- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #62.861
Bunu önce soracaktın koyarim ismini dedin artıkİsmin ne bu arada canim
Benim ateş düştü zaten sabah aynen goguslerim in ağrısı da bugün geçmişti dediğin gibi insan anlıyorAteş 38 şuan akıntısıda var ama bakalım kendisi ne zaman teşrif edecekgögüslerimdeki acı geçti o geçince geliyor normalde
Koyarım kiz ne yapiyim yeterki olsunBunu önce soracaktın koyarim ismini dedin artık
Yani ateş olayı zaten güvensiz bişey kesin degil adet günü düşuveriyor umutların içine ediyorBenim ateş düştü zaten sabah aynen goguslerim in ağrısı da bugün geçmişti dediğin gibi insan anlıyor
Ah be kuzum sen kimsenin lafına sözüne bakışlarına bakma allah aşkına insanları malesedki susturamiyoruz sanki istiyrrek mi yapmiyormiyoruz rabbim nasip etmeyince bizim yapack birsey imiz yokki uyumana bak kuzum senİyi geceler kızlar nasılsıniz ben memlekete geldım giremedim fazla Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde herkese bır evlat versin, mutluluk, huzur, bol kazançlar diliyorum 2020 bize bebiş getirmesini istiyorum, ( cokkk moralim bozuk bu yuzden gelmek istemiyorum koye) herkeze bebek soruyor ve görümceleeımın kızları 3 ye hamıle etrafımda 7 kişi hamıle tuaf sekılde bakmalarından cnm sıkıldı yeter artık uyuyamıyorum herkez uyudu ben uyuyamadım
Yok güvenme zaten bence önemli olan adetten sonra yukselmesiYani ateş olayı zaten güvensiz bişey kesin degil adet günü düşuveriyor umutların içine ediyor
Uyu uyu boşver benim etrafimdakiler olmıycani bile bile soruyorlar bideİyi geceler kızlar nasılsıniz ben memlekete geldım giremedim fazla Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde herkese bır evlat versin, mutluluk, huzur, bol kazançlar diliyorum 2020 bize bebiş getirmesini istiyorum❤ , ( cokkk moralim bozuk bu yuzden gelmek istemiyorum koye) herkeze bebek soruyor ve görümceleeımın kızları 3 ye hamıle etrafımda 7 kişi hamıle tuaf sekılde bakmalarından cnm sıkıldı yeter artık uyuyamıyorum herkez uyudu ben uyuyamadım
Aynen öle ama cok moralim bozuldu etrafımdaki tüm yaşıtlarım ve benden kucuk yeni evlilerAh be kuzum sen kimsenin lafına sözüne bakışlarına bakma allah aşkına insanları malesedki susturamiyoruz sanki istiyrrek mi yapmiyormiyoruz rabbim nasip etmeyince bizim yapack birsey imiz yokki uyumana bak kuzum sen
Aynen güvenmiyorum zaten gögüslerimin acisıda geçtigine gore yarin gelir belkiYok güvenme zaten bence önemli olan adetten sonra yukselmesi
Dogru canim ama benimde öyle düğünümde hepsi vocukdu şimdi evlatları oldu hepsinin ölelim mi olmuyor diyeAynen öle ama cok moralim bozuldu etrafımdaki tüm yaşıtlarım ve benden kucuk yeni evliler
Gözümü kapatamıyorum kı kuzum bak test yenı evlı yegenım görümcemin kızının cok Pskılojım bozuldu bgunUyu uyu boşver benim etrafimdakiler olmıycani bile bile soruyorlar bide
Gelir geçtiyse yarın bir gunAynen güvenmiyorum zaten gögüslerimin acisıda geçtigine gore yarin gelir belki
Kader kısmet işte zamanı var herşeyin bekliycezAynen öle ama cok moralim bozuldu etrafımdaki tüm yaşıtlarım ve benden kucuk yeni evliler
Öle haklısın ben takmam normalde Bİ geldık hemen sual durmam ben yarın doncem evimeDogru canim ama benimde öyle düğünümde hepsi vocukdu şimdi evlatları oldu hepsinin ölelim mi olmuyor diye
Gelmese çatlar zatenGelir geçtiyse yarın bir gun
Bende o yuzden eşimin memleketine gitmedim bu sene işim yok onunlami ugraşcamÖle haklısın ben takmam normalde Bİ geldık hemen sual durmam ben yarın doncem evime
Memleketine gitmişsin bosver onları tadını çıkar değişiklik olur ne güzel yapma boyleÖle haklısın ben takmam normalde Bİ geldık hemen sual durmam ben yarın doncem evime
Cok gerildim kuzum Pskılojım bozuldu ne güzel herkez uykuda ben dort donuyorum kapkaranlık a ma uykum yokMemleketine gitmişsin bosver onları tadını çıkar değişiklik olur ne güzel yapma boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?