Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi geceler kızlar nasılsıniz ben memlekete geldım giremedim fazla Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde herkese bır evlat versin, mutluluk, huzur, bol kazançlar diliyorum 2020 bize bebiş getirmesini istiyorum , ( cokkk moralim bozuk bu yuzden gelmek istemiyorum koye) herkeze bebek soruyor ve görümceleeımın kızları 3 ye hamıle etrafımda 7 kişi hamıle tuaf sekılde bakmalarından cnm sıkıldı yeter artık uyuyamıyorum herkez uyudu ben uyuyamadım

Ah be kuzum sen kimsenin lafına sözüne bakışlarına bakma allah aşkına insanları malesedki susturamiyoruz sanki istiyrrek mi yapmiyormiyoruz rabbim nasip etmeyince bizim yapack birsey imiz yokki uyumana bak kuzum sen

Uyu uyu boşver benim etrafimdakiler olmıycani bile bile soruyorlar bide

Ah be kuzum sen kimsenin lafına sözüne bakışlarına bakma allah aşkına insanları malesedki susturamiyoruz sanki istiyrrek mi yapmiyormiyoruz rabbim nasip etmeyince bizim yapack birsey imiz yokki uyumana bak kuzum sen
Aynen öle ama cok moralim bozuldu etrafımdaki tüm yaşıtlarım ve benden kucuk yeni evliler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…