- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #63.181
2 senedir uğraşıyoruz de doktora değilse yapmaz valla bide yaşın gençse bekle der gönderirZaten bu ay da olmazsa gidip zorla bütün testleri yaptırxam
Evliliğinizi yaşayın biraz diyor sanane ya yaşadım ben yetti2 senedir uğraşıyoruz de doktora değilse yapmaz valla bide yaşın gençse bekle der gönderir
Inşallah benim eşim de varikosel var o yüzden şüpheli inşallah 15 ocakta adet olmam da mutlu yıl olur hepimiz icinpHadi hayırlısı canım benim siz çok iyi değerlendirmişsiniz insallah iyi sonuçlarını alalim :*
kendisi doyamamış heralde evliliğe herkesi kendisi gibi sanmışE
Evliliğinizi yaşayın biraz diyor sanane ya yaşadım ben yetti
Herhaldekendisi doyamamış heralde evliliğe herkesi kendisi gibi sanmış
hahah aynenE
Evliliğinizi yaşayın biraz diyor sanane ya yaşadım ben yetti
ne kadar oldu evleneli ben sorayım doktordan önceHerhalde
Hic sorma yaa bazen cok ozluyorum olmayan cocugumuAynenn valla bi cocuk olaydi yoldas olurdu bize
Kizlar ne diyosunuz?Kizlar soruma cevap verebilecek kimse var mi? Bir de dun oglen 12 idi beta hcg bugun idrar testi yapsam cikar mi? Dun sabahki testte cikmamisti.
Olacak insallah Allahin izniyle❤Hic sorma yaa bazen cok ozluyorum olmayan cocugumu
Sabah ilk ıdrarla yap çıkar kuzum büyük ihtimalKizlar ne diyosunuz?
9 ay oldu kuzum da 4 aydır korunmuyoruzne kadar oldu evleneli ben sorayım doktordan önce
Bu ay da denicem kuzum olmazsa yine öyle dicem artıkhahah aynen
Cnm 1yıllık evliyim de yoksa kaale almıyorlar
Dun beta 12yse cikabilir evetKizlar ne diyosunuz?
Aynı akıntı bugun bende de vardı kuzu uzun hafif sarı gibi peçeteye silince geldiKuzum nasi bisi benim iç camasirim siyah ama ortası hep beyaz olmuş ve islak peçeteyle silinirken baya uzun sümüksü ıslak bir akinti geldi açık sarı renkte biraz beyazda kaçıyor senindemi öyle farklimi bide sanırım hava ile temas edince sarıya dönüyormuş akıntı
Cnm sende bi havuç suyu iç yumurtalık ları çogartıyormus ahmet maranki söylediBenim eşim de yiyor ondan bayadır, ama kalamıyorum hala☺ Garantisi yok onların da maalesef...
Ah kuzum insallah güzel birşeylerin başlangıcıdır sonu hüsran olmazAynı akıntı bugun bende de vardı kuzu uzun hafif sarı gibi peçeteye silince geldi
daha yeniymiş hakikatten9 ay oldu kuzum da 4 aydır korunmuyoruz
havuç suyu yumurta çatlatmada kullanılıyor canım yumurta çoğaltmada incir kullanılıyorCnm sende bi havuç suyu iç yumurtalık ları çogartıyormus ahmet maranki söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?