- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #62.541
Insallah kuzum AminnnnBenimde niyetim o bu akşam. Hamilelik icin kenzülü arş okuyun yazıyordu onu da okucam ben bu akşam rabbim niyetlerimizi kabul eylesin inşallah ❤
Var gibi kuzum test varsa tekrarla istersen yada erken gebelik yapabilirsin hiç olmadı en iyisi kan vermek garanti olur insallah vardır kuzumKızlar lütfen testime Bi bakın adetime 3 gün var ikinci çizgi dağılmış gibi ben testi yaptım 5 dk bekledim sonra markete gittim geldiğimde böyleydi var mı sizce
didem senin sut hormonu kaç cikmsitiInsallah canim,
13. 14. 15. 16. Gunler arasi olur buyuk ihtimal ama sen ovulasyon testi kullan mutlaka her ay ayni gun olmuyo cunku
Senin ates gecen ay yuksekdide noldu belki dusuk atesle gelcek
Kuzum yumurtlamadan sonra düştü benım o yuzden bu ayı geçtim artıkAmin kuzum❤ ates bugün 36.8 di kuzum dün 36.7 idi senin nasıl
Kuzum kaç cıktı ateşin bugün önemli olan bata kadar nasıl seyredicek battan 1 2 gün öncesi ve bat gunu önemliKuzum yumurtlamadan sonra düştü benım o yuzden bu ayı geçtim artık
HahaAşkla deil kız acıyla geçtihahahah ben kuduruk diom ya bu ay adama aman vermedim adam korkudan bana dokunmuyo etkilenirim diye ahahaha
amin Insallah kuzumInşallah çok Amin binlerce kez Amin❤
Aynen öyle kuzum herseyde bir hayır var bakalım görelim Rabbim ne eyler ne eylerse güzel eyler❤
Canim hakkina hayirli degilmis demekki bu ay olmasi boyle dusun sonucta elinden geleni yaptin gerisi Rabbimin takdiri duani eksik etme ve tum tetkiklerini yaptir insallah guzel haberler alirsin diger ayaKızlar modum acayip düştü ya çok mutsuz hissediyorum kendimi bu kadar umitsilige kapılmak icin çok erken biliyorum ama çok üzgünüm çok bu ay çok ümitlenmiştim
Kız ben adamı zorlamasam ayda 4 5 yapar ben istiom die hayır diyemio çünkü zamanında günde 5 kere yapıyordu beyfendi ben hiç hayır demedim onakarnım burnumdayken bile demedim kusura bakmasin mecburrrr
Zaten üst üstte ilişkide sprem kalitesi düşüyor ve sprem yavaşlıyor bence gün aşırı en idealiKuzum 3 ortalama bir rakam spermleri saglikliysa 5 gun de yasar sagliksizsa 1 2 zor yasar insallah seninki tutar kuzum
Valla cevremde kimse ovu yapmio ama hemen gebe kalıyorlar bizim gibi üst üste ilişkide yaşamıyorlar 1 2 seferde tutuyo demekki gerçekten uzun yaşıyor spermler
Haha bide desin zahmet olcak beyfendilere
Aynen erkekler genelde hayır demiolar
Ah ah aynı ben bebegimmAmin kuzum insallah olacagi varsa olacak sen içini ferah tut dua et bol bol rabbim duyacak inşallah❤
Çevrem yaptı 3 4 tane kimsede 1 çocuk yok ben kaldım böyle dune kadar istemiyordum evet ozaman umrumda deildi ama şuan öyle çok istiyorumki kim nedese zoruma gidio kaldıramıyorum keşke eski kafam geri gelse çok rahattım ozaman
Bencede kuzum Valla 2 ay üst üste 4 5 gün denedik olmadı bu ay gun asiri gittik sadece yumurtlamada 3 gün üst üste oldu oda son gün eşim yüzünden o istediZaten üst üstte ilişkide sprem kalitesi düşüyor ve sprem yavaşlıyor bence gün aşırı en ideali
HahahaHaha bide desin zahmet olcak beyfendilereacımak yok erkeklere
Napıcaz kız biz kafayı yicez sonundaAh ah aynı ben bebegimm
Ahahah aynen kuzum busefer iliski deilde baska seyler istesek sıkıldım artıkHahahaaynen keşke hamiş olsak ta bol bol istek istesek
Bende cırcir oluyodum bu ay yok cırcırKiz ben kabiz olmqm kolay kolayhep cırcır olurum
Aynen olee canimBencede kuzum Valla 2 ay üst üste 4 5 gün denedik olmadı bu ay gun asiri gittik sadece yumurtlamada 3 gün üst üste oldu oda son gün eşim yüzünden o istedineyse tutacaksa tutar zaten kuzum 1 5 fark etmiyor hayırlısı bakalım ❤
Aynen Ayy kızım da canım hiç bişey istemediAhahah aynen kuzum busefer iliski deilde baska seyler istesek sıkıldım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?