Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aldım kuzum 2 gününe ayın 10 una
Benim daha 3 ay kuzum bu ay da olmazsa 3 ay daha sonra eşimi götürürüm olmadı hormondada bisi cikmazsa inşallah gerek kalmadan gebe kalırız

Ay kızlar cok heyecanlıyım beta kan yestim 12 çıktı 30 aralk bat idi. Daha çok erken bu değer henüz düşük değil mi? Deli gibi de öksürüyorum
Kuzum belki geç yumurtladım geç döllenme olmuş olabilir
Usutmussundur oksuruk varsa dikkat et kuzum

Bu arada benim adet tarihi degisti gec yumurtlama oldugu icin galiba 07.01.20 olucak tarih

Herkese musmutlu bol bebe belik , aglama sesi yüzünden uykusuz geceler geciricegimiz bir yil diliyorum :)

Geçerse almam zaten canım adetliyken de almamaya dikkat ediyorum çok zor durumda kalmadığı sürece ben ağrı kesici almam zaten
Bende bu hayit hapini zaten adet agrisi icin aldim agrisiz geciyomus adet diyr bakalim adet gelincr görcem benimde cok agri oluyo ama kanama gelmeden almiyom ilac srn teste yapmadin dikkat et nolur nolmaz diye

Bende bu hayit hapini zaten adet agrisi icin aldim agrisiz geciyomus adet diyr bakalim adet gelincr görcem benimde cok agri oluyo ama kanama gelmeden almiyom ilac srn teste yapmadin dikkat et nolur nolmaz diye
Acaba hamile olanlarda adet osancisi cekiyormuki ya olacak gibi hisseden varimki goguslerim in ağrısı gecer genelde adetten once şuan geçti ağrısı faln ne bilim kafayi yiyecem moralim çok bozuluyor

Acaba hamile olanlarda adet osancisi cekiyormuki ya olacak gibi hisseden varimki goguslerim in ağrısı gecer genelde adetten once şuan geçti ağrısı faln ne bilim kafayi yiyecem moralim çok bozuluyor
Evet cekiyo tabi zatrn hamilelik adet belirtisi ayni ikiside cok kisi adet olcam diyr bekleyip hamile oldugunu öğreniyor bu konuuyu vok arastirmistim

Şnsallah randevu bulurum kuzum ya burda hiç randevu bulunmuyor ((
Canim burdada zor bulunuyor randevu olmadigi zaman randevu olunca haber ver yazisi cikiyor ya onu isaretle bir tek randevu olunca bile sana hemen mesaj geliyor hemen girip aliyorsun bazen iptal falan ediyolar yaa ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…