- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #62.881
Ne kadar zamanda çıktı sonuclarEvet canım
Çok çok teşekkür ederim çok sağolSiliklesmeye başlamış artık yani çatlamış gibi duruyor sen daha iyi ayırt edersin ama
Insallah bu hayirlo haberin baslangicidir kuzummIçmedım kuzum hala agri var ama ozellikle ani hareketlerde egilip kalkarken ayaklarimi karnima çekince saga sola donerken sağ kasığımda çok basınç oluyor sanki sis gibi rahmimde aynı sekilde yanıp batiyor cok fena ya suan sızlıyor
Sümeyye canım ismim güzel ilk ölen şehit kadının ismi..şaka bi yana Rabbim gönlüne göre versin..hayırlı günler herkeseİsmin ne bu arada canim
Günaydın canım kolay degıl tabı ama Allah büyüktür bol bol dua et içini ferahlatırGünaydın kizlar o kadar kötü ve üzgünümki uyumak istiyorum sadece. 1 hafta uyuyayim uyandigim zaman bu surec iyi veya kötü bitmis olsun. Ben hic guclu biri değilim darmadagin oluyorumhayırlısi nasilsa oyle olsun tabiki karisamayiz ama cok üzülüyorum bunada yapacak bisey yok
Canım genetik 3 ay içinde çıkıyor pıhtılaşma 1 ayda çıktıNe kadar zamanda çıktı sonuclar
Çatlamış yumurtanızKızlar dün akşam 6 gibi ovulasyon testi yaptım pozitifti gece 1 gibi ilişki oldu şimdi test yaptım siliklesmis t çizgisi şimdi çatladı mi ne oldu durum ne sizce
Papatyacım çok geçmiş olsun. Nasıl durumu ?Kuzum ben daha eve gidemedim babam rahatsızlandı memlekete bir gitcem salı günü eve gideceğim İnşAllah ama yumurtlamaya yetişemicem ya adetim dün bitti ama o zamana yumurtlarım
Peki gebelik durumu olma ihtimali var miÇatlamış yumurtanız
Kuzum seni o kadar iyi anlıyorum ki bende öyleyim umutlarim tukendi tamamen herkwsten herseyden uzaklastm herşey üst üste geliyor Rabbim sonunu hayırlı etsin bizimde kucagimizi boş bırakmasınKızlar dünden beri kendimi hiç toplayamadım ya bu ay çok aşırı üzüldüm .. hamile bi insan gördüğüm zaman kıskanmak hiç huyum değil kodlanıyorumiçim gidiyor napcaz böyle bilmiyorum bazen hiç olmıcakmış gibi geliyor bir sebep söyleseler çözsek sebep de yok çok üzülüyorum kimse de anlamıyor eşim de dahil
Oy canım kıyamam sana ama burda bu duyguları yaşayan emin ol çok kadın var bende her gün instagrama girdiğimde daha 2-3 aylık evli insanların çocuğu olacağını gördüğümde içime bir şey oturuyor ama nasip işte bu kıskanmak değil aslında çok istediğimiz bir şey nasip olmayınca insan kırılıyor gönlünü ferah tut Rabbim hepimize en kısa sürede nasip etsin inşallahKızlar dünden beri kendimi hiç toplayamadım ya bu ay çok aşırı üzüldüm .. hamile bi insan gördüğüm zaman kıskanmak hiç huyum değil kodlanıyorumiçim gidiyor napcaz böyle bilmiyorum bazen hiç olmıcakmış gibi geliyor bir sebep söyleseler çözsek sebep de yok çok üzülüyorum kimse de anlamıyor eşim de dahil
Gebelik düşünüyorsan zaten tedbirli olurki insan yaniKızlar bisey sormak istiyorum diyelim ki hamile kaldık haberimiz yok adete bir iki gün kala ilişki olsa bebek varsa düşme ihtimali olur mu öyle dedi de cevremde bi kaç kişi
Anladım cokmus yaCanım genetik 3 ay içinde çıkıyor pıhtılaşma 1 ayda çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?