- 5 Aralık 2019
- 2.157
- 3.800
- 133
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #62.901
Amin kuzum yani çok zor bir süreçmiş ben 4 aydır deniyorum Allah daha uzun suredir deneyenlere sabır versin hepimize hayırlısıyla nasip etsin insallahKuzum seni o kadar iyi anlıyorum ki bende öyleyim umutlarim tukendi tamamen herkwsten herseyden uzaklastm herşey üst üste geliyor Rabbim sonunu hayırlı etsin bizimde kucagimizi boş bırakmasın
insallah kuzum insallah hiç birimizin kucağı boş kalmasınOy canım kıyamam sana ama burda bu duyguları yaşayan emin ol çok kadın var bende her gün instagrama girdiğimde daha 2-3 aylık evli insanların çocuğu olacağını gördüğümde içime bir şey oturuyor ama nasip işte bu kıskanmak değil aslında çok istediğimiz bir şey nasip olmayınca insan kırılıyor gönlünü ferah tut Rabbim hepimize en kısa sürede nasip etsin inşallah ❤
Günaydın canımGünaydın kızlarrr
Cokcaa amin kuzum❤❤ Gunaydin buaradaAmin bitanem Rabbim bu seneyi diger senden daha hayirli kilsin ummet icin bizim icin diger herkes icin ve Rabbim herkese istedigini hayirli bir sekikde nasip kismet eylesin❤
Neye kizacak kuzumYaa ayrı dert valla nasıl söyleyecem ne diyecem bilmiyorum tartışırız bir suru dünyanın lafini söyler şimdi
cnm doktoalr genelde iğneden sonra iliskiyi oneriyrolar buda oyleyapmis bence doktoru dinle
Perşembe günü vur ama iliski olmasin cuma günü olsun dedicnm doktoalr genelde iğneden sonra iliskiyi oneriyrolar buda oyleyapmis bence doktoru dinle
Canim bu duygulari bizde yasiyoruz emin olKızlar dünden beri kendimi hiç toplayamadım ya bu ay çok aşırı üzüldüm .. hamile bi insan gördüğüm zaman kıskanmak hiç huyum değil kodlanıyorumiçim gidiyor napcaz böyle bilmiyorum bazen hiç olmıcakmış gibi geliyor bir sebep söyleseler çözsek sebep de yok çok üzülüyorum kimse de anlamıyor eşim de dahil
İnsallah kuzucum elimde değil işte biliyorum Allahım en doğru zamanı bilir ama bir yanım da böyle sıkıştırıyor beni olmayacak mı acaba neden olmuyor diyeCanim bu duygulari bizde yasiyoruz emin ol
Ama bizim elimizde olan bisey degil ki boyle yapipta kendini daha cok strese sokma hem daha yenisin simdiden bu kadar uzme kendini Rabbim hepimize en dogru zamanda hayirlisini nasip etsin insallah❤❤
Benimkide öyle demsiti doktorun dediig gibi yapPerşembe günü vur ama iliski olmasin cuma günü olsun dedi
Rabbim yardim etsin yuvanıza huzur versin kuzum sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin sana inşallahAnlayis fln hiç birşey imiz yok malesef canım benim Rabbim yüzüme baksin artık başka birşey diyemiyorum ben toplamaya çalıştıkça o yıkıyor
Aynen bekliycem artık kuzum çare yokKanda da çıkmaz şimdi daha çok yeni çünkü
Öyle mi diyon canimBenimkide öyle demsiti doktorun dediig gibi yap
doktordan sasmaÖyle mi diyon canim
Sen ne yaptin nasil gidiyo
Kuzum onu ben birine onermistim burda ama hamilelik şüphesi varsa kesinlikle yapma demişlerdi zararliymis oyuzden yapmadım ama yorganin icinden çıkmıyorum akşamdan beri daha yeni uyandım ama kasıkta yanma batma çekilme hissi hala var şişmiş sanki bilmiom usutmuste olabilirim tabi illa gebelik olcak demiom daKuzu evde sicak su torbasi varsa kasiklarina koy yada şişeye sicak su koy utüyle havlu ısıt koy ısıt kendini
Kist yok kuzum daha yeni 3 kere alttan muayene oldum tertemiz cıktı iltihap falanda yok usutmus olabilirim ama okul yoluna gidip gelirkenAllah allah kist filab mi acaba bebek olsa ole olMaz ya da usuttün
Evet kuzum usuttum buyuk ihtimalle sicak tutuyorumkendimi zaten hava sogudugundan beri alttan 2 kat ustten 3 kat giyiniuorum çorap ve patik giyyom sırf usutmeyim diye ama gene usutmeyi becerdim helal banaO zmaan kesin üsutme gebelik bu kadar yoğun ağrı yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?