Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ya bende aksam bi yere davetliyiz ondan yemek yapıp gircem oje filan sur derken yok bende soğuklar başladı yaa biraz ara verdim banyo ya hasta olurum die

Ya kizlar esime soyledim dun yilbasi suprizi yaptim

Kuzum piskolojik olsa böyle bukadar hissetmem sanırım geçen aylarda hiç böyle olmadım usutmuste olabilirim die çok umutlanıyorum kuzum yıkılmamak için inşallah vardır diyorum sadece herşey nasip kısmet ❤Çok sağol kuzum ❤

Ya bende aksam bi yere davetliyiz ondan yemek yapıp gircem oje filan sur derken yok bende soğuklar başladı yaa biraz ara verdim banyo ya hasta olurum die
Benim canım istiyor kız napim dün kudurdum agrım vardı yapmadım kocam kıyamadı ama bugün yapacaz dedi tamam dedim canıma minnet dusu zaten hergun alıyorum ben 2 gün yapmasam kirli hissediyorum kendimi sonra
Afiyet olsun kuzum iyi eğlenceler size

Saol canim benim bizde 8 gün olduyapamadık ya misafir ya benim baş dönmem derken kaldı gitti dün de baktı benim başım donuo dedi sen uyu ben beklerim

Saol canim benim bizde 8 gün olduyapamadık ya misafir ya benim baş dönmem derken kaldı gitti dün de baktı benim başım donuo dedi sen uyu ben beklerim
Yok ben durmuyom canım istio adam.sabrederde ben kuduruyom kız ben hastayken bile yapiordum belli etmem hastalimi öle şeylerde
Işte eşim gitmeden öptü kucağına aldı deli portakal gibi olmuşsun dio bide manyak herif sonrada dedi akşam işimiz var ağrı anlamam tamam dedim canıma minnet öyle gitti bende arkadaşa geldim şimdi sıkıldım

Haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…