- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.756
- 548
- 38
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #62.641
Amin cnm ınşallahHadı hayırlısı canım
Şnsallah randevu bulurum kuzum ya burda hiç randevu bulunmuyorCanim kadindogum bolumune git doktor seni yonlendiriyor zaten
Bana da direk tüm testleri yaptı özele gidince hormonlar hepatıt kan idrar progesteron sormadı bile 3 aydır deniyoruz diye ben dedım özelde yaparlar ama devleti bilememYa nasil yapmiyo parasıyla degilmi bu ne sacmalik arkadas ben doktors gittigimde sormadi bile nezamandir deniyosun diye hemem randevu verdiler ara istiyorum yaptirmak de düşünsene bana da doktorun oyle dedigini prolaktin olmus 41 gebelige engel bi hormon ve brn bunu bilmeden aylarca 1 yil boyunca heray husrana ugriyorum ve sebebini bilmeme izin vermiyolar allahim cildiricam
5. Gün geç olur canim 2. Gün alman gerek tatlım yaa burda ki devler yapio hormon testi hemde detaylı geçen sefer doktora gittim doktor dedi ki sağlıklı bir cinsel ilişki yaşayan bi bayan 6 ay içinde hamile kalmalı kalmaz sa ozaman eşine bakioz onda da yoksa o zaman aşılama dedi banaBizim burası yapar para için herşeyi yapar hemdeama bende para yok malesef
Devlettede randevu yok bana uygun ya 13une var ya 10 una hangisine alsamki 9 unda adet görürsem ya 2. Günü gitcem ya 5. Günü
Artik yalan soyliceksiniz 1 sene diceksiniz yapmiyolarsa baslarindan salmaya calisiyorlar resmen
Iyi kuzum.. Sinir oluyom bu turkiyedeki doktorlara artik zaten yazin bide turkiyede gidim gorunim doktora diyorum ama guvrnmiyorum da boyle olunca
Neden aldın canim parola türü icseydinAğrıdan duramıyorum ağrı kesici aldım belim faln tutmuyor
Kuzu adet olcam olamadım ağrıdan olcem arveles aldım ne yapim yaNeden aldın canim parola türü icseydin
Cok sacma ya vallaNerdeyse yalvartacaklar. Daha bekleyin olur belki bebek diyorlar belki biz hemen olsun istiyoruz ona göre hayatimiza yön vericez yok illa onlarin dedikleri olacak mecbur yalan söyliyceksin bunlara
Hayir kuzum anca geç dollenme dır bir gün geçmiş adetin inşallah düzenli artış olurAy kızlar cok heyecanlıyım beta kan yestim 12 çıktı 30 aralk bat idi. Daha çok erken bu değer henüz düşük değil mi? Deli gibi de öksürüyorum
Turkiyeyi pek bilmiyom kuzum banada doktorum hic sormadan yapti hemenBana da direk tüm testleri yaptı özele gidince hormonlar hepatıt kan idrar progesteron sormadı bile 3 aydır deniyoruz diye ben dedım özelde yaparlar ama devleti bilemem
Ağrıdan duramıyorum ağrı kesici aldım belim faln tutmuyor
Ağzın bal yesin kuzumHayir kuzum anca geç dollenme dır bir gün geçmiş adetin inşallah düzenli artış olur
Ay yok Didem ya oldum koptu belim ya yok işte huc birsey gelecek gelemediTurkiyeyi pek bilmiyom kuzum banada doktorum hic sormadan yapti hemen
Parol icseydin bari allahim ya
Netlesmis aslında kuzum söyleyebilirsin nezmn kani tekrarliyacaksinAğzın bal yesin kuzum
Bugun eşime söylemicem aslında yeni yıl hediyesi gibi söylemek istiordum ama ne zaman netleşir bekleyim mi sizce?
Kuzum tuzlu yiyorum ama benim uzun zamandır böyle yukselmiyor hiçTuzlu ayran iç
Kuzu adet olcam olamadım ağrıdan olcem arveles aldım ne yapim ya
Aynrn öyle kuzum mecbur öle yapicamArtik yalan soyliceksiniz 1 sene diceksiniz yapmiyolarsa baslarindan salmaya calisiyorlar resmen
Iyi kuzum.. Sinir oluyom bu turkiyedeki doktorlara artik zaten yazin bide turkiyede gidim gorunim doktora diyorum ama guvrnmiyorum da boyle olunca
Adetin boyle agriyla basliyomuydu? Clife kullananlar adetleri agrisiz geçtinide yazmistiAy yok Didem ya oldum koptu belim ya yok işte huc birsey gelecek gelemedi
Çok çok yeni csnim muhtemelen geç döllenme olmuş hayırlı olsun inşallah sağlıklı yükselir değerlerAy kızlar cok heyecanlıyım beta kan yestim 12 çıktı 30 aralk bat idi. Daha çok erken bu değer henüz düşük değil mi? Deli gibi de öksürüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?