum insallah eşinin hisleri çıkar
Amin kuzum
benimkine soruyom bilmiom dio varsa vardır hiç takmio adamım relax

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…