- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #62.581
Bnde 4 kilo aldim sadece doktor bile şaşırdıBen sadece ayva aşerdım olmayacak mevsimdeonun dışında keyfine yedim hehe
Valla yaptim herseyi deniorum olsun diyeYa tatlis yaa kıyamam bu kadar seyi yapmak çok değil mi canim
Akışına bırakmalı insan ama işte olmuoo
Amuda kalktim dedin yaona güldüm
Şaka maka olursak uzulcezz
Cok memnun oldum kuzum benimm ❤❤❤Sizde benim dualarımda olacaksınız. Her namaz sonrası ediyorum zaten hepimiz için ❤❤adım ilknur kuzu rainbow ile adasız
yaa çok sveindim nasil olmuş yaa bende buugn ona gittim ipek herkesin dediği tivi gayte iyi biri zaten zorla randevu aldım neyse suthomonim yuksek cikti ona ilaç verdi o adetsuremi uzatmış d vitamini eksikligi vardi vs onlara hapverdi sonra sen hizlandirmak istiyrosun süreci dedi bana klomen verdi hafatat yumurta takibine gidicem.kist vs yok herseyin düzgün dediCanım bende sana yazacaktım benim o bahsettıgım arkadsım hamıle doktorun gidip elini öpcem diyo
Daha var kuzum bata belli olmaz bekleyip gorelimKuzum yumurtlama ve çatlama zamanları 36.3 36.4 diye cıktı sonra 36 1 e indi bikac gundur bu sekılde bende umudu kestim biraz bata 8gün kaldı aşagı yukarı
Amin kuzum aminn insallah inmezNormal kuzum iyi artıyor çok güzel inşallah böyle devam eder benim 36.3 ten bi anda 36.7 oldu böyle devam etse düşmese❤ 36.7 den inmezse benim ozaman olabilir birşeyler
Benimde adet donemi normal donem 36 36.3 arasi çıkıyorkuzum akşam bile 36.7 üstü çıkmıyor şimdi akşamları 37.2 çıkıyor inşallah hayırlısı olur kuzumBu arada kuzum normalde ateşim hep düşük ya adetliyken falan da 36.2 idi 36 ve yukarısı hep
Ikiside birbirinden beter41 cikti canim
Circira razıyım kabizlik cok kötü
banada 2kez kullan dedi yarim yarimEvet banada ondan verdi haftada 1 kere yarim icicekmisim
Biliyom kuzumda hic sanmiyorum daha catlamanin üstünden 4 5 gun anca gecti bukadar erken bisi olmaz
Bende 5 kilo aldim ama emzirme kısa sürdü 3 buçuk ay sonra şiştimBnde 4 kilo aldim sadece doktor bile şaşırdı
Ay insalalh emeklerinin boşa gitmez Allahın izniyle sağlıklı gebelik yasarizValla yaptim herseyi deniorum olsun diyeomuda kalktim valla bildin ayakları dayadım 30 dakka bekledim başım ağrıdı sonra öle durmaktan
Aynen kuzum uzulucez ama elden birseyde gelmez
Ayy emzirme bana deme 30 ay emzirdim hala daha arada istiooBende 5 kilo aldim ama emzirme kısa sürdü 3 buçuk ay sonra şiştimehehehe buda bir başarı ama
Amin kuzum insallah inşallahAy insalalh emeklerinin boşa gitmez Allahın izniyle sağlıklı gebelik yasariz
Kuzum. Mutlaka baktir bak benim prolaktin yuksek cikti ondan olmuyomus ilac yazdi kulaniyorum suan düşerse okucak insallahGittim kuzum iki kere gittim adetim duEnli hiç bi sorun yok diyorlar gebe kalacaksın yüksek ihtimalle diyor ama olmuyor hormonlarıma bakmadılar hiç ama
Saglik ocagi yokmu yakinda acile felan bi gitseydin /:Ikiside birbirinden beterbende yemek yapmaya çalısiyorum ama yığılıp kalmazsam tabi tansiyonummu düstü ne halt olduysa elim ayagim tutmuyor yine nefes nefeseyim sadece yatasim var
Benim kutuda 8 tane var hepsini kullancakmisimbanada 2kez kullan dedi yarim yarim
MaşallahAyy emzirme bana deme 30 ay emzirdim hala daha arada istioo
Benım arkadsım 2.ayında hamıle kaldı o doktorda.. İlgili oldugu ıcın cok guvendı inandi doktora çok şükür pco ile hamıle kaldıyaa çok sveindim nasil olmuş yaa bende buugn ona gittim ipek herkesin dediği tivi gayte iyi biri zaten zorla randevu aldım neyse suthomonim yuksek cikti ona ilaç verdi o adetsuremi uzatmış d vitamini eksikligi vardi vs onlara hapverdi sonra sen hizlandirmak istiyrosun süreci dedi bana klomen verdi hafatat yumurta takibine gidicem.kist vs yok herseyin düzgün dedi
Ne zaman hangi bölüme gideyim canım bakmak istemiyorlar ne diyim erken diyip gönderiyorlarKuzum. Mutlaka baktir bak benim prolaktin yuksek cikti ondan olmuyomus ilac yazdi kulaniyorum suan düşerse okucak insallah
Saglik ocagi yokmu yakinda acile felan bi gitseydin /:
Benim kutuda 8 tane var hepsini kullancakmisim
hmm bana pazartesi persmebe dedi yarim yarim ikikez dedi bu etkiler dedi buda stresten oluyor stres mahvetti vucuudmuKuzum. Mutlaka baktir bak benim prolaktin yuksek cikti ondan olmuyomus ilac yazdi kulaniyorum suan düşerse okucak insallah
Saglik ocagi yokmu yakinda acile felan bi gitseydin /:
Benim kutuda 8 tane var hepsini kullancakmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?