- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #63.241
Yok kuzum ben afedersin ağzına sıçıyorum ama yok salak anlamıyor. Bide çocuk biZim kültürden çok farklı büyümüş, aileyi tehdit ediyor sen kim oluyosunda bizi tehdit ediyosun bizim kız gazı vermese o kadar cesaret edemez bizimkinden kaynaklanıyor her şey..kaçsında görsün ebesininkini ben kaçtım zamanında bok vardı sanki sonuç 14 sene heba oldu dayak, aldatma, içki, gazino hayatı derken salaklık etmesin koca kaçmıyor biyere ayy sinirlendim şuan ben yandım kimse yanmasın istiyorum şuan o yüzden kusura bakma canım valla pat diye söyledim ama
Öyle valla kuzum ama gel gör ki anlamıyor, amcam delirmiş vaziyette, napacaz bilmiyorum kaçacak gidecek kafaya koymuş inşallah Allah aklını başına getirir ama birde sanırım o işleri yapmışlar, o yüzden de çocuktan kopmayacağını sanıyor salakAilesini dinlesin kuzum bende dinleseydim ailemi keske diyorum zamaninda aman sakın kacmasin aile rizasi cok onemli
bizde akşam üstü geldik antalyaya evimizeSpguk buz gibi ben de pazar antalyadaydım mis gibi bayılıyorum Antalya’ya
o işi yapmak şu devirde bi anlam ifade etmiyor eskidendi o kız çıkma meselesi valla çok dövünür ilerde Ailesini mumla arar oğlanda arsız bişey demekki madem kızı istiyon alttan al aileyi ikna et kızınızı seviyorum de izniniz olursa evlenmek istiyorum de tehdit nedir ya adamlar kızı verecekse bile vermese haklıYok kuzum ben afedersin ağzına sıçıyorum ama yok salak anlamıyor. Bide çocuk biZim kültürden çok farklı büyümüş, aileyi tehdit ediyor sen kim oluyosunda bizi tehdit ediyosun bizim kız gazı vermese o kadar cesaret edemez bizimkinden kaynaklanıyor her şey..
Anladım canım inşallah gerek kalmadan olur yumurta takıbı yapacak mıŞuanki batım 19 ocak cnm, doktor da geçtiğimiz Pazartesiydi gittim, konuştum doktorumla doktor tekrardan eşimin testini görmek istiyor çünkü daha önce bi çok iyi bi kötü çıktı sperm testi; kafamız karıştı.. bir dahaki test sonucuna göre ona göre bakacak aşılama mı çatlatma mı tüp mü vs yapcağımıza.. inş. İyi çıkar diye dua ediyorum çünkü istemiyoruz tüp.
Eğer sperm testi iyi çıkarsa takip yapacak o zaman muhtemelen ☺ Ama önceki gibi kötü çıkarsa aşılama bile olmayabilir direk tüp dedi. Biz anlık bi stresle yanlış çıktığını düşünüyoruz o testin inşallah öyledir, çünkü arada çok büyük fark var biriyle normal yolla olması için hiçbir sorun yok, diğer test direk sadece tüp olabilir. Ondan kafamız çok karışık anlayacağınAnladım canım inşallah gerek kalmadan olur yumurta takıbı yapacak mı
Nezmn tekrarlanacak eşinin testi kuzumEğer sperm testi iyi çıkarsa takip yapacak o zaman muhtemelen ☺ Ama önceki gibi kötü çıkarsa aşılama bile olmayabilir direk tüp dedi. Biz anlık bi stresle yanlış çıktığını düşünüyoruz o testin inşallah öyledir, çünkü arada çok büyük fark var biriyle normal yolla olması için hiçbir sorun yok, diğer test direk sadece tüp olabilir. Ondan kafamız çok karışık anlayacağınsen naptın varmı birşeyler belirtiler vs?
Yapmissa yapmis olmusla olmuse care yok hayatini majvetmesin bari bugun ailesini tehdit eden yarin ona neler yapmazÖyle valla kuzum ama gel gör ki anlamıyor, amcam delirmiş vaziyette, napacaz bilmiyorum kaçacak gidecek kafaya koymuş inşallah Allah aklını başına getirir ama birde sanırım o işleri yapmışlar, o yüzden de çocuktan kopmayacağını sanıyor salak
kadın cinayetleri bu tip adamlar yüzünden çıkıyor zatenYapmissa yapmis olmusla olmuse care yok hayatini majvetmesin bari bugun ailesini tehdit eden yarin ona neler yapmaz
Insallah kuzumOlacak insallah Allahin izniyle❤
Aynn oylr cesare bak adamdakikadın cinayetleri bu tip adamlar yüzünden çıkıyor zaten
Ağrı oldumu canımBen geçen ay çektirdim canım
Anlarlar ama hayatında kotegini yemeleri lazım ki sonra kafalarını taşa vursunlar yoksa şuan hiç birşey anlamazlarkadın cinayetleri bu tip adamlar yüzünden çıkıyor zaten
biz akıllandık o darbeyi yiyince darısı şimdiki nesil kızların başına bizim yaşadıklarımızı yaşamadan akılları başlarına gelir inşallahAynn oylr cesare bak adamdaki
Çok şükür kuzum inşallah tez vakitte güzel haber alırsın benimde umarım güzel sonuçlanır bende çok korkuyorumÇok şukur tüplerim açık çıktı canım doktor ilk 3 ay şansın yuksek dedi 6 ay daha süre verdi sonra tedavı yöntemlerine gecıcez
Önümüzdeki pazartesi ye almıştı randevuyu cnm ama benim tam yumurtlama dönemime denk gelcek bekleyemeyiz çünkü 5 gün ara vermek gerekiyor ya sperm testi için onu düşündük, denedikten sonra yumurtlama dönemim geçer geçmez yaptıracak zaten nolcaksa ne yapılcaksa çıkacak sonuçlara göre diğer aya kaldı artık.Nezmn tekrarlanacak eşinin testi kuzum
Anladim canim diğer ay diye diye cokda vakit harcanıyor kuzum 3 gün pehriz yeterli diye biliyorum AmÖnümüzdeki pazartesi ye almıştı randevuyu cnm ama benim tam yumurtlama dönemime denk gelcek bekleyemeyiz çünkü 5 gün ara vermek gerekiyor ya sperm testi için onu düşündük, denedikten sonra yumurtlama dönemim geçer geçmez yaptıracak zaten nolcaksa ne yapılcaksa çıkacak sonuçlara göre diğer aya kaldı artık.
Spermler anlık degısebılıyormus o yuzden olabılır canım.. İnşallah güzel çıkar sonuclar.. Bende cumartesiyi bekliyorum ama bu ay sansım az eşim pik günü şehir dısına cıkmak zorunda kaldı pikten 11 saat önceki ilişkiye bel baglıyorum spermler uzun yaşarsa tabi alt karın bölgem agrıyo baska da Bi belirti yok.. Adet gelir yine nerde bende sansEğer sperm testi iyi çıkarsa takip yapacak o zaman muhtemelen ☺ Ama önceki gibi kötü çıkarsa aşılama bile olmayabilir direk tüp dedi. Biz anlık bi stresle yanlış çıktığını düşünüyoruz o testin inşallah öyledir, çünkü arada çok büyük fark var biriyle normal yolla olması için hiçbir sorun yok, diğer test direk sadece tüp olabilir. Ondan kafamız çok karışık anlayacağınsen naptın varmı birşeyler belirtiler vs?
Korkulacak hiçbişey yok merak etme cok kısa bi işlemmiş ben anestezılı cektırdıgım ıcın hiçbişey anlamadım gözümü odada açtımÇok şükür kuzum inşallah tez vakitte güzel haber alırsın benimde umarım güzel sonuçlanır bende çok korkuyorum
Insallah canim yabiz akıllandık o darbeyi yiyince darısı şimdiki nesil kızların başına bizim yaşadıklarımızı yaşamadan akılları başlarına gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?