Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar merhaba aranıza katılamk isterim buranın konusu nedir neler konuşuyorsunuz bilgi amaçlımı
Canim burdaki arkadaslarla hamile kalmaya calisiyoruz birbirimize yardım ediyoruz fikir danisiyoyruz ovulasyon testleriyle ilgili konusuyoruz ve tabiki aramizda gebe arkadaslarimizda var
Darısı biz düşünenlerin başına merhaba bende yeni katıldım bı hoşgeldin yok mu
Hosgeldin canim

kızlar merhaba aranıza katılamk isterim buranın konusu nedir neler konuşuyorsunuz bilgi amaçlımı
Hosgledin canim sanirim yeni gebesin hayirli olsun burda gebelikle ilgi henel konular konuslur ovulasyon testleri ile gebelik saptanmaya vs bu tur seyler iste sen normal yollami gebe kaldin

Hosgledin canim sanirim yeni gebesin hayirli olsun burda gebelikle ilgi henel konular konuslur ovulasyon testleri ile gebelik saptanmaya vs bu tur seyler iste sen normal yollami gebe kaldin
Ovulasyon testi kullanarak gebe kaldım ve yine ovulasyon testiyle gebeliğimi öğrendim yumurtlama gujum gecmesine ragmen koyu olması beni hcg testine ve kan testine itti hatta inanmayıp gebelik testini 2 defa yaptım

Ovulasyon testi kullanarak gebe kaldım ve yine ovulasyon testiyle gebeliğimi öğrendim yumurtlama gujum gecmesine ragmen koyu olması beni hcg testine ve kan testine itti hatta inanmayıp gebelik testini 2 defa yaptım
İlk denemen miydi kuzum ben bu ay testle takip ettim ama olmadı

Tabikiii herkes fok iyi insanlar Allah razı olsun sabahtan beri benim moral bozukluğumu dinliyorlar herkes dinlemez
Rabbim tez zaman da sana ve isteyen herkese saglıklı gebelik nasip etsin 3 ay önce düşük yaptım bende psikolojim çok kötüydü ama şimdi tekrar gebe kalınca az da olsa iyiyim taby içimde yine korku var biraz ya yine meleğim olursa diye

Allah bir daha göstermesin sağlıkla kucağına al inşallah

Kuzum ben daha eve gidemedim babam rahatsızlandı memlekete bir gitcem salı günü eve gideceğim İnşAllah ama yumurtlamaya yetişemicem ya adetim dün bitti ama o zamana yumurtlarım
Ya çok geçmiş olsun inş iyidir babacın hadi bakalım çalışmalar başlasın

Kızlar dün akşam 6 gibi ovulasyon testi yaptım pozitifti gece 1 gibi ilişki oldu şimdi test yaptım siliklesmis t çizgisi şimdi çatladı mi ne oldu durum ne sizce
Evet silikleştiyse çatlamıştır bugn ve yarınıda değerlendirin

Selam kızlar çalışmalar nasıl gidiyor bakalım
Benim regl bitmedi, başlamadım daha

Abooo hadi inşallah canım benim
Hep Birlikte bu ay hamile oluruz Allahım nasip etsin inşallah

Evlilik suresıne de bakmıyor doktorlar korunma suresı soruyorlar canım sızın olur ama 4 ay kısa bi süre.. Yumurta takıbı isteyebilirsin belki ona yok demezler herhalde
Geçen gittiğimde yumurtamı görmüştüm adetim de çok düzenlidir testle de takip ettim doktora gittiğimde pik günüydü zaten ertesi gün çatladı değerlendirdik de olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…