- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #62.461
Benimde öyle dolu dolu degerlendırdık bu zamana kadar olmadı sebepsız yere.. Sebebini sadece Rabbım biliyor@Ipek8006
Kuzum bak bunlar ilk ay ve sonraki ayda denemelerim 3. Ayimdayim şuan bak dolu dolu değerlendirdim ama sonuç hüsran önemli olan rabbim vermek istesin gerisi teferruat ❤
Evet cok zor atesle kuzum gercekten bikac ay takip etmen lasimki anlayasin oda zor yinede yani..19 unda başladım bende meraktan ama yumurtlama geçen ay 36.5 le geldi bu ay 36.3 le ateş yöntemi hiç güvenilir deil yumurtlama takibi için
Inşallah kuzum hepimizinki yüksek gitsinde bebiş gelsin❤
Sagol balim iyiki varsiniz vallaAynen kuzum c vitamini al bol bol atlatırsın inşallah tam.baslamadan❤❤
Doğru zaman geldiginde olacak kuzum isyan etmeden denemeye devam ederek dualarla kavusucaz bebeklerimize inşallahBenimde öyle dolu dolu degerlendırdık bu zamana kadar olmadı sebepsız yere.. Sebebini sadece Rabbım biliyor
Sagol kuzum benimmmÇok dikkat et bol bol su özellikle limonlu ıc idrar ile atıcaksın mıkrobu
Valla kuzum test yapmadan ateşle emin olunmaz yanılma payı çok en iyisi ovu testi doktor takibi bile ovu kadar etkili deil doktor 20 mm de çatlar dedi ama 2 bucuk gün sonra geldi pikEvet cok zor atesle kuzum gercekten bikac ay takip etmen lasimki anlayasin oda zor yinede yani..
Ricaederim kuzum sende iyiki varsın❤ ablalarim kizkardeslerim benimSagol balim iyiki varsiniz valla
Inşallah hamişsindir canim bende yeni bitti adetim 23 olmuştum bakalim bekliyorum bu sefer bütün tahlillerimi gösterecektim doktora hastaneye gittim ama randevum olmadığı icin bakmadı gelcek ay adetin 3.günü gel dedi bende rahim filmimi merak ediyordum ne desemde bakmadı umutlar başka ayaAyy kuzum seni hamile hatirliyom hep belkide Rabbim soylettibndr bati bekliyorum kuzum gogusum cok fena agriyor ama dadece sag normalinden de fazla iste uyuklama istegi varda bu kadar erken belirti olmaz diye kendimi kaptirmiyorum sen nasilsin bittimi adetin
Günün nezamandi ki kuzum erkenmi geldiYine geldi benim kırmızılae
Tamam kuzu 36.3 du bugün daHa önce en yüksek gördüğüm 36.4 du. Ağızdan ölçünce. Ben anca vajinadan ölçersem görürüm 37 üstünüBizede bildir cnm
yarındı kuzum bir gün erken geldi daha fazla umitlenme demek istedi herhaldeGünün nezamandi ki kuzum erkenmi geldi
Inşallah canım ya bu aydan eşim ümitli benden fazla. Öyle bir his var diyor. Bende yok his falan bakalım hayırlısı inşalalhOlsun sıkıntı yok ben görürüm yakalarım hissediyorumbu ay toptan hamile kalalım grubu hamisler grubu yapalım artık inşallah ❤
Canim insanlar icin degil kendimiz ve Allah icin yasiycaz evet zor ama umursamamak gerekiyor konussun dursunlar insanlar ne kadar akilsiz dusuncesiz onlara o 3 4 cocugu kim verdi bunu unutuyorlar sadece nispt pesindeler 10 cocugum olsun hayirsiz olsun sayisinin bir faydasi varmi Rabbim hayirlisini versin hepimizeeAmin kuzum insallah olacagi varsa olacak sen içini ferah tut dua et bol bol rabbim duyacak inşallah❤
Çevrem yaptı 3 4 tane kimsede 1 çocuk yok ben kaldım böyle dune kadar istemiyordum evet ozaman umrumda deildi ama şuan öyle çok istiyorumki kim nedese zoruma gidio kaldıramıyorum keşke eski kafam geri gelse çok rahattım ozaman
Hahaha ay valla güldüm buna yaTamam kuzu 36.3 du bugün daHa önce en yüksek gördüğüm 36.4 du. Ağızdan ölçünce. Ben anca vajinadan ölçersem görürüm 37 üstünü
Amin kuzum insallah eşinin hisleri çıkarInşallah canım ya bu aydan eşim ümitli benden fazla. Öyle bir his var diyor. Bende yok his falan bakalım hayırlısı inşalalh
Kuzum diger aya artik sen bu ay gelmisken hormon testini yaptirYine geldi benim kırmızılae
Benimki de böyleAynen kuzum benimki de bu ay delirdi foto ekliom9 ocak bize uğurlu gelsin inşallah ❤
Kuzum sanki seninle batlarimizda ayni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?