- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #63.001
Amim kuzu insallahGunaydin didoş seninde yeni yılın kutlu olsun sana bebis getirsin
Dün akşam geldi kuzum ne yapalimOfffffffff
1 bucuk aylık düşüktü benim düşügüm ve ölüm raporu cıkmadı ama ben düşük raporuyla mezarını yaptım cocugumun mezar yeri olmuyormus bukadar küçük düşüklerde çok saçma alıp ne yapacaklar çöpe atacaklar deney için kullanacaklar o bir can sonıçta izin vermedim kendim kefenledim mezar taşını bile kendim yazdım ellerımle cok kotu bir duyguİnşallah canım
Masallah kuzumm Insallah saglikla kucaginada alirsin Belirti aramicaz dedikte Yjnede icim durmuyor sorabilirmiyimOvulasyon testi kullanarak gebe kaldım ve yine ovulasyon testiyle gebeliğimi öğrendim yumurtlama gujum gecmesine ragmen koyu olması beni hcg testine ve kan testine itti hatta inanmayıp gebelik testini 2 defa yaptım
Bugün u degerlendiremeyecem eşim müsait değil yarın insallahYa çok geçmiş olsun inş iyidir babacınhadi bakalım çalışmalar başlasın
Evet silikleştiyse çatlamıştır bugn ve yarınıda değerlendirin
Benim regl bitmedi, başlamadım daha
Sabret canım biliyorum isteyince insan hemen olsun istiyor ben de ilk basta cok sabırsızdım ilk ay olmayınca doktora gıttım benım cocugum olmuyor galıba dıye tecruvesızlık ıste ha deyınce olmuyormusGeçen gittiğimde yumurtamı görmüştüm adetim de çok düzenlidir testle de takip ettim doktora gittiğimde pik günüydü zaten ertesi gün çatladı değerlendirdik de olmadı
Amin kuzum insallah hep birlikte alalım güzel haberlirimizi inşallah yeni yıldaAbooo hadi inşallah canım benim
Hep Birlikte bu ay hamile oluruz Allahım nasip etsin inşallah
Sadece çok halsizlik vardı midem çok yanıyordu yoğurt yememe rağmen şişkinlik bide göğüslerim şişti agrı vardı dokununcaMasallah kuzumm Insallah saglikla kucaginada alirsin Belirti aramicaz dedikte Yjnede icim durmuyor sorabilirmiyimbelirtilerin varmiydi ve yumurtlamadan kac gun sinra olustu
Peki bunlar reglin gcemedenmi basladi yoksa gectikten sonramiSadece çok halsizlik vardı midem çok yanıyordu yoğurt yememe rağmen şişkinlik bide göğüslerim şişti agrı vardı dokununca
Benim de benden büyük nerdeyse 40 yaşında kuzenim bütün arkadaşlarım hepsi hamile sağlıkla doğursunlar insallah Allah bizlere de nasip etsin her hamile kalan kaç aylık evli diye hesap yapmaktan artık acaba biz mi geç kaldık normal mi diye sürekli hesap yapıyorum
insallah kuzum insallahSabret canım biliyorum isteyince insan hemen olsun istiyor ben de ilk basta cok sabırsızdım ilk ay olmayınca doktora gıttım benım cocugum olmuyor galıba dıye tecruvesızlık ıste ha deyınce olmuyormus1bucuk yıl gectı hala olmadı.. Herkes takma diyor ama takmamak mumkun mu..eminim isteyen herkes olacak mı olmayacak mı kaygısı yasıyordur.. İnşallah tez zamanda kavusuruz bebeklerımıze
Reglim gecmişti 1 hafta gecince kan verdim beta hcg 0 dı doktor adet sokturucu verdi ama ben kullanmadım çunku bana kıstın var dedi kısırlık falan olaz dedi ama recetede yazıyor ya tanılar diye kısırlık tanısı koymuş onu okuyunca baska doktorada gideyim öle kullanayım dedim 10 gun sonra yanı bu pazartesi yeni gelen başka bir doktora gittim ne kistim var ne de bişeyim sonucumda 288,10 cıktı bizim burdakı hastane mimli zaten haberlerede çıktı burdaki doktorlar kafasına göre bakıyo bişey bildikleri yok bu cucugumun ölümüne sebep olacaktıPeki bunlar reglin gcemedenmi basladi yoksa gectikten sonrami
Mide yanması yumurtlamadan kac gun sonra basladı canımSadece çok halsizlik vardı midem çok yanıyordu yoğurt yememe rağmen şişkinlik bide göğüslerim şişti agrı vardı dokununca
Yanlış hatırlamıyorsam 7 8 gun sonta falanMide yanması yumurtlamadan kac gun sonra basladı canım
Yaaa gercekten okuyunca nasıl sınırlendım kime güvenecez biz yaa Allah korumus bebegini canım demek ki geç döllenme olmusReglim gecmişti 1 hafta gecince kan verdim beta hcg 0 dı doktor adet sokturucu verdi ama ben kullanmadım çunku bana kıstın var dedi kısırlık falan olaz dedi ama recetede yazıyor ya tanılar diye kısırlık tanısı koymuş onu okuyunca baska doktorada gideyim öle kullanayım dedim 10 gun sonra yanı bu pazartesi yeni gelen başka bir doktora gittim ne kistim var ne de bişeyim sonucumda 288,10 cıktı bizim burdakı hastane mimli zaten haberlerede çıktı burdaki doktorlar kafasına göre bakıyo bişey bildikleri yok bu cucugumun ölümüne sebep olacaktı
Yaa dün gece benim de midem çok yandı nar yemiştik akşam ondan mı acaba dedım de ekmek yedim yine geçmedi napacağımı bilemedim adet günüm cumartesi.. Yine belirti aramaya başladım sanırım inşallah gebeliktendir hergün yansın razıyımYanlış hatırlamıyorsam 7 8 gun sonta falan
Aynen öle canım ben jühislerime güverek hareket ettim iyide oldu yemi gelen doktoru gönderecekler çünkü alanında çok iyi doktorları bir şekilde ggönderiyorlar bu kadar lanet bir yerYaaa gercekten okuyunca nasıl sınırlendım kime güvenecez biz yaa Allah korumus bebegini canım demek ki geç döllenme olmus ☺❤
Dün akşam geldi kuzum ne yapalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?