Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum seni o kadar iyi anlıyorum ki bende öyleyim umutlarim tukendi tamamen herkwsten herseyden uzaklastm herşey üst üste geliyor Rabbim sonunu hayırlı etsin bizimde kucagimizi boş bırakmasın
Amin kuzum yani çok zor bir süreçmiş ben 4 aydır deniyorum Allah daha uzun suredir deneyenlere sabır versin hepimize hayırlısıyla nasip etsin insallah

insallah kuzum insallah hiç birimizin kucağı boş kalmasın

rosebatum G gizsiz Dasmeer R Rainbow3461
Kızlar bugün doktora gittim
Sağda 19 mm bir yumurtam var solda 17 mm bir yumurtam var yarin saat 4 çatlama iğnesi verdi
Cuma ve pazar iliski olsun dedi
Sizce yarin iliski olsunmu unuttum doktoruna soylemeyi
Bide pazartesi progesteron kullan vajinal al dedi

Canim bu duygulari bizde yasiyoruz emin ol
Ama bizim elimizde olan bisey degil ki boyle yapipta kendini daha cok strese sokma hem daha yenisin simdiden bu kadar uzme kendini Rabbim hepimize en dogru zamanda hayirlisini nasip etsin insallah❤❤

İnsallah kuzucum elimde değil işte biliyorum Allahım en doğru zamanı bilir ama bir yanım da böyle sıkıştırıyor beni olmayacak mı acaba neden olmuyor diye

Anlayis fln hiç birşey imiz yok malesef canım benim Rabbim yüzüme baksin artık başka birşey diyemiyorum ben toplamaya çalıştıkça o yıkıyor
Rabbim yardim etsin yuvanıza huzur versin kuzum sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin sana inşallah ❤ dualarimdasin canım

Kuzu evde sicak su torbasi varsa kasiklarina koy yada şişeye sicak su koy utüyle havlu ısıt koy ısıt kendini
Kuzum onu ben birine onermistim burda ama hamilelik şüphesi varsa kesinlikle yapma demişlerdi zararliymis oyuzden yapmadım ama yorganin icinden çıkmıyorum akşamdan beri daha yeni uyandım ama kasıkta yanma batma çekilme hissi hala var şişmiş sanki bilmiom usutmuste olabilirim tabi illa gebelik olcak demiom da

O zmaan kesin üsutme gebelik bu kadar yoğun ağrı yapmaz
Evet kuzum usuttum buyuk ihtimalle sicak tutuyorumkendimi zaten hava sogudugundan beri alttan 2 kat ustten 3 kat giyiniuorum çorap ve patik giyyom sırf usutmeyim diye ama gene usutmeyi becerdim helal bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…