Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnş canım düşün yani mide yanmasına iyi gelen yoğurt bile mide yanması yaptı bende inş senınde öledir gebeliktendir

Zaten varya bunlar bosuna hipokrat yemini etmisler bosuna para aliyorlar cidden bu nasil bi ihmalkarliktir iyi yapmissin canim Rabbim evladini sana bagislasin❤

Aynen öle canım ben jühislerime güverek hareket ettim iyide oldu yemi gelen doktoru gönderecekler çünkü alanında çok iyi doktorları bir şekilde ggönderiyorlar bu kadar lanet bir yer
Mutlaka iki doktora gorunmekte fayda var bizim de bi arkadsın kesesı görünmemiş ilaç vermiş doktor adet olsun diye Baska doktora gıttı kalp atısı duydum diyo makıne ler eski olunca da gorunmuyor

Canım belkide minicik bişey vardır orda seninde 9.sanirim öyle hatırlıyorum kan tahlilinde çıkmaz mı ona göre yol alırsın

Canım belkide minicik bişey vardır orda seninde 9.sanirim öyle hatırlıyorum kan tahlilinde çıkmaz mı ona göre yol alırsın
Insallah kuzum ondansa raziyim başka bisi olmasın
9.Gun kuzum evet Bilmiyorumki çıkarmı 10. Günden sonra çıkar diyor nette özele gidip kan verirdim ama bisi çıkmaz die gitmek istemedim boşunada 40tl para gidicek sonra elimiz sıkışık zaten bu ara iş yok
Sabretmekten başka çarem yok olmadı 12.Günü idrar testi yaparım 14.Günü tekrarlarım birşey çıkmazsa sağlık olsun derim kuzum nediyim bilemiyorum şuan
Belirtilerimide not ettim detaylı hamileysem size atmak için deilsemde bidahaki aya bosa umutlanmamak için gözümün önünde dursun diye
Sabah da ateşim 36.8 cıktı tekrar yattim uyudum kalktim 36.9 cikti bilemiyorum daha bata 8 gun var

Ay Allah korusun canim iyi yapmışsın her zaman tek doktora gitmiyecen

Bende not ediyorum kuzum bakalım 4 gün kaldı benim bakalım. Ne çıkacak sabırla bekliyorum inşallah güzel sonuçlar aliriz

Hakkında hayırlısı olsun canım bende ne ağrı ne sizi hiç bişey yok benimde bugün 36.7cikti ateşim daha öncesinden hatırladığım mide yanması adet sancısı üşüme sivilce adete dair herşey vardı tek farklı olarak midede yanma vardı adet gününe yakın canım inşallah vardır hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde gelir canım hadi bakalım bu ay birlikte bekliyoruz

Ay Allah korusun canim iyi yapmışsın her zaman tek doktora gitmiyecen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…