- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #63.061
Ben bisi de yapmiomheryerim sıcak bi ayaklar soğuk şuan ısındı gibi ama 3kat olunca
Bende akşam giricem kocam giderken dedi akşam hazır ol ağrı dinlemem tmm dedimben yapmasamda hergun dus aliom alışkanlık oldu
HahahhaSürekli saldirip duruyo zor kurtuluyom busefer kurtulamadim
Olsun zaten olacaktı nasılsaSürekli saldirip duruyo zor kurtuluyom busefer kurtulamadim
Ya kizlar esime soyledim dun yilbasi suprizi yaptimCumartesi gün eşim çalşıyor ben çalışmıyorum o zaman tekrarlarım çünkü süpriz olsun istiyorum :)
Ama hala emin de değilim 12 çok düşük geldi bana idrar testi yaptım onda çıkmadı mesela
Kuzum piskolojik olsa böyle bukadar hissetmem sanırım geçen aylarda hiç böyle olmadım usutmuste olabilirim die çok umutlanıyorum kuzum yıkılmamak için inşallah vardır diyorum sadece herşey nasip kısmetCanim bu arada geçmiş olsun canım dikkat et kendine inş hamilesindir ama belki piskolojikde olabilir üstüne düşme unutmaya çalış sonra üzülme çünkü umutlanıp hüsrana uğramak çok çok kötü bisey
Tamam canım senden umutluyuz bu ay hadı hayırlısıEvet kuzum sag dan oldu 2 doktorda aynısını sölemişti
Bidaha hayır desinde gorimHahahhaı hayır deyince sende saldırı ona
Olsun zaten olacaktı nasılsakendisi isteyince nasıl alıyor gördünmü
Benim canım istiyor kız napim dün kudurdum agrım vardı yapmadım kocam kıyamadı ama bugün yapacaz dedi tamam dedim canıma minnet dusu zaten hergun alıyorum ben 2 gün yapmasam kirli hissediyorum kendimi sonraYa bende aksam bi yere davetliyiz ondan yemek yapıp gircem oje filan sur derken yok bende soğuklar başladı yaa biraz ara verdim banyo ya hasta olurum die
Hahah tehdit et onu o zaman yola gelirBidaha hayır desinde gorim
Bidaha bana hayir desin bak daha uzun yapmicam dersinu aldi
Insallah kuzum sağol hepimiz alalım su güzel haberi artıkTamam canım senden umutluyuz bu ay hadı hayırlısı
Ben gynositol kullanıyorum. Doktorum yumurtlamaya da yardımcı yumurta kalitesini de artırır dedi. Biraz pahalı ama
Saol canim benim bizde 8 gün olduyapamadık ya misafir ya benim baş dönmem derken kaldı gitti dün de baktı benim başım donuo dedi sen uyu ben beklerimBenim canım istiyor kız napim dün kudurdum agrım vardı yapmadım kocam kıyamadı ama bugün yapacaz dedi tamam dedim canıma minnet dusu zaten hergun alıyorum ben 2 gün yapmasam kirli hissediyorum kendimi sonra
Afiyet olsun kuzum iyi eğlenceler size❤
Bir de asiri oksurugum var zarar etmez degil mi?Ya kizlar esime soyledim dun yilbasi suprizi yaptim
Yok ben durmuyom canım istio adam.sabrederde ben kuduruyom kızSaol canim benim bizde 8 gün olduyapamadık ya misafir ya benim baş dönmem derken kaldı gitti dün de baktı benim başım donuo dedi sen uyu ben beklerim
HahaYok ben durmuyom canım istio adam.sabrederde ben kuduruyom kızben hastayken bile yapiordum belli etmem hastalimi öle şeylerde
Işte eşim gitmeden öptü kucağına aldı deliportakal gibi olmuşsun dio bide manyak herif sonrada dedi akşam işimiz var ağrı anlamam tamam dedim camıma minnet öyle gitti bende arkadaşa geldim şimdi sıkıldım
Hic sanmam dersini aldıgıni erkek milleti hep ayni ertesi günü hersey eskisi gibi oluyorBidaha hayır desinde gorim
Bidaha bana hayir desin bak daha uzun yapmicam dersinu aldi
Ya ben o uygulamayı kullanıyordum ama ateşi kaydediyorum açıp grafiği göremiyorum siz nasıl buluyorsunuzAyy benim ayaklarım buz gibi
Oyle yapicamHahah tehdit et onu o zaman yola gelir
Kendi bilirHic sanmam dersini aldıgıni erkek milleti hep ayni ertesi günü hersey eskisi gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?