Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana da direk tüm testleri yaptı özele gidince hormonlar hepatıt kan idrar progesteron sormadı bile 3 aydır deniyoruz diye ben dedım özelde yaparlar ama devleti bilemem

Bizim burası yapar para için herşeyi yapar hemde ama bende para yok malesef
Devlettede randevu yok bana uygun ya 13une var ya 10 una hangisine alsamki 9 unda adet görürsem ya 2. Günü gitcem ya 5. Günü
5. Gün geç olur canim 2. Gün alman gerek tatlım yaa burda ki devler yapio hormon testi hemde detaylı geçen sefer doktora gittim doktor dedi ki sağlıklı bir cinsel ilişki yaşayan bi bayan 6 ay içinde hamile kalmalı kalmaz sa ozaman eşine bakioz onda da yoksa o zaman aşılama dedi bana

Her yer farklı canim benim burdakiler guzwl ilgileniyor
Artik yalan soyliceksiniz 1 sene diceksiniz yapmiyolarsa baslarindan salmaya calisiyorlar resmen

Iyi kuzum.. Sinir oluyom bu turkiyedeki doktorlara artik zaten yazin bide turkiyede gidim gorunim doktora diyorum ama guvrnmiyorum da boyle olunca

Ay kızlar cok heyecanlıyım beta kan yestim 12 çıktı 30 aralk bat idi. Daha çok erken bu değer henüz düşük değil mi? Deli gibi de öksürüyorum
Hayir kuzum anca geç dollenme dır bir gün geçmiş adetin inşallah düzenli artış olur

Bana da direk tüm testleri yaptı özele gidince hormonlar hepatıt kan idrar progesteron sormadı bile 3 aydır deniyoruz diye ben dedım özelde yaparlar ama devleti bilemem
Turkiyeyi pek bilmiyom kuzum banada doktorum hic sormadan yapti hemen
Ağrıdan duramıyorum ağrı kesici aldım belim faln tutmuyor
Parol icseydin bari allahim ya

Ay
Artik yalan soyliceksiniz 1 sene diceksiniz yapmiyolarsa baslarindan salmaya calisiyorlar resmen

Iyi kuzum.. Sinir oluyom bu turkiyedeki doktorlara artik zaten yazin bide turkiyede gidim gorunim doktora diyorum ama guvrnmiyorum da boyle olunca
Aynrn öyle kuzum mecbur öle yapicam

Ay kızlar cok heyecanlıyım beta kan yestim 12 çıktı 30 aralk bat idi. Daha çok erken bu değer henüz düşük değil mi? Deli gibi de öksürüyorum
Çok çok yeni csnim muhtemelen geç döllenme olmuş hayırlı olsun inşallah sağlıklı yükselir değerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…