Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum bence hurafe deil benim çatlamadan beri ağrıyor ve dun çok şiddetliydi bugünde hala devam ediyor ama usutmuste olabiliriz orasını bilemiycem
valla görelim kuzum neyse ne artık
ama kendımızı dinliyoda olabiliriz. gebiş bile olsak daha kana geçmemiştir be

Ya tatlis yaa kıyamam bu kadar seyi yapmak çok değil mi canim
Akışına bırakmalı insan ama işte olmuoo

Amuda kalktim dedin ya ona güldüm

Şaka maka olursak uzulcezz

Kuzum kaç cıktı ateşin bugün önemli olan bata kadar nasıl seyredicek battan 1 2 gün öncesi ve bat gunu önemli
Kuzum yumurtlama ve çatlama zamanları 36.3 36.4 diye cıktı sonra 36 1 e indi bikac gundur bu sekılde bende umudu kestim biraz bata 8gün kaldı aşagı yukarı

Amin canım inşallah

Kızlar modum acayip düştü ya çok mutsuz hissediyorum kendimi bu kadar umitsilige kapılmak icin çok erken biliyorum ama çok üzgünüm çok bu ay çok ümitlenmiştim
Canım valla bekledıgımızden mı neden her ay öyle oluyor bilmiyorum ne olacak bu halımız bazen hamile lik cok uzak gelıyor

Valla bana Ca kuzum 4 ay oldu ama sanki yıllardır olmuyormus gibi yorgunum umutsuzum
Oyle deme daha cok yeni olucak elbet sabirla. Beklicez doktora gitmediysen git kontrollerini yaptir benimde 5 aydir olmadi hormonum yuksek cikti ondanmis kontroller cok onenli canim

valla görelim kuzum neyse ne artık
ama kendımızı dinliyoda olabiliriz. gebiş bile olsak daha kana geçmemiştir be
Benim bugun 8. Gun kuzum yumurtlamadan itibaren aynen geçmemiştir tabi ama umut işte belki yerlesiyordor ondan agriyordur diorum ama umut dedim gibi bekleyip gorucez

Oyle deme daha cok yeni olucak elbet sabirla. Beklicez doktora gitmediysen git kontrollerini yaptir benimde 5 aydir olmadi hormonum yuksek cikti ondanmis kontroller cok onenli canim
Gittim kuzum iki kere gittim adetim duEnli hiç bi sorun yok diyorlar gebe kalacaksın yüksek ihtimalle diyor ama olmuyor hormonlarıma bakmadılar hiç ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…