- 5 Aralık 2019
- 2.157
- 3.800
- 133
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #62.501
Allah evlatsızlıkla imtihan etmesin insallah yakın zamanda verirÜmitsiz olma kuzum olacak inşallah her ay yeni bir umut❤ bende ettirdim bu ay incir yedim hayit tohumu içtim vitamin aldım yumurtlama takibi yaptirdim ovu testi yaptim günleri değerlendirdim amuda kalktım ama adet olursam ne yapayım ağlamak üzülmek birseye cagre olmuyor isyan etmiş gibi oluyoruz dua edicez denemeye devam edip bekliycez kuzum
Kız 60 tl + 15 tl havale parası etti 75 tl 30 testeKuzum labouqik midir nedir oda pek net cikarmiyo ama seritler daha saglikli sonuc veriyo
Bnde ayni sekilde yilbasi kutlamiuorum Allahin izni ile kuranla zikirle geciricem duamda olacaksinizKızlar herkez yılbaşı kutlarken ben bu akşam Kuran okiycam hepimiz icin dua edicem her namaz sonrası zaten ediyorum kimseyi unutmamaya calisiyorum dualarimda Rabbim kabul eylesin insallah❤
Amin kuzum insallahAllah evlatsızlıkla imtihan etmesin insallah yakın zamanda verir
Aynen canimmm cokca aminAynen kuzum ❤
Çok güzel bir örnek verdin gerçekten biz kimizki ağlayıp isyan edicez rabbim vermiyorsa var bir bildiği dua edip bekleyecez elden birşey gelmez kuzum Rabbim hayırlı zamanda hayırlısını nasip etsin insallah❤
Allah ragzi olsun kuzum Rabbim kabul ve makbul eylesin inşallahBnde ayni sekilde yilbasi kutlamiuorum Allahin izni ile kuranla zikirle geciricem duamda olacaksiniz❣
Aynen canim yilbasi kutlamiyoruzKızlar herkez yılbaşı kutlarken ben bu akşam Kuran okiycam hepimiz icin dua edicem her namaz sonrası zaten ediyorum kimseyi unutmamaya calisiyorum dualarimda Rabbim kabul eylesin insallah❤
Arada fark coksa ondan al ozamanKız 60 tl + 15 tl havale parası etti 75 tl 30 testekocam beni kesecek aynı paraya kaç tane labaquik gelio 5 6ay yeter napcam bilmiom ya
İnşallah canımmDoğru zaman geldiginde olacak kuzum isyan etmeden denemeye devam ederek dualarla kavusucaz bebeklerimize inşallah❤
Kuzum innovitanin alsanaKız 60 tl + 15 tl havale parası etti 75 tl 30 testekocam beni kesecek aynı paraya kaç tane labaquik gelio 5 6ay yeter napcam bilmiom ya
Kuzum düşünüyorum herşey bir vesile namaz kılmıyordum kandilde söz verdim rabbime başladım namaza hic birakmadan kiliyorum cok şükürAynen canim yilbasi kutlamiyoruz
Herşeyin vakti zamanı var cnm hayırlısı olsunAynen kuzum ❤
Çok güzel bir örnek verdin gerçekten biz kimizki ağlayıp isyan edicez rabbim vermiyorsa var bir bildiği dua edip bekleyecez elden birşey gelmez kuzum Rabbim hayırlı zamanda hayırlısını nasip etsin insallah❤
Onada bakarim kuzum regl gelince insallah gelmez de naletKuzum innovitanin alsana
Insallah kuzum aynen ❤Herşeyin vakti zamanı var cnm hayırlısı olsun
Hemde dag kadarArada fark coksa ondan al ozamanyapcak bisi yok kuzum
Keten tohumu tozunu kullan canım yogurt uzerıne bır tatlı kasıgı dök ye.. Hem de hormonlar için de faydalı hem de kabızlık tan eser kalmaz
Allah kabul etsin canımKızlar herkez yılbaşı kutlarken ben bu akşam Kuran okiycam hepimiz icin dua edicem her namaz sonrası zaten ediyorum kimseyi unutmamaya calisiyorum dualarimda Rabbim kabul eylesin insallah❤
İnşallah canım benım ateş durumun nasılEvet kuzum bugün 9 gün kaldı bata ama belirti falan soylemicem daha ağrıdan çatlasa bileinşallah hayırlı birseylerdir ❤
Günde 4 tane kuru kayısı ye bu havada taze kayisı olmiycana göre kuru kayisı yiycen 4 tane ye bisey olmaz. Sinameki rezene kaynat iç diycem onu orda bulamazsin belki bulsanda bu seferde tuvaletten gelemezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?