- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.756
- 548
- 38
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #62.621
pkoluydi o dimi ne verdi acaba onaBende adetken gittim ya bende alttan bakkilyir naoacam dedim iicmden adam alttan bakmadı yukardan bakti banada.bende sasirdim annemle giitm cok moral verdi
Kuzum bana özel de yapmadı daha erken yeni evlisin bir sene olmadan gerek yok falan diyip gönderiyorlarDevlet yapmıyor kuzum hemen özelde pahalı testler başka hastaneye randevu alıp gidicem bide orda deniycem adet olursam hormon testi istiycem onada baktiriyim kafam rahat olsun
Yılbaşi günü onunla uğraşamamda yarin eve gidicez gibi. Persembe sabah kan vercem kan degerime b12 vitaminime baktırcamKuzum. Mutlaka baktir bak benim prolaktin yuksek cikti ondan olmuyomus ilac yazdi kulaniyorum suan düşerse okucak insallah
Saglik ocagi yokmu yakinda acile felan bi gitseydin /:
Benim kutuda 8 tane var hepsini kullancakmisim
Hadı hayırlısı canımBende adetken gittim ya bende alttan bakkilyir naoacam dedim iicmden adam alttan bakmadı yukardan bakti banada.bende sasirdim annemle giitm cok moral verdi
Düşük bile tansiyonun şuan ideali 11.7 civarı oluyor yada 12.8Kızlar başım donuyor du biraz tansiyonuma baktım simdi 9 a 5 nasıl normalde hep 7ye 4 7 ye5 yada 8 e 4 8e 5 olurdu iyi gibi sanki şuan dimi
Bizim burası yapar para için herşeyi yapar hemdeKuzum bana özel de yapmadı daha erken yeni evlisin bir sene olmadan gerek yok falan diyip gönderiyorlar
Evet canım dün sabah çift çizgiydi aksam tek çizgi şimdi yaptım 2 tane köyü çizgi var ben pek anlamıyorum bu testten çift görünce oluyo galiba
Yukselmiyor kuzum ama hep boyle suan gene iyi hali dahada düşük oluyordu napcam bilmiomDüşük bile tansiyonun şuan ideali 11.7 civarı oluyor yada 12.8
Doktorlara işin düştümü boyle oluyor benim b12 en alt sınirdaydı halsizdim b12 hapi yazmadi yükselirmiş o çok biliyorYa nasil yapmiyo parasıyla degilmi bu ne sacmalik arkadas ben doktors gittigimde sormadi bile nezamandir deniyosun diye hemem randevu verdiler ara istiyorum yaptirmak de düşünsene bana da doktorun oyle dedigini prolaktin olmus 41 gebelige engel bi hormon ve brn bunu bilmeden aylarca 1 yil boyunca heray husrana ugriyorum ve sebebini bilmeme izin vermiyolar allahim cildiricam
Tuzlu ayran içYukselmiyor kuzum ama hep boyle suan gene iyi hali dahada düşük oluyordu napcam bilmiom
Berfinim21
Merhabalar ben de 12.gun çift çizgi gordum ve o günden sonra hep silik çizgi cıktı. Yani ben 12.gun mu yumurtlamış oluyorum acaba? Bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler:)
Canim kadindogum bolumune git doktor seni yonlendiriyor zatenNe zaman hangi bölüme gideyim canım bakmak istemiyorlar ne diyim erken diyip gönderiyorlar
Siliklestigi gun yumurta çatlamış oluyor benim dün gece saat 22de ve bugün 14te yaptığım koyu çift çizgi çatlamamis gece 22de tekrar yapicam ama benim bugün çatladı hissediyorum ağrılardan. Ve işin kötüsü bugün en önemli gun ama değerlendiremicemBerfinim21
Merhabalar ben de 12.gun çift çizgi gordum ve o günden sonra hep silik çizgi cıktı. Yani ben 12.gun mu yumurtlamış oluyorum acaba? Bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler:)
Artik yalan soyliceksiniz 1 sene diceksiniz yapmiyolarsa baslarindan salmaya calisiyorlar resmenDevlet yapmıyor kuzum hemen özelde pahalı testler başka hastaneye randevu alıp gidicem bide orda deniycem adet olursam hormon testi istiycem onada baktiriyim kafam rahat olsun
Yılbaşi günü onunla uğraşamamda yarin eve gidicez gibi. Persembe sabah kan vercem kan degerime b12 vitaminime baktırcam
Iyi kuzum.. Sinir oluyom bu turkiyedeki doktorlara artik zaten yazin bide turkiyede gidim gorunim doktora diyorum ama guvrnmiyorum da boyle oluncaDoktorlara işin düştümü boyle oluyor benim b12 en alt sınirdaydı halsizdim b12 hapi yazmadi yükselirmiş o çok biliyor
Aynen öyle dicem artık bir sene dicemArtik yalan soyliceksiniz 1 sene diceksiniz yapmiyolarsa baslarindan salmaya calisiyorlar resmen
Iyi kuzum.. Sinir oluyom bu turkiyedeki doktorlara artik zaten yazin bide turkiyede gidim gorunim doktora diyorum ama guvrnmiyorum da boyle olunca
Aaa şansa bakın tam da bugüne denk gelmiş gerçekten. Fakat ben de çift çizginin çıktığı günü degerlendirebildim. Ertesi günü silikleşti fakat değerlendiremedik. Sizce çift çizgi olduğu gun de şansımız var mıdır?Siliklestigi gun yumurta çatlamış oluyor benim dün gece saat 22de ve bugün 14te yaptığım koyu çift çizgi çatlamamis gece 22de tekrar yapicam ama benim bugün çatladı hissediyorum ağrılardan. Ve işin kötüsü bugün en önemli gun ama değerlendiremicem
Nerdeyse yalvartacaklar. Daha bekleyin olur belki bebek diyorlar belki biz hemen olsun istiyoruz ona göre hayatimiza yön vericez yok illa onlarin dedikleri olacak mecbur yalan söyliyceksin bunlaraArtik yalan soyliceksiniz 1 sene diceksiniz yapmiyolarsa baslarindan salmaya calisiyorlar resmen
Iyi kuzum.. Sinir oluyom bu turkiyedeki doktorlara artik zaten yazin bide turkiyede gidim gorunim doktora diyorum ama guvrnmiyorum da boyle olunca
Var hemen ertsei gun siliklesiyorsa var çünkü spermler kaliteli olanlar 48 saat ve 72 saate kadar yaşıyor yani siliklesmis olmasi demek yumurta çatlamış döllenmeye hazır demek. Içeride sperm varsa catladiginda dollenmesi daha cabuk daha garanti olurAaa şansa bakın tam da bugüne denk gelmiş gerçekten. Fakat ben de çift çizginin çıktığı günü degerlendirebildim. Ertesi günü silikleşti fakat değerlendiremedik. Sizce çift çizgi olduğu gun de şansımız var mıdır?
Anestezili oldum Canım doktorun söylediğine göre bir tıkanıklık yokmuş temiz dedi perşembe günü filmin sonucunu alıcaz o zamanda konuşucaz hafif karnım ağrıyor rahim filminden sonra ilişkiyle ilgili bir şey söylemiş miydi doktorunO zaman anestezili ol canım. Çift stres yaşayacağına uyu uyan herşey bitmiş olsun. Sedasyon uygulanıyor zaten derin uyku gibi bişey. Rabbim yardımcın olsun temiz çıkar sonucun inşallah canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?