Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin kuzum insallah
Valla anlamıyor insanlar ancak havasını atıyor bilmiyorlar haklısın veren Allah vermese nasıl olacak bizim sınavımız çocuk belkide verecek ama en doğru zamanda hayırlısını evladın havası olmaz bu konular dalgaya alınacak konular deil sonuçta veren Allah verdigi gibide alır ona gore konuşmak lazım

Valla kuzum test yapmadan ateşle emin olunmaz yanılma payı çok en iyisi ovu testi doktor takibi bile ovu kadar etkili deil doktor 20 mm de çatlar dedi ama 2 bucuk gün sonra geldi pik
Aynn oyle kuzum baya zor atesle ovulasyonu bulmak.. Ben hamilelik icin yapiyorum. Gebelik varmi yokmu diye gorim diye o yuzden bu ay yumurtlamadan sonra basladim yapmaya

Hahahah napim kuzu ateşim düşük seyrediyor benim bazal vücut ısısı düşük sanırım. Bir kere öyle merak edip yumurtlama sonrası ölçmüştüm 37.1 çıkmıştı
Ahahahah Allah iyiliğini versin kız hahahahah ay ne guldum rabbim aglatmasin inşallah

Aynn oyle kuzum baya zor atesle ovulasyonu bulmak.. Ben hamilelik icin yapiyorum. Gebelik varmi yokmu diye gorim diye o yuzden bu ay yumurtlamadan sonra basladim yapmaya
Bende artık öyle yaparım gerek yok erkenden yapmaya
Bu ay ovu testi labaquik alcam bende adet olursam şerit çok pahalı ya

Aynen her seyin en iyisini Rabbim bilir kimse malina mulkune evladina guvenmesin sadece Rabbimize guvenicez
Bak canim yakup peygamberin 12 cocugu vardi ama iclerinden en cok hz.yusufu seviyordu Allah onlari 37 sene ayirdi onu en sevdigiyle imtihan etti ki bunlar Allahin peygamberleri onlar bile o kadar sikinti cekmisken biz bu dunyada rahatlik istiyoruz istediklerimiz hemen olsun istiyoruz Ama neyke imtihan edilecegimizi bilemeyiz

C

pk fazla ümidim kalmadı artık bu ay her şeyi takip etmiştim çok ümitliydim
Ümitsiz olma kuzum olacak inşallah her ay yeni bir umut ❤ bende ettirdim bu ay incir yedim hayit tohumu içtim vitamin aldım yumurtlama takibi yaptirdim ovu testi yaptim günleri değerlendirdim amuda kalktım ama adet olursam ne yapayım ağlamak üzülmek birseye cagre olmuyor isyan etmiş gibi oluyoruz dua edicez denemeye devam edip bekliycez kuzum

Aynen kuzum ❤
Çok güzel bir örnek verdin gerçekten biz kimizki ağlayıp isyan edicez rabbim vermiyorsa var bir bildiği dua edip bekleyecez elden birşey gelmez kuzum Rabbim hayırlı zamanda hayırlısını nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…