Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya tatlis yaa kıyamam bu kadar seyi yapmak çok değil mi canim
Akışına bırakmalı insan ama işte olmuoo

Amuda kalktim dedin ya ona güldüm

Şaka maka olursak uzulcezz
Valla yaptim herseyi deniorum olsun diye omuda kalktim valla bildin ayakları dayadım 30 dakka bekledim başım ağrıdı sonra öle durmaktan
Aynen kuzum uzulucez ama elden birseyde gelmez

Canım bende sana yazacaktım benim o bahsettıgım arkadsım hamıle doktorun gidip elini öpcem diyo
yaa çok sveindim nasil olmuş yaa bende buugn ona gittim ipek herkesin dediği tivi gayte iyi biri zaten zorla randevu aldım neyse suthomonim yuksek cikti ona ilaç verdi o adetsuremi uzatmış d vitamini eksikligi vardi vs onlara hapverdi sonra sen hizlandirmak istiyrosun süreci dedi bana klomen verdi hafatat yumurta takibine gidicem.kist vs yok herseyin düzgün dedi

Bu arada kuzum normalde ateşim hep düşük ya adetliyken falan da 36.2 idi 36 ve yukarısı hep
Benimde adet donemi normal donem 36 36.3 arasi çıkıyorkuzum akşam bile 36.7 üstü çıkmıyor şimdi akşamları 37.2 çıkıyor inşallah hayırlısı olur kuzum

Valla yaptim herseyi deniorum olsun diye omuda kalktim valla bildin ayakları dayadım 30 dakka bekledim başım ağrıdı sonra öle durmaktan
Aynen kuzum uzulucez ama elden birseyde gelmez
Ay insalalh emeklerinin boşa gitmez Allahın izniyle sağlıklı gebelik yasariz

Gittim kuzum iki kere gittim adetim duEnli hiç bi sorun yok diyorlar gebe kalacaksın yüksek ihtimalle diyor ama olmuyor hormonlarıma bakmadılar hiç ama
Kuzum. Mutlaka baktir bak benim prolaktin yuksek cikti ondan olmuyomus ilac yazdi kulaniyorum suan düşerse okucak insallah
Ikiside birbirinden beter bende yemek yapmaya çalısiyorum ama yığılıp kalmazsam tabi tansiyonummu düstü ne halt olduysa elim ayagim tutmuyor yine nefes nefeseyim sadece yatasim var
Saglik ocagi yokmu yakinda acile felan bi gitseydin /:
banada 2kez kullan dedi yarim yarim
Benim kutuda 8 tane var hepsini kullancakmisim

Benım arkadsım 2.ayında hamıle kaldı o doktorda.. İlgili oldugu ıcın cok guvendı inandi doktora çok şükür pco ile hamıle kaldı darısı sana olsun inşallah kuzum.. Bu ay degerlerin normale doner gelecek dönem senın de haberın alırız ınsallah keske ben de samsunda olsaydım kesın gıderdım o doktora

Kuzum. Mutlaka baktir bak benim prolaktin yuksek cikti ondan olmuyomus ilac yazdi kulaniyorum suan düşerse okucak insallah

Ne zaman hangi bölüme gideyim canım bakmak istemiyorlar ne diyim erken diyip gönderiyorlar

hmm bana pazartesi persmebe dedi yarim yarim ikikez dedi bu etkiler dedi buda stresten oluyor stres mahvetti vucuudmu

Kızlar başım donuyor du biraz tansiyonuma baktım simdi 9 a 5 nasıl normalde hep 7ye 4 7 ye5 yada 8 e 4 8e 5 olurdu iyi gibi sanki şuan dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…