- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #62.981
Canim burdaki arkadaslarla hamile kalmaya calisiyoruz birbirimize yardım ediyoruz fikir danisiyoyruz ovulasyon testleriyle ilgili konusuyoruz ve tabiki aramizda gebe arkadaslarimizda varkızlar merhaba aranıza katılamk isterim buranın konusu nedir neler konuşuyorsunuz bilgi amaçlımı
Hosgeldin canimDarısı biz düşünenlerin başınamerhaba bende yeni katıldım bı hoşgeldin yok mu
Çok güzel belki güzel dostluklarada vesile olurMerhaba canım hosgeldin genelimiz hamile kalmak isteyenler birbirlerine Bilgi alışverişi yapıyoruz moral veriyoruz güzel bir yer yani
Hosbuldum canımHosgeldin canimm
Hosgledin canim sanirim yeni gebesin hayirli olsun burda gebelikle ilgi henel konular konuslur ovulasyon testleri ile gebelik saptanmaya vs bu tur seyler iste sen normal yollami gebe kaldinkızlar merhaba aranıza katılamk isterim buranın konusu nedir neler konuşuyorsunuz bilgi amaçlımı
9 ay oldu kuzum da başta istemiyorduk 4 aydık korunmuyoruzKac ay oldu evlenelı
Tabikiii herkes fok iyi insanlar Allah razı olsun sabahtan beri benim moral bozukluğumu dinliyorlar herkes dinlemezÇok güzel belki güzel dostluklarada vesile olur
Ovulasyon testi kullanarak gebe kaldım ve yine ovulasyon testiyle gebeliğimi öğrendim yumurtlama gujum gecmesine ragmen koyu olması beni hcg testine ve kan testine itti hatta inanmayıp gebelik testini 2 defa yaptımHosgledin canim sanirim yeni gebesin hayirli olsun burda gebelikle ilgi henel konular konuslur ovulasyon testleri ile gebelik saptanmaya vs bu tur seyler iste sen normal yollami gebe kaldin
İlk denemen miydi kuzum ben bu ay testle takip ettim ama olmadıOvulasyon testi kullanarak gebe kaldım ve yine ovulasyon testiyle gebeliğimi öğrendim yumurtlama gujum gecmesine ragmen koyu olması beni hcg testine ve kan testine itti hatta inanmayıp gebelik testini 2 defa yaptım
Rabbim tez zaman da sana ve isteyen herkese saglıklı gebelik nasip etsin 3 ay önce düşük yaptım bende psikolojim çok kötüydü ama şimdi tekrar gebe kalınca az da olsa iyiyim taby içimde yine korku var biraz ya yine meleğim olursa diyeTabikiii herkes fok iyi insanlar Allah razı olsun sabahtan beri benim moral bozukluğumu dinliyorlar herkes dinlemez
İlkti hayatımda ilkkez kullandım lh testini önceden bilmiyordum böle bir test olduguİlk denemen miydi kuzum ben bu ay testle takip ettim ama olmadı
Ben de burdan öğrenip yaptım ama olmadı henüz bakalım nasip ne zaman olucak:)İlkti hayatımda ilkkez kullandım lh testini önceden bilmiyordum böle bir test oldugu
Rabbim doğru zamanı bilir vardır bundada bir hayırBen de burdan öğrenip yaptım ama olmadı henüz bakalım nasip ne zaman olucak:)
Allah bir daha göstermesin sağlıkla kucağına al inşallahRabbim tez zaman da sana ve isteyen herkese saglıklı gebelik nasip etsin 3 ay önce düşük yaptım bende psikolojim çok kötüydü ama şimdi tekrar gebe kalınca az da olsa iyiyim taby içimde yine korku var biraz ya yine meleğim olursa diye
İnşallah canımAllah bir daha göstermesin sağlıkla kucağına al inşallah
Evlilik suresıne de bakmıyor doktorlar korunma suresı soruyorlar canım sızın olur ama 4 ay kısa bi süre.. Yumurta takıbı isteyebilirsin belki ona yok demezler herhalde9 ay oldu kuzum da başta istemiyorduk 4 aydık korunmuyoruz
Ya çok geçmiş olsun inş iyidir babacınKuzum ben daha eve gidemedim babam rahatsızlandı memlekete bir gitcem salı günü eve gideceğim İnşAllah ama yumurtlamaya yetişemicem ya adetim dün bitti ama o zamana yumurtlarım
Evet silikleştiyse çatlamıştır bugn ve yarınıda değerlendirinKızlar dün akşam 6 gibi ovulasyon testi yaptım pozitifti gece 1 gibi ilişki oldu şimdi test yaptım siliklesmis t çizgisi şimdi çatladı mi ne oldu durum ne sizce
Benim regl bitmedi, başlamadım dahaSelam kızlar çalışmalar nasıl gidiyor bakalım
Çok sağol kuzum ❤
Kuzum benim popoda sıkıntı yok kasiklarimda özellikle sağda bisiler oluyor arada rahimde belimdede arada oluyor ben günde 2 buçuk 3 litre su içiyorum en az bol su içerim sabah bile uyanır uyanmaz 3 4 bardak su içerim bugün kabız olmusum ama üşürsem ishal olurum diyorum bide sabah yataktan çıkarken öyle bir başım donduku gebeliğe yormuyorum bende tansiyon hep düşük zaten oluyor bazen anlamadım ilaç almicam bugün daha iyi ağrılar hafif ledi biraz bata kadar bekliycem artık kuzum hayırlısı olsun
Geçen gittiğimde yumurtamı görmüştüm adetim de çok düzenlidir testle de takip ettim doktora gittiğimde pik günüydü zaten ertesi gün çatladı değerlendirdik de olmadıEvlilik suresıne de bakmıyor doktorlar korunma suresı soruyorlar canım sızın olur ama 4 ay kısa bi süre.. Yumurta takıbı isteyebilirsin belki ona yok demezler herhalde
Gunaydin didoş seninde yeni yılın kutlu olsun sana bebis getirsinHERKES GÜNAYDIN
MUSMUTLU BOL HAMISLI BI AY VE YILIMIZ OLSUN INSALLAH 2020 HEPIMIZE BEBEK GETIRSIN BÜTÜN DILEKLERIMIZ KABUL OLSUN INSALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?