- 5 Kasım 2019
- 194
- 331
- 53
- 28
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #63.021
İnş canım düşün yani mide yanmasına iyi gelen yoğurt bile mide yanması yaptı bende inş senınde öledir gebeliktendirYaa dün gece benim de midem çok yandı nar yemiştik akşam ondan mı acaba dedım de ekmek yedim yine geçmedi napacağımı bilemedim adet günüm cumartesi.. Yine belirti aramaya başladım sanırım inşallah gebeliktendir hergün yansın razıyım
Nerde yaşıyorsun kuzumAynen öle canım ben jühislerime güverek hareket ettim iyide oldu yemi gelen doktoru gönderecekler çünkü alanında çok iyi doktorları bir şekilde ggönderiyorlar bu kadar lanet bir yer
Alaşehir de manisada canım izmirden gelin geldim buaraya ama sevmiyorum burayıNerde yaşıyorsun kuzum
Zaten varya bunlar bosuna hipokrat yemini etmisler bosuna para aliyorlar cidden bu nasil bi ihmalkarliktir iyi yapmissin canim Rabbim evladini sana bagislasin❤Reglim gecmişti 1 hafta gecince kan verdim beta hcg 0 dı doktor adet sokturucu verdi ama ben kullanmadım çunku bana kıstın var dedi kısırlık falan olaz dedi ama recetede yazıyor ya tanılar diye kısırlık tanısı koymuş onu okuyunca baska doktorada gideyim öle kullanayım dedim 10 gun sonra yanı bu pazartesi yeni gelen başka bir doktora gittim ne kistim var ne de bişeyim sonucumda 288,10 cıktı bizim burdakı hastane mimli zaten haberlerede çıktı burdaki doktorlar kafasına göre bakıyo bişey bildikleri yok bu cucugumun ölümüne sebep olacaktı
Mutlaka iki doktora gorunmekte fayda var bizim de bi arkadsın kesesı görünmemiş ilaç vermiş doktor adet olsun diye Baska doktora gıttı kalp atısı duydum diyo makıne ler eski olunca da gorunmuyorAynen öle canım ben jühislerime güverek hareket ettim iyide oldu yemi gelen doktoru gönderecekler çünkü alanında çok iyi doktorları bir şekilde ggönderiyorlar bu kadar lanet bir yer
Amin canım inşZaten varya bunlar bosuna hipokrat yemini etmisler bosuna para aliyorlar cidden bu nasil bi ihmalkarliktir iyi yapmissin canim Rabbim evladini sana bagislasin❤
İnşallah canımmmİnş canım düşün yani mide yanmasına iyi gelen yoğurt bile mide yanması yaptı bende inş senınde öledir gebeliktendir
Tabikide yoksa farklı şeylere sebep olunuyor insanda üzülüyor tabyMutlaka iki doktora gorunmekte fayda var bizim de bi arkadsın kesesı görünmemiş ilaç vermiş doktor adet olsun diye Baska doktora gıttı kalp atısı duydum diyo makıne ler eski olunca da gorunmuyor
Rabbim sanada isteyen herse saglıklı hayırlı evlat nasip ietsin inş dualarım sizinleİnşallah canımmmdua et bize de hamilelerin duası kabul olurmus..
Aminn kuzum Allah razı olsunRabbim sanada isteyen herse saglıklı hayırlı evlat nasip ietsin inş dualarım sizinle
Banada et duaDün aksam sana dua ettim
Ben de ıspartada yaşıyorum hiç sevmiyorum burayıAlaşehir de manisada canım izmirden gelin geldim buaraya ama sevmiyorum burayı
Canım belkide minicik bişey vardır ordaÇok sağol kuzum ❤
Kuzum benim popoda sıkıntı yok kasiklarimda özellikle sağda bisiler oluyor arada rahimde belimdede arada oluyor ben günde 2 buçuk 3 litre su içiyorum en az bol su içerim sabah bile uyanır uyanmaz 3 4 bardak su içerim bugün kabız olmusum ama üşürsem ishal olurum diyorum bide sabah yataktan çıkarken öyle bir başım donduku gebeliğe yormuyorum bende tansiyon hep düşük zaten oluyor bazen anlamadım ilaç almicam bugün daha iyi ağrılar hafif ledi biraz bata kadar bekliycem artık kuzum hayırlısı olsun
Insallah kuzum ondansa raziyim başka bisi olmasınCanım belkide minicik bişey vardır ordaseninde 9.sanirim öyle hatırlıyorum kan tahlilinde çıkmaz mı ona göre yol alırsın
Reglim gecmişti 1 hafta gecince kan verdim beta hcg 0 dı doktor adet sokturucu verdi ama ben kullanmadım çunku bana kıstın var dedi kısırlık falan olaz dedi ama recetede yazıyor ya tanılar diye kısırlık tanısı koymuş onu okuyunca baska doktorada gideyim öle kullanayım dedim 10 gun sonra yanı bu pazartesi yeni gelen başka bir doktora gittim ne kistim var ne de bişeyim sonucumda 288,10 cıktı bizim burdakı hastane mimli zaten haberlerede çıktı burdaki doktorlar kafasına göre bakıyo bişey bildikleri yok bu cucugumun ölümüne sebep olacaktı
Bende not ediyorum kuzum bakalım 4 gün kaldı benim bakalım. Ne çıkacak sabırla bekliyorum inşallah güzel sonuçlar alirizInsallah kuzum ondansa raziyim başka bisi olmasın❤
9.Gun kuzum evet Bilmiyorumki çıkarmı 10. Günden sonra çıkar diyor nette özele gidip kan verirdim ama bisi çıkmaz die gitmek istemedim boşunada 40tl para gidicek sonra elimiz sıkışık zaten bu ara iş yok
Sabretmekten başka çarem yok olmadı 12.Günü idrar testi yaparım 14.Günü tekrarlarım birşey çıkmazsa sağlık olsun derim kuzum nediyim bilemiyorum şuan
Belirtilerimide not ettim detaylı hamileysem size atmak için deilsemde bidahaki aya bosa umutlanmamak için gözümün önünde dursun diye
Sabah da ateşim 36.8 cıktı tekrar yattim uyudum kalktim 36.9 cikti bilemiyorum daha bata 8 gun var
Hakkında hayırlısı olsun canım bende ne ağrı ne sizi hiç bişey yok benimde bugün 36.7cikti ateşim daha öncesinden hatırladığım mide yanması adet sancısı üşüme sivilce adete dair herşey vardı tek farklı olarak midede yanma vardı adet gününe yakın canım inşallah vardır hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde gelir canım hadi bakalım bu ay birlikte bekliyoruzInsallah kuzum ondansa raziyim başka bisi olmasın❤
9.Gun kuzum evet Bilmiyorumki çıkarmı 10. Günden sonra çıkar diyor nette özele gidip kan verirdim ama bisi çıkmaz die gitmek istemedim boşunada 40tl para gidicek sonra elimiz sıkışık zaten bu ara iş yok
Sabretmekten başka çarem yok olmadı 12.Günü idrar testi yaparım 14.Günü tekrarlarım birşey çıkmazsa sağlık olsun derim kuzum nediyim bilemiyorum şuan
Belirtilerimide not ettim detaylı hamileysem size atmak için deilsemde bidahaki aya bosa umutlanmamak için gözümün önünde dursun diye
Sabah da ateşim 36.8 cıktı tekrar yattim uyudum kalktim 36.9 cikti bilemiyorum daha bata 8 gun var
Reglim gecmişti 1 hafta gecince kan verdim beta hcg 0 dı doktor adet sokturucu verdi ama ben kullanmadım çunku bana kıstın var dedi kısırlık falan olaz dedi ama recetede yazıyor ya tanılar diye kısırlık tanısı koymuş onu okuyunca baska doktorada gideyim öle kullanayım dedim 10 gun sonra yanı bu pazartesi yeni gelen başka bir doktora gittim ne kistim var ne de bişeyim sonucumda 288,10 cıktı bizim burdakı hastane mimli zaten haberlerede çıktı burdaki doktorlar kafasına göre bakıyo bişey bildikleri yok bu cucugumun ölümüne sebep olacaktı
Hepimize ediyom kuzumBanada et duabizde hazırlandik evimize gidicez birazdan ateş ölçümü 37.9 ama gögüs aciması geçti yani yolda geliyor demek bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?