Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım
1 bucuk aylık düşüktü benim düşügüm ve ölüm raporu cıkmadı ama ben düşük raporuyla mezarını yaptım cocugumun mezar yeri olmuyormus bukadar küçük düşüklerde çok saçma alıp ne yapacaklar çöpe atacaklar deney için kullanacaklar o bir can sonıçta izin vermedim kendim kefenledim mezar taşını bile kendim yazdım ellerımle cok kotu bir duygu

Ovulasyon testi kullanarak gebe kaldım ve yine ovulasyon testiyle gebeliğimi öğrendim yumurtlama gujum gecmesine ragmen koyu olması beni hcg testine ve kan testine itti hatta inanmayıp gebelik testini 2 defa yaptım
Masallah kuzumm Insallah saglikla kucaginada alirsin Belirti aramicaz dedikte Yjnede icim durmuyor sorabilirmiyim belirtilerin varmiydi ve yumurtlamadan kac gun sinra olustu

Geçen gittiğimde yumurtamı görmüştüm adetim de çok düzenlidir testle de takip ettim doktora gittiğimde pik günüydü zaten ertesi gün çatladı değerlendirdik de olmadı
Sabret canım biliyorum isteyince insan hemen olsun istiyor ben de ilk basta cok sabırsızdım ilk ay olmayınca doktora gıttım benım cocugum olmuyor galıba dıye tecruvesızlık ıste ha deyınce olmuyormus 1bucuk yıl gectı hala olmadı.. Herkes takma diyor ama takmamak mumkun mu..eminim isteyen herkes olacak mı olmayacak mı kaygısı yasıyordur.. İnşallah tez zamanda kavusuruz bebeklerımıze

Masallah kuzumm Insallah saglikla kucaginada alirsin Belirti aramicaz dedikte Yjnede icim durmuyor sorabilirmiyim belirtilerin varmiydi ve yumurtlamadan kac gun sinra olustu
Sadece çok halsizlik vardı midem çok yanıyordu yoğurt yememe rağmen şişkinlik bide göğüslerim şişti agrı vardı dokununca

aynen valla canımm Allah bizede nasip etsin

İ
insallah kuzum insallah

Peki bunlar reglin gcemedenmi basladi yoksa gectikten sonrami
Reglim gecmişti 1 hafta gecince kan verdim beta hcg 0 dı doktor adet sokturucu verdi ama ben kullanmadım çunku bana kıstın var dedi kısırlık falan olaz dedi ama recetede yazıyor ya tanılar diye kısırlık tanısı koymuş onu okuyunca baska doktorada gideyim öle kullanayım dedim 10 gun sonra yanı bu pazartesi yeni gelen başka bir doktora gittim ne kistim var ne de bişeyim sonucumda 288,10 cıktı bizim burdakı hastane mimli zaten haberlerede çıktı burdaki doktorlar kafasına göre bakıyo bişey bildikleri yok bu cucugumun ölümüne sebep olacaktı

Yaaa gercekten okuyunca nasıl sınırlendım kime güvenecez biz yaa Allah korumus bebegini canım demek ki geç döllenme olmus

Yanlış hatırlamıyorsam 7 8 gun sonta falan
Yaa dün gece benim de midem çok yandı nar yemiştik akşam ondan mı acaba dedım de ekmek yedim yine geçmedi napacağımı bilemedim adet günüm cumartesi.. Yine belirti aramaya başladım sanırım inşallah gebeliktendir hergün yansın razıyım

Yaaa gercekten okuyunca nasıl sınırlendım kime güvenecez biz yaa Allah korumus bebegini canım demek ki geç döllenme olmus ☺❤
Aynen öle canım ben jühislerime güverek hareket ettim iyide oldu yemi gelen doktoru gönderecekler çünkü alanında çok iyi doktorları bir şekilde ggönderiyorlar bu kadar lanet bir yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…