- 5 Aralık 2019
- 2.157
- 3.800
- 133
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #62.481
Kadın doğuma mı gidicem kuzumKuzum diger aya artik sen bu ay gelmisken hormon testini yaptir
Neguzel yainsallah düşmez ❤
[/QUOTE
İnşallah canim benim aminn
Ya benimki de 4 5 ay olmayınca şimdi o da çok istiyor. O yüzdenAmin kuzum insallah eşinin hisleri çıkar❤
Amin kuzum
benimkine soruyom bilmiom dio varsa vardırhiç takmio adamım relax
Neguzel yainsallah düşmez ❤
[/QUOTE
İnşallah canim benim aminn
Amin kuzum insallahCanim insanlar icin degil kendimiz ve Allah icin yasiycaz evet zor ama umursamamak gerekiyor konussun dursunlar insanlar ne kadar akilsiz dusuncesiz onlara o 3 4 cocugu kim verdi bunu unutuyorlar sadece nispt pesindeler 10 cocugum olsun hayirsiz olsun sayisinin bir faydasi varmi Rabbim hayirlisini versin hepimizee
Hahahah napim kuzu ateşim düşük seyrediyor benim bazal vücut ısısı düşük sanırım. Bir kere öyle merak edip yumurtlama sonrası ölçmüştüm 37.1 çıkmıştıHahaha ay valla güldüm buna yabenim 40 derece çıkar ordan kız ahahahahah
Evet canimm ben devlette yaptirdimKadın doğuma mı gidicem kuzum
Üzülme kuzum insallah bidahaki aya olacak pes etmek yokYarınd
yarındı kuzum bir gün erken geldi daha fazla umitlenme demek istedi herhalde
Aynn oyle kuzumValla kuzum test yapmadan ateşle emin olunmaz yanılma payı çok en iyisi ovu testi doktor takibi bile ovu kadar etkili deil doktor 20 mm de çatlar dedi ama 2 bucuk gün sonra geldi pik
Çok güzel artmış kuzum maşallah böyle devam etsin inşallahBenimki de böyle
pk fazla ümidim kalmadı artık bu ay her şeyi takip etmiştim çok ümitliydimÜzülme kuzum insallah bidahaki aya olacak pes etmek yok❤
Insallah olacak kuzum Rabbim nasip edecekYa benimki de 4 5 ay olmayınca şimdi o da çok istiyor. O yüzden
Ahahahah Allah iyiliğini versin kızHahahah napim kuzu ateşim düşük seyrediyor benim bazal vücut ısısı düşük sanırım. Bir kere öyle merak edip yumurtlama sonrası ölçmüştüm 37.1 çıkmıştı
Bende artık öyle yaparım gerek yok erkenden yapmayaAynn oyle kuzumbaya zor atesle ovulasyonu bulmak.. Ben hamilelik icin yapiyorum. Gebelik varmi yokmu diye gorim diye o yuzden bu ay yumurtlamadan sonra basladim yapmaya
Aynen her seyin en iyisini Rabbim bilir kimse malina mulkune evladina guvenmesin sadece Rabbimize guvenicezAmin kuzum insallah❤
Valla anlamıyor insanlar ancak havasını atıyor bilmiyorlar haklısın veren Allah vermese nasıl olacak bizim sınavımız çocuk belkide verecek ama en doğru zamanda hayırlısını evladın havası olmaz bu konular dalgaya alınacak konular deil sonuçta veren Allah verdigi gibide alır ona gore konuşmak lazım
Ümitsiz olma kuzum olacak inşallah her ay yeni bir umutC
pk fazla ümidim kalmadı artık bu ay her şeyi takip etmiştim çok ümitliydim
Aynen kuzum ❤Aynen her seyin en iyisini Rabbim bilir kimse malina mulkune evladina guvenmesin sadece Rabbimize guvenicez
Bak canim yakup peygamberin 12 cocugu vardi ama iclerinden en cok hz.yusufu seviyordu Allah onlari 37 sene ayirdi onu en sevdigiyle imtihan etti ki bunlar Allahin peygamberleri onlar bile o kadar sikinti cekmisken biz bu dunyada rahatlik istiyoruz istediklerimiz hemen olsun istiyoruz Ama neyke imtihan edilecegimizi bilemeyiz
Kuzum labouqik midir nedir oda pek net cikarmiyo ama seritler daha saglikli sonuc veriyoBende artık öyle yaparım gerek yok erkenden yapmaya
Bu ay ovu testi labaquik alcam bende adet olursam şerit çok pahalı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?