Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kizlar o kadar kötü ve üzgünümki uyumak istiyorum sadece. 1 hafta uyuyayim uyandigim zaman bu surec iyi veya kötü bitmis olsun. Ben hic guclu biri değilim darmadagin oluyorum hayırlısi nasilsa oyle olsun tabiki karisamayiz ama cok üzülüyorum bunada yapacak bisey yok

Insallah bu hayirlo haberin baslangicidir kuzumm

Günaydın canım kolay degıl tabı ama Allah büyüktür bol bol dua et içini ferahlatır

Kızlar dün akşam 6 gibi ovulasyon testi yaptım pozitifti gece 1 gibi ilişki oldu şimdi test yaptım siliklesmis t çizgisi şimdi çatladı mi ne oldu durum ne sizce

Kızlar dün akşam 6 gibi ovulasyon testi yaptım pozitifti gece 1 gibi ilişki oldu şimdi test yaptım siliklesmis t çizgisi şimdi çatladı mi ne oldu durum ne sizce yoksa bu ayda mi çöpe gitti

Kızlar dünden beri kendimi hiç toplayamadım ya bu ay çok aşırı üzüldüm .. hamile bi insan gördüğüm zaman kıskanmak hiç huyum değil kodlanıyorum içim gidiyor napcaz böyle bilmiyorum bazen hiç olmıcakmış gibi geliyor bir sebep söyleseler çözsek sebep de yok çok üzülüyorum kimse de anlamıyor eşim de dahil

Kuzum seni o kadar iyi anlıyorum ki bende öyleyim umutlarim tukendi tamamen herkwsten herseyden uzaklastm herşey üst üste geliyor Rabbim sonunu hayırlı etsin bizimde kucagimizi boş bırakmasın

Oy canım kıyamam sana ama burda bu duyguları yaşayan emin ol çok kadın var bende her gün instagrama girdiğimde daha 2-3 aylık evli insanların çocuğu olacağını gördüğümde içime bir şey oturuyor ama nasip işte bu kıskanmak değil aslında çok istediğimiz bir şey nasip olmayınca insan kırılıyor gönlünü ferah tut Rabbim hepimize en kısa sürede nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…