- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #62.941
İnşallah bu ay hayirli bi haber verirsin bizeevt dunaksam basladim hafataya persmebe kontrole cagirdi
amin cnm hepimizİnşallah bu ay hayirli bi haber verirsin bize
Ben çekildim canım 16 kasımdaAranizda hsg çekilen var mı kızlar
Özelde mı çekildin canım devlette mı ücreti ne kadar diBen çekildim canım 16 kasımda
Inşallah canım günaydınHERKES GÜNAYDIN
MUSMUTLU BOL HAMISLI BI AY VE YILIMIZ OLSUN INSALLAH 2020 HEPIMIZE BEBEK GETIRSIN BÜTÜN DILEKLERIMIZ KABUL OLSUN INSALLAH
Özelde anestezili 1000 TL ye cektirdim canım dveltte anestezılı cekmıyorlarmıs 450 cıbarıymıs ucretı dıye duydum acı eşiğim düşük benim korkuyordum da o yuzden anestezılı tercıh ettımÖzelde mı çekildin canım devlette mı ücreti ne kadar di
Ben adetin 4 günü hormon testi yaptimCanim senin prolaktin kac ciktiki gogsunden süt geliyobenim 41 cikti süt gelmiyo ama ilac verdi
Allahım nasip etsin bize de insallah evlatsızlıkla sınamasın kimseyiKuzum bu cok normal kiskanmak degilki nu bazen bnde aynini yasiyorum
Gerek olsa doktor söylerdi ama cuma pazar dediğine gore bir bildiği var kuzumBenimde aklim karisti
Doktorum söylemeyi unuttum
Doktorun numarasi yok bende iş yerinin var oda doktora soylemezler
İnşallah canım ağzından ballllll damlıyorHERKES GÜNAYDIN
MUSMUTLU BOL HAMISLI BI AY VE YILIMIZ OLSUN INSALLAH 2020 HEPIMIZE BEBEK GETIRSIN BÜTÜN DILEKLERIMIZ KABUL OLSUN INSALLAH
Normal degerin evet süt niye geliyoki benim. Bildigim prolaktin yüksek olunca süt geliyo brn adetin 2. Gunu gitmistimBen adetin 4 günü hormon testi yaptim
Prolaktin 15.76 cikti benim
İnşallah tutar canim dua etGerek olsa doktor söylerdi ama cuma pazar dediğine gore bir bildiği var kuzum
Benim sol göğüsten geliyo sağdan gelmiyoNormal degerin evet süt niye geliyoki benim. Bildigim prolaktin yüksek olunca süt geliyo brn adetin 2. Gunu gitmistim
Yok canim hic gelmiyo hatta doktor yuksek dedikten sonra ben baya sıktım süt cikiyomu diye ama hic gelmediBenim sol göğüsten geliyo sağdan gelmiyo
Bide cok sıkınca geliyordu
Senin geliyormu ki sut
Çok sağol kuzum ❤R Rainbow3461 canım geçmiş olsun usutmussundur geçen haftada ben öyleydim afedersin popomun üstüne oturan adım bile sancı batma şişlikdok.gittim gaz sancısı dedi ilaç verdi üstunce aynısı oluyor malesef birde hava soğudu ben şu içmeyi bıraktım bol su icmen lazım sıcak tut kendini anca öyle azalıyor bata az kaldı bence sık kendini ilaç içme derim
Himm anladimYok canim hic gelmiyo hatta doktor yuksek dedikten sonra ben baya sıktım süt cikiyomu diye ama hic gelmedi
Amin kuzum insallahİnşallah tutar canim dua et
Sen ne yapiyon nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?