Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canim senin prolaktin kac ciktiki gogsunden süt geliyo benim 41 cikti süt gelmiyo ama ilac verdi
[/QUOTE]
Ben adetin 4 günü hormon testi yaptim
Prolaktin 15.76 cikti benim

Canim senin prolaktin kac ciktiki gogsunden süt geliyo benim 41 cikti süt gelmiyo ama ilac verdi
[/QUOTE]
Normal degerin evet süt niye geliyoki benim. Bildigim prolaktin yüksek olunca süt geliyo brn adetin 2. Gunu gitmistim

R Rainbow3461 canım geçmiş olsun usutmussundur geçen haftada ben öyleydim afedersin popomun üstüne oturan adım bile sancı batma şişlik dok.gittim gaz sancısı dedi ilaç verdi üstunce aynısı oluyor malesef birde hava soğudu ben şu içmeyi bıraktım bol su icmen lazım sıcak tut kendini anca öyle azalıyor bata az kaldı bence sık kendini ilaç içme derim

Normal degerin evet süt niye geliyoki benim. Bildigim prolaktin yüksek olunca süt geliyo brn adetin 2. Gunu gitmistim
[/QUOTE]
Benim sol göğüsten geliyo sağdan gelmiyo
Bide cok sıkınca geliyordu
Senin geliyormu ki sut

Senin geliyormu ki sut
[/QUOTE]
Yok canim hic gelmiyo hatta doktor yuksek dedikten sonra ben baya sıktım süt cikiyomu diye ama hic gelmedi

Senin geliyormu ki sut
Yok canim hic gelmiyo hatta doktor yuksek dedikten sonra ben baya sıktım süt cikiyomu diye ama hic gelmedi
[/QUOTE]
Himm anladim
İlaç kullaniyormusun
Doktor gebeliğe engel oluyor çok yuksek çıkınca

Çok sağol kuzum ❤
Kuzum benim popoda sıkıntı yok kasiklarimda özellikle sağda bisiler oluyor arada rahimde belimdede arada oluyor ben günde 2 buçuk 3 litre su içiyorum en az bol su içerim sabah bile uyanır uyanmaz 3 4 bardak su içerim bugün kabız olmusum ama üşürsem ishal olurum diyorum bide sabah yataktan çıkarken öyle bir başım donduku gebeliğe yormuyorum bende tansiyon hep düşük zaten oluyor bazen anlamadım ilaç almicam bugün daha iyi ağrılar hafif ledi biraz bata kadar bekliycem artık kuzum hayırlısı olsun

Himm anladim
İlaç kullaniyormusun
Doktor gebeliğe engel oluyor çok yuksek çıkınca
[/QUOTE]
Evet canim kullaniyorum dostinex diye bi ilac verdi.. Sen niye adetin 4. Gunu gittinki 2. Günü yapilmiyomu hormon testi bana doktorum adet oldunmi ara hemen ertesi gune randevu vericez dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…