Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen cnm ayinslalah aynen buadami sendensonra okulundaki öğretmende onerdi oda 6ayiicnde kalmis cok ovduler oyuzden inşallah yarrar valal firsatun varsa gelcnm

Kızlar başım donuyor du biraz tansiyonuma baktım simdi 9 a 5 nasıl normalde hep 7ye 4 7 ye5 yada 8 e 4 8e 5 olurdu iyi gibi sanki şuan dimi
Bnim de dün baktırdım hala dönme var geçmedi sadece azaldı 9 à 7 çıktı normal dediler ama baş dönmesi gecmio

Ne zaman hangi bölüme gideyim canım bakmak istemiyorlar ne diyim erken diyip gönderiyorlar
Kuzum adetin 2. Gunu kan vermen gerekiyo hangi bolum brn bilmiyorum yurtdisindayim arkadaslar soylesin sana hangi bolumr gidip vericegini
hmm bana pazartesi persmebe dedi yarim yarim ikikez dedi bu etkiler dedi buda stresten oluyor stres mahvetti vucuudmu
Evet stressden oluyomus zaten

Keşke mumkun olsa cok uzagız oraya yaza kadar olmazsa ankarada bakıcam caresı ne ınsallah bende
ay inşallah oluruz ya allah nsib etsin bunlarda vesile bana dedi cokstreslisin dedi suratımdan anladi zaten yasima takıyorum dedim güldü yasinda nevar dedi milleti 50de dogrtuyoruz dedi

Kuzum adetin 2. Gunu kan vermen gerekiyo hangi bolum brn bilmiyorum yurtdisindayim arkadaslar soylesin sana hangi bolumr gidip vericegini

Evet stressden oluyomus zaten
Sağlık ocağında yaparlar mı acaba arkadaşlar bilen bi bakabilir mi kadın doğuma gideyim yoksa bi arkadaş öyle yazmıstı

Bnim de dün baktırdım hala dönme var geçmedi sadece azaldı 9 à 7 çıktı normal dediler ama baş dönmesi gecmio
Kalp atışım da 93 cıktı biside yapmadim ama hızlı atıyor nefesim kesilio arada oyuzden ölçtüm korktum nettede baktım küçük tansiyonum düşükmüş kalp atışımda.biraz fazla 85 yukarısı fazla diyor nabız için bilemedim boğazımda atıyor sanki kalbim

ay inşallah oluruz ya allah nsib etsin bunlarda vesile bana dedi cokstreslisin dedi suratımdan anladi zaten yasima takıyorum dedim güldü yasinda nevar dedi milleti 50de dogrtuyoruz dedi
Evet benım arkadsım da korkuyordu diger o kadın sureklı alttan muayene etmıs bu adam bi kere bile alttan muayene etmemıs yumurta takıbı de bıle ıkı kere gıttım dıyor çok ilgili eşime de moral verdı dıyo

R Rainbow3461 kuzu sen yeni yaptirmistin sanirim hormom testi nerde yapiliyo kuzum bi yardimci ol
Kuzum ben genel test yaptırdim sağlık ocağında detaylı hormon testi yapmıyorlar
Sadece bunlara bakılıyor
Kadinsal hormonlar için kadın doğuma gitmek gerekiyo bende hic yaptirmadim doktor gerek gormedi
Luniss

Eklentiler

• Screenshot_20191230-232257_Chrome.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20191226-182141_Chrome.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 31
Bana da kadın doğum yapmıyor da adetim falan düzenli diye o yüzden gidip genel test yaptırayım bari

Bana da kadın doğum yapmıyor da adetim falan düzenli diye o yüzden gidip genel test yaptırayım bari
Ya nasil yapmiyo parasıyla degilmi bu ne sacmalik arkadas ben doktors gittigimde sormadi bile nezamandir deniyosun diye hemem randevu verdiler ara istiyorum yaptirmak de düşünsene bana da doktorun oyle dedigini prolaktin olmus 41 gebelige engel bi hormon ve brn bunu bilmeden aylarca 1 yil boyunca heray husrana ugriyorum ve sebebini bilmeme izin vermiyolar allahim cildiricam

Yaptır kuzum sen genel test kadın doğumcular hemen yapmıyor testi daha yeni başladın falan filan diye bu ay da olmazsa ben yaptiricam hormon baska kadin doguma gidip

Devlet yapmıyor kuzum hemen özelde pahalı testler başka hastaneye randevu alıp gidicem bide orda deniycem adet olursam hormon testi istiycem onada baktiriyim kafam rahat olsun

Bende adetken gittim ya bende alttan bakkilyir naoacam dedim iicmden adam alttan bakmadı yukardan bakti banada.bende sasirdim annemle giitm cok moral verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…