- 9 Kasım 2019
- 5.418
- 8.986
- 118
- 36
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #63.041
Allah razı olsun canım benım teşekkür ederimDün aksam sana dua ettim
Gelmedimi ateşede düşmüyor benim bugün ateşim yükselmiş tekrarBanada et duabizde hazırlandik evimize gidicez birazdan ateş ölçümü 37.9 ama gögüs aciması geçti yani yolda geliyor demek bu
Adetten ne kadar sonra çekildin kuzmÖzelde anestezili 1000 TL ye cektirdim canım dveltte anestezılı cekmıyorlarmıs 450 cıbarıymıs ucretı dıye duydum acı eşiğim düşük benim korkuyordum da o yuzden anestezılı tercıh ettım
Ayy inşallah iyiye yoralım hamilesindir sakın ilaç alma kuzum dayan az kaldıInsallah kuzum ondansa raziyim başka bisi olmasın❤
9.Gun kuzum evet Bilmiyorumki çıkarmı 10. Günden sonra çıkar diyor nette özele gidip kan verirdim ama bisi çıkmaz die gitmek istemedim boşunada 40tl para gidicek sonra elimiz sıkışık zaten bu ara iş yok
Sabretmekten başka çarem yok olmadı 12.Günü idrar testi yaparım 14.Günü tekrarlarım birşey çıkmazsa sağlık olsun derim kuzum nediyim bilemiyorum şuan
Belirtilerimide not ettim detaylı hamileysem size atmak için deilsemde bidahaki aya bosa umutlanmamak için gözümün önünde dursun diye
Sabah da ateşim 36.8 cıktı tekrar yattim uyudum kalktim 36.9 cikti bilemiyorum daha bata 8 gun var
Kızlar bu hangi uygulama ya ateş falan ölçüyor
Az kaldı düşerHepimize ediyom kuzum
Bu nasil ates boyledüşmüyor
Hadi bakalim. GorcezAz kaldı düşer
Insallah kuzum Amin icmiyorum bugün daha iyiyim sadece kasık batması yanması çekilme ve baskı hissi devam ediyor sağ ağırlıklı hayırlısı olsun bakalımAyy inşallah iyiye yoralım hamilesindir sakın ilaç alma kuzum dayan az kaldı
Kendimiz ölçüyoz kuzum uygulamaya kaydediyoruz sadeceKızlar bu hangi uygulama ya ateş falan ölçüyor
Takvimim adı canım çiçekli simgesi ateş ölçüp kaydediyoruz orayaKızlar bu hangi uygulama ya ateş falan ölçüyor
Cezası cok kısa sürdü seninkinin dedigim gibi oldu yumurtlamaya kadar kaç posta atar dediydimHadi bakalim. Gorcez
Yeni yilin ilk günü verdim gitti
Ayy benim ayaklarım buz gibiTakvimim adı canım çiçekli simgesi ateş ölçüp kaydediyoruz oraya
Benimde aynı kuzum çorap ve patik giydim üstüne terlik hala soğuk sayılırAyy benim ayaklarım buz gibi
Gerçi ben sabahtan beri is yapiom hava da soğuk ondan şimdi oturdum yemek yapıp duşa gircem ama bu soğuk ta hiç giresim yojBenimde aynı kuzum çorap ve patik giydim üstüne terlik hala soğuk sayılır
Zaten sagdan yumurtlama oldu bu ay senın heraldeInsallah kuzum Amin icmiyorum bugün daha iyiyim sadece kasık batması yanması çekilme ve baskı hissi devam ediyor sağ ağırlıklı hayırlısı olsun bakalım❤
Ben bisi de yapmiomGerçi ben sabahtan beri is yapiom hava da soğuk ondan şimdi oturdum yemek yapıp duşa gircem ama bu soğuk ta hiç giresim yoj
Evet kuzum sag dan oldu 2 doktorda aynısını sölemiştiZaten sagdan yumurtlama oldu bu ay senın heralde
Cezası cok kısa sürdü seninkinin dedigim gibi oldu yumurtlamaya kadar kaç posta atar dediydim
Canim bu arada geçmiş olsun canım dikkat et kendine inş hamilesindir ama belki piskolojikde olabilir üstüne düşme unutmaya çalış sonra üzülme çünkü umutlanıp hüsrana uğramak çok çok kötü biseyBenimde aynı kuzum çorap ve patik giydim üstüne terlik hala soğuk sayılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?