Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kuzum ben afedersin ağzına sıçıyorum ama yok salak anlamıyor. Bide çocuk biZim kültürden çok farklı büyümüş, aileyi tehdit ediyor sen kim oluyosunda bizi tehdit ediyosun bizim kız gazı vermese o kadar cesaret edemez bizimkinden kaynaklanıyor her şey..

Ailesini dinlesin kuzum bende dinleseydim ailemi keske diyorum zamaninda aman sakın kacmasin aile rizasi cok onemli
Öyle valla kuzum ama gel gör ki anlamıyor, amcam delirmiş vaziyette, napacaz bilmiyorum kaçacak gidecek kafaya koymuş inşallah Allah aklını başına getirir ama birde sanırım o işleri yapmışlar, o yüzden de çocuktan kopmayacağını sanıyor salak

o işi yapmak şu devirde bi anlam ifade etmiyor eskidendi o kız çıkma meselesi valla çok dövünür ilerde Ailesini mumla arar oğlanda arsız bişey demekki madem kızı istiyon alttan al aileyi ikna et kızınızı seviyorum de izniniz olursa evlenmek istiyorum de tehdit nedir ya adamlar kızı verecekse bile vermese haklı

Anladım canım inşallah gerek kalmadan olur yumurta takıbı yapacak mı

Anladım canım inşallah gerek kalmadan olur yumurta takıbı yapacak mı
Eğer sperm testi iyi çıkarsa takip yapacak o zaman muhtemelen ☺ Ama önceki gibi kötü çıkarsa aşılama bile olmayabilir direk tüp dedi. Biz anlık bi stresle yanlış çıktığını düşünüyoruz o testin inşallah öyledir, çünkü arada çok büyük fark var biriyle normal yolla olması için hiçbir sorun yok, diğer test direk sadece tüp olabilir. Ondan kafamız çok karışık anlayacağın sen naptın varmı birşeyler belirtiler vs?

Nezmn tekrarlanacak eşinin testi kuzum

Yapmissa yapmis olmusla olmuse care yok hayatini majvetmesin bari bugun ailesini tehdit eden yarin ona neler yapmaz

Nezmn tekrarlanacak eşinin testi kuzum
Önümüzdeki pazartesi ye almıştı randevuyu cnm ama benim tam yumurtlama dönemime denk gelcek bekleyemeyiz çünkü 5 gün ara vermek gerekiyor ya sperm testi için onu düşündük, denedikten sonra yumurtlama dönemim geçer geçmez yaptıracak zaten nolcaksa ne yapılcaksa çıkacak sonuçlara göre diğer aya kaldı artık.

Anladim canim diğer ay diye diye cokda vakit harcanıyor kuzum 3 gün pehriz yeterli diye biliyorum Am

Spermler anlık degısebılıyormus o yuzden olabılır canım.. İnşallah güzel çıkar sonuclar.. Bende cumartesiyi bekliyorum ama bu ay sansım az eşim pik günü şehir dısına cıkmak zorunda kaldı pikten 11 saat önceki ilişkiye bel baglıyorum spermler uzun yaşarsa tabi alt karın bölgem agrıyo baska da Bi belirti yok.. Adet gelir yine nerde bende sans

Çok şükür kuzum inşallah tez vakitte güzel haber alırsın benimde umarım güzel sonuçlanır bende çok korkuyorum
Korkulacak hiçbişey yok merak etme cok kısa bi işlemmiş ben anestezılı cektırdıgım ıcın hiçbişey anlamadım gözümü odada açtım anestezısız cektıreceksen de tüpler acıksa acı olmuyormus ama kapalıysa olabılır diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…