- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #62.561
valla görelim kuzum neyse ne artıkKuzum bence hurafe deil benim çatlamadan beri ağrıyor ve dun çok şiddetliydi bugünde hala devam ediyor ama usutmuste olabiliriz orasını bilemiycem
Ya tatlis yaa kıyamam bu kadar seyi yapmak çok değil mi canimÜmitsiz olma kuzum olacak inşallah her ay yeni bir umut❤ bende ettirdim bu ay incir yedim hayit tohumu içtim vitamin aldım yumurtlama takibi yaptirdim ovu testi yaptim günleri değerlendirdim amuda kalktım ama adet olursam ne yapayım ağlamak üzülmek birseye cagre olmuyor isyan etmiş gibi oluyoruz dua edicez denemeye devam edip bekliycez kuzum
Kuzum yumurtlama ve çatlama zamanları 36.3 36.4 diye cıktı sonra 36 1 e indi bikac gundur bu sekılde bende umudu kestim biraz bata 8gün kaldı aşagı yukarıKuzum kaç cıktı ateşin bugün önemli olan bata kadar nasıl seyredicek battan 1 2 gün öncesi ve bat gunu önemli
41 cikti canimdidem senin sut hormonu kaç cikmsiti
Circira razıyım kabizlik cok kötüBende cırcir oluyodum bu ay yok cırcır
Amin canım inşallahKuzum düşünüyorum herşey bir vesile namaz kılmıyordum kandilde söz verdim rabbime başladım namaza hic birakmadan kiliyorum cok şükür❤ bebek vesile oldu buna sim siki sarıldım seccademe Kuranima belkide bu yuzden olmadi diyorumya rabbim cok buyuk insallah olacak hersey cok guzel olacak ❤
Sıvı alımına dikkat etmen lazım testi yapmadan 2 saat önce sıvı alma keskinleEvet canım dün sabah çift çizgiydi aksam tek çizgi şimdi yaptım 2 tane köyü çizgi var ben pek anlamıyorum bu testten çift görünce oluyo galiba
bendede ayni cnm dostinex diye ilaç verdi sanadami verdi41 cikti canim
Circira razıyım kabizlik cok kötü
Bu arada kuzum normalde ateşim hep düşük ya adetliyken falan da 36.2 idi 36 ve yukarısı hepKuzum kaç cıktı ateşin bugün önemli olan bata kadar nasıl seyredicek battan 1 2 gün öncesi ve bat gunu önemli
Canım valla bekledıgımızden mı neden her ay öyle oluyor bilmiyorum ne olacak bu halımız bazen hamile lik cok uzak gelıyorKızlar modum acayip düştü ya çok mutsuz hissediyorum kendimi bu kadar umitsilige kapılmak icin çok erken biliyorum ama çok üzgünüm çok bu ay çok ümitlenmiştim
Gebelikte de kabızlık oluoKiz ben kabiz olmqm kolay kolayhep cırcır olurum
Evet banada ondan verdi haftada 1 kere yarim icicekmisimbendede ayni cnm dostinex diye ilaç verdi sanadami verdi
Gebelikte de kabızlık oluo
Valla bana Ca kuzum 4 ay oldu ama sanki yıllardır olmuyormus gibi yorgunum umutsuzumCanım valla bekledıgımızden mı neden her ay öyle oluyor bilmiyorum ne olacak bu halımız bazen hamile lik cok uzak gelıyor
Oyle deme daha cok yeni olucak elbet sabirla. Beklicez doktora gitmediysen git kontrollerini yaptir benimde 5 aydir olmadi hormonum yuksek cikti ondanmis kontroller cok onenli canimValla bana Ca kuzum 4 ay oldu ama sanki yıllardır olmuyormus gibi yorgunum umutsuzum
Iyidir kuzumKızlar nasılsınızz
Ben biraz mutsuzum
Bu kadar gecikmeye rağmen hala pozitfi göremedim ama yinede inşallah hamileyimdir
İlk dk çıkan doğrudurKızlar lütfen testime Bi bakın adetime 3 gün var ikinci çizgi dağılmış gibi ben testi yaptım 5 dk bekledim sonra markete gittim geldiğimde böyleydi var mı sizce
Canım bende sana yazacaktım benim o bahsettıgım arkadsım hamıle doktorun gidip elini öpcem diyodidem senin sut hormonu kaç cikmsiti
Ben sadece ayva aşerdım olmayacak mevsimdeAynen Ayy kızım da canım hiç bişey istemedi
Benim bugun 8. Gun kuzum yumurtlamadan itibaren aynen geçmemiştir tabi ama umut işte belki yerlesiyordor ondan agriyordur diorum ama umut dedim gibi bekleyip gorucezvalla görelim kuzum neyse ne artık
ama kendımızı dinliyoda olabiliriz. gebiş bile olsak daha kana geçmemiştir be
Gittim kuzum iki kere gittim adetim duEnli hiç bi sorun yok diyorlar gebe kalacaksın yüksek ihtimalle diyor ama olmuyor hormonlarıma bakmadılar hiç amaOyle deme daha cok yeni olucak elbet sabirla. Beklicez doktora gitmediysen git kontrollerini yaptir benimde 5 aydir olmadi hormonum yuksek cikti ondanmis kontroller cok onenli canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?