Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim her şey bizler için. Vardır bunda da bir hâyır deyip önümüze bakıcaz. Rabbim sana en güzelini nasip etsin

Özelde anestezili 1000 TL ye cektirdim canım dveltte anestezılı cekmıyorlarmıs 450 cıbarıymıs ucretı dıye duydum acı eşiğim düşük benim korkuyordum da o yuzden anestezılı tercıh ettım
Kuzum ben istedim yine bir sene olmadı diye çekmedi özel senin olmuş muydu istediğin için mi cekti yeni evlisin tıkalı değildir dedi bana

Himm anladim
İlaç kullaniyormusun
Doktor gebeliğe engel oluyor çok yuksek çıkınca
Evet canim kullaniyorum dostinex diye bi ilac verdi.. Sen niye adetin 4. Gunu gittinki 2. Günü yapilmiyomu hormon testi bana doktorum adet oldunmi ara hemen ertesi gune randevu vericez dediler
[/QUOTE]
Daha oncede tahlil vermistim adetin 2 gunu
Doktorun tahlilerin bi sıkınti yok dedi
İnşallah bu ay güzel haberler verirsin bizlere

Amin kuzum insallah
Kahvalti yapicam şimdi kuzum şimdi birazdaha iyiyim bugün kasık batması dışında
Sen nasılsın canım
Afiyet olsun canim
İnşallah kasik batması hamileliktendir
Bende iyim canim birazdan ovu testi yapacam bakalim nasil cikcak☺

İnsallah kuzucum elimde değil işte biliyorum Allahım en doğru zamanı bilir ama bir yanım da böyle sıkıştırıyor beni olmayacak mı acaba neden olmuyor diye
Bazen illaki boyle bunalabiliyoruzzz canim Rabbimize siginip dua etmekten baska care yok bende adet olucm bu ay fazla degerlendiremedk zaten kasiklarimda agriyor belli

Bazen illaki boyle bunalabiliyoruzzz canim Rabbimize siginip dua etmekten baska care yok bende adet olucm bu ay fazla degerlendiremedk zaten kasiklarimda agriyor belli
Rabbim biliyor en doğru zamanı işte bunu biliyoruz ama yine de insan bazen engel olamıyor kendisine önümüzdeki aylara bakıcaz artık Allah çok aratmayan nasip etsin indallah kuzum

Evet canim kullaniyorum dostinex diye bi ilac verdi.. Sen niye adetin 4. Gunu gittinki 2. Günü yapilmiyomu hormon testi bana doktorum adet oldunmi ara hemen ertesi gune randevu vericez dediler
Daha oncede tahlil vermistim adetin 2 gunu
Doktorun tahlilerin bi sıkınti yok dedi
İnşallah bu ay güzel haberler verirsin bizlere
[/QUOTE]
Sıkıntı yoksa sorun yoktur kuzum insallah en kisa zamamda olur seninde

Amin canimm❤ benim cevremde herkes hamile benden buyukler birde
Benim de benden büyük nerdeyse 40 yaşında kuzenim bütün arkadaşlarım hepsi hamile sağlıkla doğursunlar insallah Allah bizlere de nasip etsin her hamile kalan kaç aylık evli diye hesap yapmaktan artık acaba biz mi geç kaldık normal mi diye sürekli hesap yapıyorum

Kuzum ben istedim yine bir sene olmadı diye çekmedi özel senin olmuş muydu istediğin için mi cekti yeni evlisin tıkalı değildir dedi bana
Benim 1 bucuk sene sebepsız yere olmuyordu doktor ıstedı tüplerim acık cıktı filmden sonra bu ikinci ayım adet gununu beklıyorum bakalım inşallah gelmez de benım devletteki doktor ıstedı filmi.. Yeni evlilikle alakası olacagını sanmıyorum yaa niye oyle
soylemıs kı film de bellı oluyor ya kapalıysa Bosuna kürek cekiyosanız.. Özelde pek sormuyorlar isterseniz ozelde cektırın

Afiyet olsun canim
İnşallah kasik batması hamileliktendir
Bende iyim canim birazdan ovu testi yapacam bakalim nasil cikcak☺
Sağol kuzum benim ❤ beraber olsun
Amin kuzum insallah
Kaçıncı gün bugün kuzum adetin ilk gününden

Özele gittim kuzum o söyledi zaten ben istedim belki kapalıdır dedim çok acele ediyorsun sanmıyorum değildir daha çok yenisin falan dedi beni doktorlar takmıyor nedense hiç

kızlar merhaba aranıza katılamk isterim buranın konusu nedir neler konuşuyorsunuz bilgi amaçlımı
Merhaba canım hosgeldin genelimiz hamile kalmak isteyenler birbirlerine Bilgi alışverişi yapıyoruz moral veriyoruz güzel bir yer yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…