Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyle yapicam

Kendi bilir her seferinde ara dahada uzucak
Bende bugün rüyamda ovulasyon testi yapiyodum pozitif çıkiyodu bilinç altım cok boktan oldu he dün adetimin geldigini görüyom bugün ovulasyon pozitif çıkiyor gördüm beynim yandı

Yok yapmiycam ya zaten 5 tane kaldı boşa gitmesin yarına kadar gelebilir gogüsümün acısı geçti çünkü
Gelmez insallah
Benimde akintim cok ya iccamasirim mahvolmus sapsari kirli gibi koku yok /: akintim beyaz ama sari oluyo anlamadim enfeksiyon felanmi oldum

Gelmez insallah
Benimde akintim cok ya iccamasirim mahvolmus sapsari kirli gibi koku yok /: akintim beyaz ama sari oluyo anlamadim enfeksiyon felanmi oldum
Benim akıntıda var biraz ama adet gelecek diye muhtemelen o akınti. arada sağ tarafta arada sol tarafta sızlama var. Benim akintı şeffaf renkli kokmuyor. Enfeksiyon degildir ya sanmam sen yinede zeytin yagina devam etseydin

Benim akıntıda var biraz ama adet gelecek diye muhtemelen o akınti. arada sağ tarafta arada sol tarafta sızlama var. Benim akintı şeffaf renkli kokmuyor. Enfeksiyon degildir ya sanmam sen yinede zeytin yagina devam etseydin
Adete daha 9 gun var adet omcesi benimde sefaf beyaz oluyo akintim simdi beyaz ama biraz kivamli ama iccamasirimi sari yapiyo /:

Teşekkürler kızlar Bal0ncuk Audreyhorne Çok şükür şuan daha iyi kalple alakalı bir sıkıntı yaşadı daha oncesindede zaten 4 defa kalp krizi geçirmişti o yüzden çok panikledim gidemedimde yanına sınavım var diye 2 gün sonra gitcem inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…