Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım ınsalah

Ama kaç yumurta oluştu ve çatladı acaba bence üsutme yaa bende usuttum mu bole ağrım çok oluoo
Kuzum ben ultrasonda 3 tane gördümama 1 tanesi büyüktü öyle demişti doktor en son devlete gittim pik olduğu gündü çatlamak üzere dedi ertesi sabah ovuda gördüm catlamayi kist olduğunu sanmıyorum ama bilemiyorumda inşallah kötü bisi yoktur sadece usutmedir

Kuzum üzülme sen boswer insanları açıklama.bile yapma duymamazliga ver canım benim Allahım nasip edecek inşallah edene kadar elden birşey gelmiyor kuzum boswer sen yat uyu güzelce canını sıkma

Kuzum bence olabilir.olmasinda sakınca yok perşembe cuma ve pazar da yapabilirsin doktorun dediği gibide ama sen yinede doktoruna sor daha iyi olur benim iğne hakkında bilgim yok kullanmadım hiç ama gizsiz kullandı o bilir kuzum belki

doktordan sasma
Ben dun hormon tahlili yaptirdim sut hormonum yuksekcikti bu gebelige engel dedi ilacverdi ve klomene baslatti
Himm benimde gogusumde sut geliyodu gittim tahlil verdim doktor gerek bulmadı ilaca
Senin göğsünden sut geliyomu
Bnmki sıkınca geliyodu

Kuzum bu cok normal kiskanmak degilki nu bazen bnde aynini yasiyorum

Benimde aklim karisti
Doktorum söylemeyi unuttum
Doktorun numarasi yok bende iş yerinin var oda doktora soylemezler

[/QUOTE]
Himm benimde gogusumde sut geliyodu gittim tahlil verdim doktor gerek bulmadı ilaca
Senin göğsünden sut geliyomu
Bnmki sıkınca geliyodu
Canim senin prolaktin kac ciktiki gogsunden süt geliyo benim 41 cikti süt gelmiyo ama ilac verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…