Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar lütfen testime Bi bakın adetime 3 gün var ikinci çizgi dağılmış gibi ben testi yaptım 5 dk bekledim sonra markete gittim geldiğimde böyleydi var mı sizce
Var gibi kuzum test varsa tekrarla istersen yada erken gebelik yapabilirsin hiç olmadı en iyisi kan vermek garanti olur insallah vardır kuzum

Kızlar modum acayip düştü ya çok mutsuz hissediyorum kendimi bu kadar umitsilige kapılmak icin çok erken biliyorum ama çok üzgünüm çok bu ay çok ümitlenmiştim
Canim hakkina hayirli degilmis demekki bu ay olmasi boyle dusun sonucta elinden geleni yaptin gerisi Rabbimin takdiri duani eksik etme ve tum tetkiklerini yaptir insallah guzel haberler alirsin diger aya

Kız ben adamı zorlamasam ayda 4 5 yapar ben istiom die hayır diyemio çünkü zamanında günde 5 kere yapıyordu beyfendi ben hiç hayır demedim ona karnım burnumdayken bile demedim kusura bakmasin mecburrrr

Aynen erkekler genelde hayır demiolar

Zaten üst üstte ilişkide sprem kalitesi düşüyor ve sprem yavaşlıyor bence gün aşırı en ideali

Ah ah aynı ben bebegimm

Zaten üst üstte ilişkide sprem kalitesi düşüyor ve sprem yavaşlıyor bence gün aşırı en ideali
Bencede kuzum Valla 2 ay üst üste 4 5 gün denedik olmadı bu ay gun asiri gittik sadece yumurtlamada 3 gün üst üste oldu oda son gün eşim yüzünden o istedi neyse tutacaksa tutar zaten kuzum 1 5 fark etmiyor hayırlısı bakalım ❤

Ay
Aynen olee canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…