- 9 Kasım 2019
- 5.418
- 8.986
- 118
- 36
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #62.661
Kullanmaya başladığımda benimde ağrısiz geçti canim ama suan kullanmıyorumki olunca baslayiruz ya ozmn ağrıyı gerçekten kesiyorAdetin boyle agriyla basliyomuydu? Clife kullananlar adetleri agrisiz geçtinide yazmisti
Yok canım yapmadım test yarın adet gunumTest yaptin mi
Evet kuzu genelde ağrılı geliyor böyle hissediyorum olacağani herzmn çünkü adet ağrısı belli ediyor kendiniAdetin boyle agriyla basliyomuydu? Clife kullananlar adetleri agrisiz geçtinide yazmisti
Aldım kuzum 2 gününe ayın 10 una5. Gün geç olur canim 2. Gün alman gerek tatlım yaa burda ki devler yapio hormon testi hemde detaylı geçen sefer doktora gittim doktor dedi ki sağlıklı bir cinsel ilişki yaşayan bi bayan 6 ay içinde hamile kalmalı kalmaz sa ozaman eşine bakioz onda da yoksa o zaman aşılama dedi bana
Tmm canım çok içme ilaç iyi degilYok canım yapmadım test yarın adet gunum
Kullanmaya başladığımda benimde ağrısiz geçti canim ama suan kullanmıyorumki olunca baslayiruz ya ozmn ağrıyı gerçekten kesiyor
Evet kuzu genelde ağrılı geliyor böyle hissediyorum olacağani herzmn çünkü adet ağrısı belli ediyor kendini
İnsalalh canım benimAldım kuzum 2 gününe ayın 10 una
Benim daha 3 ay kuzum bu ay da olmazsa 3 ay daha sonra eşimi götürürüm olmadı hormondada bisi cikmazsa inşallah gerek kalmadan gebe kalırız
Kuzum belki geç yumurtladım geç döllenme olmuş olabilirAy kızlar cok heyecanlıyım beta kan yestim 12 çıktı 30 aralk bat idi. Daha çok erken bu değer henüz düşük değil mi? Deli gibi de öksürüyorum
Geçerse almam zaten canım adetliyken de almamaya dikkat ediyorum çok zor durumda kalmadığı sürece ben ağrı kesici almam zatenInsallah gebesindir ilac fekan alma bidaha
Bende bu hayit hapini zaten adet agrisi icin aldim agrisiz geciyomus adet diyr bakalim adet gelincr görcem benimde cok agri oluyo ama kanama gelmeden almiyom ilac srn teste yapmadin dikkat et nolur nolmaz diyeGeçerse almam zaten canım adetliyken de almamaya dikkat ediyorum çok zor durumda kalmadığı sürece ben ağrı kesici almam zaten
Acaba hamile olanlarda adet osancisi cekiyormuki ya olacak gibi hisseden varimki goguslerim in ağrısı gecer genelde adetten once şuan geçti ağrısı faln ne bilim kafayi yiyecem moralim çok bozuluyorBende bu hayit hapini zaten adet agrisi icin aldim agrisiz geciyomus adet diyr bakalim adet gelincr görcem benimde cok agri oluyo ama kanama gelmeden almiyom ilac srn teste yapmadin dikkat et nolur nolmaz diye
Evet cekiyo tabi zatrn hamilelik adet belirtisi ayni ikiside cok kisi adet olcam diyr bekleyip hamile oldugunu öğreniyor bu konuuyu vok arastirmistimAcaba hamile olanlarda adet osancisi cekiyormuki ya olacak gibi hisseden varimki goguslerim in ağrısı gecer genelde adetten once şuan geçti ağrısı faln ne bilim kafayi yiyecem moralim çok bozuluyor
Evet cekiyo tabi zatrn hamilelik adet belirtisi ayni ikiside cok kisi adet olcam diyr bekleyip hamile oldugunu öğreniyor bu konuuyu vok arastirmistim
Ne olduğumuzda belli değil arkadaş hamilemiyim değilmiyiz
Insallah tek duam tek dileğim bu yönde allahim kıymet bilen insanlara nasip etsin inşallah bu sene bizim senemiz olcak saten bunu hissediyorumInsallah hamilesindir de yeni yila güsel gireriz
Benim gögüslerin acısı gecti demekki benimki yolda geliyorCok sacma ya valla
Bizde hamilelik belirtisi yasayip adet oluyozEvet cekiyo tabi zatrn hamilelik adet belirtisi ayni ikiside cok kisi adet olcam diyr bekleyip hamile oldugunu öğreniyor bu konuuyu vok arastirmistim
Canim burdada zor bulunuyor randevu olmadigi zaman randevu olunca haber ver yazisi cikiyor ya onu isaretle bir tek randevu olunca bile sana hemen mesaj geliyor hemen girip aliyorsun bazen iptal falan ediyolar yaa ondanŞnsallah randevu bulurum kuzum ya burda hiç randevu bulunmuyor((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?