Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Önemli olan bugünsilik olduğu gun yumurta çatlamış döllenmeye hazır oluyor. Dün gece saat 12 benimde çift cizgiydi tabi eşim olmadığı için degerlendiremedim. Bugün 16da yaptımtesti siliklesmis bugece degerlendiricem bakalım ne olucak benimde reg 15 ocak

Cnm sende bi havuç suyu iç yumurtalık ları çogartıyormus ahmet maranki söyledi
Benim yumurtalık rezervi baya bi fazlaymış cnm doktorum muayenelerde hep öyle diyor; en son eşime odaklandık şimdi çünkü sperm sayısı şaşırtıcı derecede bi çok iyi bi baya düşük çıkıyor kafamız karışıyor haliyle.. tüp vs düşüneceğiz birkaç aya olmazsa gene.

Kuzum beni üzen yumurtlamayı Dalan değerlendirmeme rağmen olmaması ondan içime kurt dusuyor

Bence olur cnm hayırlısı olsun

Kuzum beni üzen yumurtlamayı Dalan değerlendirmeme rağmen olmaması ondan içime kurt dusuyor
yumurtlamayı değerlendirince illaki olacak diye bişey yok o ay belki yumurtan kaliteli değildi yada spermler yumurtlamanın olduğu tüpe değil öteki tüpe gitti yumurtayla buluşamadı yada rahim yeteri kalınlığı sağlayamadı gebelik için belkide enfeksiyonun vardı bunlardan dolayıda tutmayabiliyor stres olduğunda direk yumurtan etkileniyor stres hormonu yüksek olursa yumurta kalitesini kaybediyor çünkü

Hayırlısı olsun eşim dün oldu diye bugün istemiyo yarına kalsın dedi hayırlısı artık aynı gün beraber bekleyelim

Stres bende zaten hiç bitmez her şeyi stres yaparım ben kendi stresim biter başkalarının dertlerini düşünürüm

Hayırlısı olsun eşim dün oldu diye bugün istemiyo yarına kalsın dedi hayırlısı artık aynı gün beraber bekleyelim
kız degerlendir söz ver 3 gun boş bırak adamı birşey olmaz önemli olan bugün yumurta 12 saat em fazla 24 saat yaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…