- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #62.601
Mrb,trombofili testi icin genetik bölumden mi randevu almam lazim yoksa ayni hastanedeki kadin dogumdan alip ,ordanmi sev ediyorBen yaptırdım canım ama 3 kimyasal yaşadım ondan sonra yaptırdım kromozom henüz Çıkmadı trombofili de bir sorun yok
aynen cnm ayinslalah aynen buadami sendensonra okulundaki öğretmende onerdi oda 6ayiicnde kalmis cok ovduler oyuzden inşallah yarrar valal firsatun varsa gelcnmBenım arkadsım 2.ayında hamıle kaldı o doktorda.. İlgili oldugu ıcın cok guvendı inandi doktora çok şükür pco ile hamıle kaldıdarısı sana olsun inşallah kuzum.. Bu ay degerlerin normale doner gelecek dönem senın de haberın alırız ınsallah keske ben de samsunda olsaydım kesın gıderdım o doktora
Maşallahutandım benimki emmedi sütümde çoktu ama mama verince daha tutmadı kimsede uyarmadı bende çocuk aklı nebiliyim
Keşke mumkun olsa cok uzagız oraya yaza kadar olmazsa ankarada bakıcam caresı ne ınsallah bendeaynen cnm ayinslalah aynen buadami sendensonra okulundaki öğretmende onerdi oda 6ayiicnde kalmis cok ovduler oyuzden inşallah yarrar valal firsatun varsa gelcnm
Bnim de dün baktırdım hala dönme var geçmedi sadece azaldı 9 à 7 çıktı normal dediler ama baş dönmesi gecmioKızlar başım donuyor du biraz tansiyonuma baktım simdi 9 a 5 nasıl normalde hep 7ye 4 7 ye5 yada 8 e 4 8e 5 olurdu iyi gibi sanki şuan dimi
İnşallah kuzum hamişsindirBenimde adet donemi normal donem 36 36.3 arasi çıkıyorkuzum akşam bile 36.7 üstü çıkmıyor şimdi akşamları 37.2 çıkıyor inşallah hayırlısı olur kuzum
Kuzum adetin 2. Gunu kan vermen gerekiyo hangi bolum brn bilmiyorum yurtdisindayim arkadaslar soylesin sana hangi bolumr gidip vericeginiNe zaman hangi bölüme gideyim canım bakmak istemiyorlar ne diyim erken diyip gönderiyorlar
Evet stressden oluyomus zatenhmm bana pazartesi persmebe dedi yarim yarim ikikez dedi bu etkiler dedi buda stresten oluyor stres mahvetti vucuudmu
ay inşallah oluruz ya allah nsib etsin bunlarda vesile bana dedi cokstreslisin dedi suratımdan anladi zaten yasima takıyorum dedim güldü yasinda nevar dedi milleti 50de dogrtuyoruz dediKeşke mumkun olsa cok uzagız oraya yaza kadar olmazsa ankarada bakıcam caresı ne ınsallah bende
Aynen öyle kuzum maşallah kızım toplu zaten tombis boylu posluEvet canım ilk mama verince ole oluo benim ki hiç mama içmedi önemli olan sağlıklı olmaları
Sağlık ocağında yaparlar mı acaba arkadaşlar bilen bi bakabilir mi kadın doğuma gideyim yoksa bi arkadaş öyle yazmıstıKuzum adetin 2. Gunu kan vermen gerekiyo hangi bolum brn bilmiyorum yurtdisindayim arkadaslar soylesin sana hangi bolumr gidip vericegini
Evet stressden oluyomus zaten
Kalp atışım da 93 cıktı biside yapmadim ama hızlı atıyor nefesim kesilio arada oyuzden ölçtüm korktum nettede baktım küçük tansiyonum düşükmüş kalp atışımda.biraz fazla 85 yukarısı fazla diyor nabız için bilemedim boğazımda atıyor sanki kalbimBnim de dün baktırdım hala dönme var geçmedi sadece azaldı 9 à 7 çıktı normal dediler ama baş dönmesi gecmio
Insallah hepimiz hamisizdir kuzumİnşallah kuzum hamişsindirbenım hamilelik olursa cok sasırırım
Evet benım arkadsım da korkuyordu diger o kadın sureklı alttan muayene etmıs bu adam bi kere bile alttan muayene etmemıs yumurta takıbı de bıle ıkı kere gıttım dıyor çok ilgili eşime de moral verdı dıyoay inşallah oluruz ya allah nsib etsin bunlarda vesile bana dedi cokstreslisin dedi suratımdan anladi zaten yasima takıyorum dedim güldü yasinda nevar dedi milleti 50de dogrtuyoruz dedi
R Rainbow3461 kuzu sen yeni yaptirmistin sanirim hormom testi nerde yapiliyo kuzum bi yardimci olSağlık ocağında yaparlar mı acaba arkadaşlar bilen bi bakabilir mi kadın doğuma gideyim yoksa bi arkadaş öyle yazmıstı
Kuzum ben genel test yaptırdim sağlık ocağında detaylı hormon testi yapmıyorlarR Rainbow3461 kuzu sen yeni yaptirmistin sanirim hormom testi nerde yapiliyo kuzum bi yardimci ol
Bana da kadın doğum yapmıyor da adetim falan düzenli diye o yüzden gidip genel test yaptırayım bariKuzum ben genel test yaptırdim sağlık ocağında detaylı hormon testi yapmıyorlar
Sadece bunlara bakılıyor
Kadinsal hormonlar için kadın doğuma gitmek gerekiyo bende hic yaptirmadim doktor gerek gormedi
Luniss
Kuzum ben genel test yaptırdim sağlık ocağında detaylı hormon testi yapmıyorlar
Sadece bunlara bakılıyor
Kadinsal hormonlar için kadın doğuma gitmek gerekiyo bende hic yaptirmadim doktor gerek gormedi
Luniss
Ya nasil yapmiyo parasıyla degilmi bu ne sacmalik arkadas ben doktors gittigimde sormadi bile nezamandir deniyosun diye hemem randevu verdiler ara istiyorum yaptirmak de düşünsene bana da doktorun oyle dedigini prolaktin olmus 41 gebelige engel bi hormon ve brn bunu bilmeden aylarca 1 yil boyunca heray husrana ugriyorum ve sebebini bilmeme izin vermiyolar allahim cildiricamBana da kadın doğum yapmıyor da adetim falan düzenli diye o yüzden gidip genel test yaptırayım bari
Yaptır kuzum sen genel test kadın doğumcular hemen yapmıyor testi daha yeni başladın falan filan diye bu ay da olmazsa ben yaptiricam hormon baska kadin doguma gidipBana da kadın doğum yapmıyor da adetim falan düzenli diye o yüzden gidip genel test yaptırayım bari
Devlet yapmıyor kuzum hemen özelde pahalı testler başka hastaneye randevu alıp gidicem bide orda deniycem adet olursam hormon testi istiycem onada baktiriyim kafam rahat olsunYa nasil yapmiyo parasıyla degilmi bu ne sacmalik arkadas ben doktors gittigimde sormadi bile nezamandir deniyosun diye hemem randevu verdiler ara istiyorum yaptirmak de düşünsene bana da doktorun oyle dedigini prolaktin olmus 41 gebelige engel bi hormon ve brn bunu bilmeden aylarca 1 yil boyunca heray husrana ugriyorum ve sebebini bilmeme izin vermiyolar allahim cildiricam
Bende adetken gittim ya bende alttan bakkilyir naoacam dedim iicmden adam alttan bakmadı yukardan bakti banada.bende sasirdim annemle giitm cok moral verdiEvet benım arkadsım da korkuyordu diger o kadın sureklı alttan muayene etmıs bu adam bi kere bile alttan muayene etmemıs yumurta takıbı de bıle ıkı kere gıttım dıyor çok ilgili eşime de moral verdı dıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?