- 2 Mart 2016
- 1.729
- 3.123
- 83
- 38
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #63.261
Hiç-bir sorunu olmayan sağlıklı bir ciftin bir ayda tutma olasıcı yüzde 25. Maalesef ne kadar plan yaparsak yapalım olmayınca olmuyorStres bende zaten hiç bitmez her şeyi stres yaparım ben kendi stresim biter başkalarının dertlerini düşünürüm
Aynen cnm ben de duydum onu umarım anlıktır; hiç belli olmaz ya bekle bakalım inş. gelmezSpermler anlık degısebılıyormus o yuzden olabılır canım.. İnşallah güzel çıkar sonuclar.. Bende cumartesiyi bekliyorum ama bu ay sansım az eşim pik günü şehir dısına cıkmak zorunda kaldı pikten 11 saat önceki ilişkiye bel baglıyorum spermler uzun yaşarsa tabi alt karın bölgem agrıyo baska da Bi belirti yok.. Adet gelir yine nerde bende sans
o şans bi bizi bulmadıHiç-bir sorunu olmayan sağlıklı bir ciftin bir ayda tutma olasıcı yüzde 25. Maalesef ne kadar plan yaparsak yapalım olmayınca olmuyor
Bulanlarda da nasıl oluyor ikramiye çıkmış gibi birşey gibi geliyor bana artıkHiç-bir sorunu olmayan sağlıklı bir ciftin bir ayda tutma olasıcı yüzde 25. Maalesef ne kadar plan yaparsak yapalım olmayınca olmuyor
ikramiyenin bile amortisi var bizde o bile yokBulanlarda da nasıl oluyor ikramiye çıkmış gibi birşey gibi geliyor bana artık☺☺
Hahah aynen yaikramiyenin bile amortisi var bizde o bile yok
Kuzum inşallah senın için hayırlı olur orası ve cıkısında olmaz Allah yardımcın olsunKuzucum valla bi gideyim dedim, gittim alıştım ya artık yol durumu biraz sıkıntı ama çıkışımı alana kadar idare edeceğim ❤
ne yapalım sıfıra sıfır elde var sıfır dertliyizNe yapıyorsunuz kizlar
Al benden de o kadar yüzde 25 ise ben 75 de olurum yüzde 90 ise ben yüzde 10 da olurumo şans bi bizi bulmadı
Can skintisiyla topikte dolasiyorum kuzum senNe yapıyorsunuz kizlar
bizde evimize geldik artık özlemişiz evimizi tadını çıkarıyoruzCan skintisiyla topikte dolasiyorum kuzum sen
Dertler uzak olsun bizlerden canım sabır sabır sabırne yapalım sıfıra sıfır elde var sıfır dertliyiz
Sıkıntıya bire birCan skintisiyla topikte dolasiyorum kuzum sen
İnsanın evi gibisi yok yaabizde evimize geldik artık özlemişiz evimizi tadını çıkarıyoruz
kolay gelsinSıkıntıya bire birbende hazırlık yapacam işimiz var
aynen valla yatağımı özledimİnsanın evi gibisi yok yaa
Aynen cnm dertler uzak dursun bizdenDertler uzak olsun bizlerden canım sabır sabır sabır
İnşallah canımAynen cnm ben de duydum onu umarım anlıktır; hiç belli olmaz ya bekle bakalım inş. gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?