- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #63.221
Ben 29 giriyorum 2 yıl evliyim eşim çocuk istemedi keşke onu dinlemeyip 1.yilda yapsa idim çünkü yaş geçiyor olsa bile yaş farkı çok oluyoMerhaba hanımlar ne kadar güzel bir konu olmuş bende 2020 de planlıyorum temmuzda kpss ye girdikten sonra inşallah ama çikolata kisti olduğunu öğrendim dün tedavi olacağım şimdi ondan sonra yine temmuzu bekler miyiz bilmiyorum daha yeni evliyim aslında ama 30 yaşındayım tedavi olduktan sonra tekrarlamadan çalışmalara başlasak mı diyorum çünkü bu 4. Tekrarlayisi kafalar karışık anlayacağınız :)
Yapmaz canim biliyorum ben adamı yarın sabah belki zorlasam yapar üzüldüm simdikız degerlendir söz ver 3 gun boş bırak adamı birşey olmaz önemli olan bugün yumurta 12 saat em fazla 24 saat yaşıyor
Şnsallah kuzum ya içimi rahatlattın Allah razı olsunrelax olcan işte yumurtana zarar verirsin öyle
İnşallah bebeğim yaAh kuzum insallah güzel birşeylerin başlangıcıdır sonu hüsran olmaz❤
ne demek canım Allah hepimizden razı olsunŞnsallah kuzum ya içimi rahatlattın Allah razı olsun ❤
canım senin bat ne zamandı doktora gidecektinİnşallah cnm sağol
ne demek canım Allah hepimizden razı olsunŞnsallah kuzum ya içimi rahatlattın Allah razı olsun ❤
Burdur da oturuyordun dimi kuzumne demek canım Allah hepimizden razı olsun
yok antalyadayım ama burdur memleketimBurdur da oturuyordun dimi kuzum
Anladım kuzum ben de ıspartadayın yakınmısızBurdur da oturuyordun dimi kuzum
geçen gün geldim ıspartaya akrabaları ziyarete çok soğuktu dağ yolunda kar serpiştiriyorduAnladım kuzum ben de ıspartadayın yakınmısız
Ay ben bunu yazdım sonra annemler çat kapı geldi giremedim hiç kuzum, iyiyim valla nolsun ya kendi derdim bitti kuzenimle uğraşıyoruz, sevgilisi mi ne varmış amcamlara söylemiş üni sonda onlarında tanıdığı ve sevmediği bi aileymiş falan filan aile meselesi haline geldi kız kaçacak valla ikna etmeye çalışıyoruzEvde uzaniyorum. Kuzum.Sen napiyosun
Spguk buz gibi ben de pazar antalyadaydım mis gibi bayılıyorum Antalya’yageçen gün geldim ıspartaya akrabaları ziyarete çok soğuktu dağ yolunda kar serpiştiriyordu
Kuzucum valla bi gideyim dedim, gittim alıştım ya artık yol durumu biraz sıkıntı ama çıkışımı alana kadar idare edeceğimİyiyiz kuzum sen nasılsın ne yaptın iş durumunu
kaçsında görsün ebesininkini ben kaçtım zamanında bok vardı sanki sonuç 14 sene heba oldu dayak, aldatma, içki, gazino hayatı derken salaklık etmesin koca kaçmıyor biyere ayy sinirlendim şuan ben yandım kimse yanmasın istiyorum şuan o yüzden kusura bakma canım valla pat diye söyledim amaAy ben bunu yazdım sonra annemler çat kapı geldi giremedim hiç kuzum, iyiyim valla nolsun ya kendi derdim bitti kuzenimle uğraşıyoruz, sevgilisi mi ne varmış amcamlara söylemiş üni sonda onlarında tanıdığı ve sevmediği bi aileymiş falan filan aile meselesi haline geldi kız kaçacak valla ikna etmeye çalışıyoruz
Şuanki batım 19 ocak cnm, doktor da geçtiğimiz Pazartesiydi gittim, konuştum doktorumla doktor tekrardan eşimin testini görmek istiyor çünkü daha önce bi çok iyi bi kötü çıktı sperm testi; kafamız karıştı.. bir dahaki test sonucuna göre ona göre bakacak aşılama mı çatlatma mı tüp mü vs yapcağımıza.. inş. İyi çıkar diye dua ediyorum çünkü istemiyoruz tüp.canım senin bat ne zamandı doktora gidecektin
Sınavında bol şanslar canım
Pırıloeri hoşgeldin aramıza, akış şöyle canım, regl bitince ovulasyon yapmaya başlıyoruz ama kriterlere uymalıyız ovulasyon testi yapmadan 2 saat önce sıvıyı kesiyoruz, sonra pik yani yumurtlama gününü yaklayana kadar hergün aynı saate yapmaya özen gösteriyoruz, yumurta 24 saat içinde çatlar yumurtlama gününden birgün snra silikleşir yumurta çatladığı için, yumurtlama günü ve sonrasındaki 2 günü mutlaka değerlendirmemiz lazım, sonra testi bırakabilirsin, kimikeride devam ediyor, bazen iki kere yumurtlama olabiliyormuş, ben devam etmedim hiç :)Çok çok geçmiş olsun sizlerearkadaşlar peki ovulasyon testi sürecinde akis nasıl ilerliyor ben ilk defa kullanıyorum biraz acemiyim. 12.gun çift çizgi oldu ve gun gittikçe siliklesti şuan 17.gundeyimartik neredeyse görünmüyor. Yani bu ay tamamlandı mı? Testlere devam etmeli miyim? Yoksa regl i bekleyip sonuçları mi görmeliyim? Teşekkürler yardımlarınız için. :)
Sende aramıza hoşgeldin tatlım, Çikolata kistini asla büyütme geçer gider, gebeliğe engel değil ama, gebelik çalışmaları kpss engel olmaz bence başla cnm, ama şöyle yapabilirsin temmuza kadar amannnnn olursa olur olmazsa olmaz modunda takıl, olmazsa canını sıkmasın moral bozmason dersini engellemesin diye :) bol şanslarMerhaba hanımlar ne kadar güzel bir konu olmuş bende 2020 de planlıyorum temmuzda kpss ye girdikten sonra inşallah ama çikolata kisti olduğunu öğrendim dün tedavi olacağım şimdi ondan sonra yine temmuzu bekler miyiz bilmiyorum daha yeni evliyim aslında ama 30 yaşındayım tedavi olduktan sonra tekrarlamadan çalışmalara başlasak mı diyorum çünkü bu 4. Tekrarlayisi kafalar karışık anlayacağınız :)
Ailesini dinlesin kuzum bende dinleseydim ailemi keske diyorum zamaninda aman sakın kacmasin aile rizasi cok onemliAy ben bunu yazdım sonra annemler çat kapı geldi giremedim hiç kuzum, iyiyim valla nolsun ya kendi derdim bitti kuzenimle uğraşıyoruz, sevgilisi mi ne varmış amcamlara söylemiş üni sonda onlarında tanıdığı ve sevmediği bi aileymiş falan filan aile meselesi haline geldi kız kaçacak valla ikna etmeye çalışıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?