Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Keten tohumu tozunu kullan canım yogurt uzerıne bır tatlı kasıgı dök ye.. Hem de hormonlar için de faydalı hem de kabızlık tan eser kalmaz
Kuzum o dedigini burda bulamam malesef
Günde 4 tane kuru kayısı ye bu havada taze kayisı olmiycana göre kuru kayisı yiycen 4 tane ye bisey olmaz. Sinameki rezene kaynat iç diycem onu orda bulamazsin belki bulsanda bu seferde tuvaletten gelemezsin
Yedim yemin 3 tane bakalim. Ise yaricakmi

Kuzum o dedigini burda bulamam malesef

Yedim yemin 3 tane bakalim. Ise yaricakmi
Her gun ye kabiz geçinceye kadar 3-4 tane metebolizmayı calıstıriyor hem zayiflamaya yardimcı. Ben 16 kiloyu nasil verdim saniyon sabahları aç karna 3-4 tane kuru kayısı biberiye çayı ictim öyle verdim birazda hareket ettim gitti kilolar

Yedim az oncede gaz yapiyo anca bakalim nezamam etkisini gostercek
Aa dogru aktarda oluyor kabuklu elma kayısı ye öyleyse
Aynn kuzum. Kuru kaysi var ondan yiyom

Aynen canim benim insallah ser bildigimizde hayir hayir bildigimizde ser olabilir Allah bilir
Cok guzel bi adim atmissin Rabbim daim etsin olene kadar hic birakma insallah
Zaten Rabbim skintilari bize kendini hatirlatmak ve gunahlarimiza kefaret olsun diye verirmiss sadece isyan etmicez

Kızlar herkez yılbaşı kutlarken ben bu akşam Kuran okiycam hepimiz icin dua edicem her namaz sonrası zaten ediyorum kimseyi unutmamaya calisiyorum dualarimda Rabbim kabul eylesin insallah
Benimde niyetim o bu akşam. Hamilelik icin kenzülü arş okuyun yazıyordu onu da okucam ben bu akşam rabbim niyetlerimizi kabul eylesin inşallah ❤

kızlarrrrrrrr benım kasıklarımda sızı var sanki yaa.psikolojıkmı acaba.
Daha çatlamadan sonra 3.gün. kendi hurafem yada üşüttüm
Kuzum bence hurafe deil benim çatlamadan beri ağrıyor ve dun çok şiddetliydi bugünde hala devam ediyor ama usutmuste olabiliriz orasını bilemiycem

Inşallah çok Amin binlerce kez Amin
Aynen öyle kuzum herseyde bir hayır var bakalım görelim Rabbim ne eyler ne eylerse güzel eyler

Kızlar lütfen testime Bi bakın adetime 3 gün var ikinci çizgi dağılmış gibi ben testi yaptım 5 dk bekledim sonra markete gittim geldiğimde böyleydi var mı sizce

Eklentiler

• 15777965765852737386738308623011.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 39
R Rainbow3461 kuzum ben sarimisin dun 36.5 mis bugun 36. 8 normalmi
Normal kuzum iyi artıyor çok güzel inşallah böyle devam eder benim 36.3 ten bi anda 36.7 oldu böyle devam etse düşmese 36.7 den inmezse benim ozaman olabilir birşeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…