- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #62.921
Kuzum ben ultrasonda 3 tane gördümama 1 tanesi büyüktü öyle demişti doktor en son devlete gittim pik olduğu gündü çatlamak üzere dedi ertesi sabah ovuda gördüm catlamayi kist olduğunu sanmıyorum ama bilemiyorumda inşallah kötü bisi yoktur sadece usutmedirAmin canım ınsalah
Ama kaç yumurta oluştu ve çatladı acaba bence üsutme yaa bende usuttum mu bole ağrım çok oluoo
Kuzum üzülme sen boswer insanları açıklama.bile yapma duymamazliga ver canım benim Allahım nasip edecek inşallah edene kadar elden birşey gelmiyor kuzum boswer sen yat uyu güzelce canını sıkmaİyi geceler kızlar nasılsıniz ben memlekete geldım giremedim fazla Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde herkese bır evlat versin, mutluluk, huzur, bol kazançlar diliyorum 2020 bize bebiş getirmesini istiyorum, ( cokkk moralim bozuk bu yuzden gelmek istemiyorum koye) herkeze bebek soruyor ve görümceleeımın kızları 3 ye hamıle etrafımda 7 kişi hamıle tuaf sekılde bakmalarından cnm sıkıldı yeter artık uyuyamıyorum herkez uyudu ben uyuyamadım
Inşallah kuzum insallahInsallah bu hayirlo haberin baslangicidir kuzumm
Kuzum bence olabilir.olmasinda sakınca yok perşembe cuma ve pazar da yapabilirsin doktorun dediği gibide ama sen yinede doktoruna sor daha iyi olur benim iğne hakkında bilgim yok kullanmadım hiç ama gizsiz kullandı o bilir kuzum belki@rosebatum @gizsizDasmeer R Rainbow3461
Kızlar bugün doktora gittim
Sağda 19 mm bir yumurtam var solda 17 mm bir yumurtam var yarin saat 4 çatlama iğnesi verdi
Cuma ve pazar iliski olsun dedi
Sizce yarin iliski olsunmu unuttum doktoruna soylemeyi
Bide pazartesi progesteron kullan vajinal al dedi
Himm benimde gogusumde sut geliyodu gittim tahlil verdim doktor gerek bulmadı ilacadoktordan sasma
Ben dun hormon tahlili yaptirdim sut hormonum yuksekcikti bu gebelige engel dedi ilacverdi ve klomene baslatti
gelmedi hiç tahlilsonuucna göre verdi adetimi geciktirdi benimHimm benimde gogusumde sut geliyodu gittim tahlil verdim doktor gerek bulmadı ilaca
Senin göğsünden sut geliyomu
Bnmki sıkınca geliyodu
Hayir canim bugunude degelrddnirKızlar dün akşam 6 gibi ovulasyon testi yaptım pozitifti gece 1 gibi ilişki oldu şimdi test yaptım siliklesmis t çizgisi şimdi çatladı mi ne oldu durum ne sizce yoksa bu ayda mi çöpe gitti
Gunaydin kuzjm❤Günaydın kizlar ❤❤
Kuzum bu cok normal kiskanmak degilki nu bazen bnde aynini yasiyorumKızlar dünden beri kendimi hiç toplayamadım ya bu ay çok aşırı üzüldüm .. hamile bi insan gördüğüm zaman kıskanmak hiç huyum değil kodlanıyorumiçim gidiyor napcaz böyle bilmiyorum bazen hiç olmıcakmış gibi geliyor bir sebep söyleseler çözsek sebep de yok çok üzülüyorum kimse de anlamıyor eşim de dahil
Ne icin muayene olucan kuzumBugün doktor randevum var
Benimde aklim karistiKuzum bence olabilir.olmasinda sakınca yok perşembe cuma ve pazar da yapabilirsin doktorun dediği gibide ama sen yinede doktoruna sor daha iyi olur benim iğne hakkında bilgim yok kullanmadım hiç ama gizsiz kullandı o bilir kuzum belki
Yumurtlama takibi icinNe icin muayene olucan kuzum
Adet oldunmugelmedi hiç tahlilsonuucna göre verdi adetimi geciktirdi benim
Gunaydin kuzumm bnmCokcaa amin kuzum❤❤ Gunaydin buarada
evt dunaksam basladim hafataya persmebe kontrole cagirdiAdet oldunmu
Başladı mı klomene
Himm anladim kuzum hadi hayirli haberlerin olsun insallahYumurtlama takibi icin
Adetliyken ilac kullandim haftaya kontrole gel dedi yumurtlarima bakti
İnşallah canim dua et banaHimm anladim kuzum hadi hayirli haberlerin olsun insallah
Canim senin prolaktin kac ciktiki gogsunden süt geliyoHimm benimde gogusumde sut geliyodu gittim tahlil verdim doktor gerek bulmadı ilaca
Senin göğsünden sut geliyomu
Bnmki sıkınca geliyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?