Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Devlet yapmıyor kuzum hemen özelde pahalı testler başka hastaneye randevu alıp gidicem bide orda deniycem adet olursam hormon testi istiycem onada baktiriyim kafam rahat olsun
Kuzum bana özel de yapmadı daha erken yeni evlisin bir sene olmadan gerek yok falan diyip gönderiyorlar

Kuzum. Mutlaka baktir bak benim prolaktin yuksek cikti ondan olmuyomus ilac yazdi kulaniyorum suan düşerse okucak insallah

Saglik ocagi yokmu yakinda acile felan bi gitseydin /:

Benim kutuda 8 tane var hepsini kullancakmisim
Yılbaşi günü onunla uğraşamamda yarin eve gidicez gibi. Persembe sabah kan vercem kan degerime b12 vitaminime baktırcam

Kuzum bana özel de yapmadı daha erken yeni evlisin bir sene olmadan gerek yok falan diyip gönderiyorlar
Bizim burası yapar para için herşeyi yapar hemde ama bende para yok malesef
Devlettede randevu yok bana uygun ya 13une var ya 10 una hangisine alsamki 9 unda adet görürsem ya 2. Günü gitcem ya 5. Günü

Evet canım dün sabah çift çizgiydi aksam tek çizgi şimdi yaptım 2 tane köyü çizgi var ben pek anlamıyorum bu testten çift görünce oluyo galiba
Berfinim21
Merhabalar ben de 12.gun çift çizgi gordum ve o günden sonra hep silik çizgi cıktı. Yani ben 12.gun mu yumurtlamış oluyorum acaba? Bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler:)

Doktorlara işin düştümü boyle oluyor benim b12 en alt sınirdaydı halsizdim b12 hapi yazmadi yükselirmiş o çok biliyor

Berfinim21
Merhabalar ben de 12.gun çift çizgi gordum ve o günden sonra hep silik çizgi cıktı. Yani ben 12.gun mu yumurtlamış oluyorum acaba? Bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler:)
Siliklestigi gun yumurta çatlamış oluyor benim dün gece saat 22de ve bugün 14te yaptığım koyu çift çizgi çatlamamis gece 22de tekrar yapicam ama benim bugün çatladı hissediyorum ağrılardan. Ve işin kötüsü bugün en önemli gun ama değerlendiremicem

Devlet yapmıyor kuzum hemen özelde pahalı testler başka hastaneye randevu alıp gidicem bide orda deniycem adet olursam hormon testi istiycem onada baktiriyim kafam rahat olsun
Artik yalan soyliceksiniz 1 sene diceksiniz yapmiyolarsa baslarindan salmaya calisiyorlar resmen
Yılbaşi günü onunla uğraşamamda yarin eve gidicez gibi. Persembe sabah kan vercem kan degerime b12 vitaminime baktırcam
Doktorlara işin düştümü boyle oluyor benim b12 en alt sınirdaydı halsizdim b12 hapi yazmadi yükselirmiş o çok biliyor
Iyi kuzum.. Sinir oluyom bu turkiyedeki doktorlara artik zaten yazin bide turkiyede gidim gorunim doktora diyorum ama guvrnmiyorum da boyle olunca

Artik yalan soyliceksiniz 1 sene diceksiniz yapmiyolarsa baslarindan salmaya calisiyorlar resmen

Iyi kuzum.. Sinir oluyom bu turkiyedeki doktorlara artik zaten yazin bide turkiyede gidim gorunim doktora diyorum ama guvrnmiyorum da boyle olunca
Aynen öyle dicem artık bir sene dicem

Aaa şansa bakın tam da bugüne denk gelmiş gerçekten. Fakat ben de çift çizginin çıktığı günü degerlendirebildim. Ertesi günü silikleşti fakat değerlendiremedik. Sizce çift çizgi olduğu gun de şansımız var mıdır?

Nerdeyse yalvartacaklar. Daha bekleyin olur belki bebek diyorlar belki biz hemen olsun istiyoruz ona göre hayatimiza yön vericez yok illa onlarin dedikleri olacak mecbur yalan söyliyceksin bunlara

Var hemen ertsei gun siliklesiyorsa var çünkü spermler kaliteli olanlar 48 saat ve 72 saate kadar yaşıyor yani siliklesmis olmasi demek yumurta çatlamış döllenmeye hazır demek. Içeride sperm varsa catladiginda dollenmesi daha cabuk daha garanti olur

O zaman anestezili ol canım. Çift stres yaşayacağına uyu uyan herşey bitmiş olsun. Sedasyon uygulanıyor zaten derin uyku gibi bişey. Rabbim yardımcın olsun temiz çıkar sonucun inşallah canım..
Anestezili oldum Canım doktorun söylediğine göre bir tıkanıklık yokmuş temiz dedi perşembe günü filmin sonucunu alıcaz o zamanda konuşucaz hafif karnım ağrıyor rahim filminden sonra ilişkiyle ilgili bir şey söylemiş miydi doktorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…