- 20 Haziran 2019
- 1.233
- 2.153
- 53
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #63.081
Cok iyi yptin kuzumYa kizlar esime soyledim dun yilbasi suprizi yaptim
Iyidir kuzum bati bekliyoruz sen nasilsinSelam kızlar nasılsınız yazamıyorum kaç gündür ama genel olarak okuyorum napiyonz nasıl gidiyor
Ben adet bıtınımden 3 gün sonra cekılmıstım canım çekildikten 3 gün sonra da ilişki oldu yumurtlama dönemini kacırmamak içinAdetten ne kadar sonra çekildin kuzm
Bende bugün rüyamda ovulasyon testi yapiyodum pozitif çıkiyodu bilinç altım cok boktan oldu he dün adetimin geldigini görüyom bugün ovulasyon pozitif çıkiyor gördüm beynim yandıOyle yapicam
Kendi bilirher seferinde ara dahada uzucak
Bende iyiyim cnm temizlik fln zmn geçiyor bende Şubat'ı bekliyorum gelse de başlasam çalışmalaraÜ
Iyidir kuzum bati bekliyoruz sen nasilsin
Aklin orda hep tabiBende bugün rüyamda ovulasyon testi yapiyodum pozitif çıkiyodu bilinç altım cok boktan oldu he dün adetimin geldigini görüyom bugün ovulasyon pozitif çıkiyor gördüm beynim yandı
Yok yapmiycam ya zaten 5 tane kaldı boşa gitmesin yarına kadar gelebilir gogüsümün acısı geçti çünküAklin orda hep tabieve gecte bi yap
Gelmez insallahYok yapmiycam ya zaten 5 tane kaldı boşa gitmesin yarına kadar gelebilir gogüsümün acısı geçti çünkü
Iyi yapiyorsun kuzum Subata kadar miydi cinsel perhizinBende iyiyim cnm temizlik fln zmn geçiyor bende Şubat'ı bekliyorum gelse de başlasam çalışmalara
Evde uzaniyorum. Kuzum.Napıyorsunuz kızlarr
Benim akıntıda var biraz ama adet gelecek diye muhtemelen o akınti. arada sağ tarafta arada sol tarafta sızlama var. Benim akintı şeffaf renkli kokmuyor. Enfeksiyon degildir ya sanmam sen yinede zeytin yagina devam etseydinGelmez insallah
Benimde akintim cok ya iccamasirim mahvolmus sapsari kirli gibi koku yok /: akintim beyaz ama sari oluyo anlamadim enfeksiyon felanmi oldum
Adete daha 9 gun var adet omcesi benimde sefaf beyaz oluyo akintim simdi beyaz ama biraz kivamli ama iccamasirimi sari yapiyo /:Benim akıntıda var biraz ama adet gelecek diye muhtemelen o akınti. arada sağ tarafta arada sol tarafta sızlama var. Benim akintı şeffaf renkli kokmuyor. Enfeksiyon degildir ya sanmam sen yinede zeytin yagina devam etseydin
Aynen canım korunmalı olarak şubata kadar ,Iyi yapiyorsun kuzum Subata kadar miydi cinsel perhizin
bende de bugun oldu aynısı nedenseGelmez insallah
Benimde akintim cok ya iccamasirim mahvolmus sapsari kirli gibi koku yok /: akintim beyaz ama sari oluyo anlamadim enfeksiyon felanmi oldum
İyiyiz kuzum sen nasılsın ne yaptın iş durumunuNapıyorsunuz kızlarr
Zeytin yagına devam et sen adetten sonra temizlensin içerisiAdete daha 9 gun var adet omcesi benimde sefaf beyaz oluyo akintim simdi beyaz ama biraz kivamli ama iccamasirimi sari yapiyo /:
Benim. Normalde de akintim olur ama iccamasirimi bukadar batirmaz /: insallah enfeksiyondan deildirbende de bugun oldu aynısı nedense
Aynen oyle yapim yineZeytin yagına devam et sen adetten sonra temizlensin içerisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?