Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç-bir sorunu olmayan sağlıklı bir ciftin bir ayda tutma olasıcı yüzde 25. Maalesef ne kadar plan yaparsak yapalım olmayınca olmuyor
Doktor bana 6 ay içinde olur dedi düşünüyorsan ama yine de istersen adet ken gel hormon yapalım sende sorun yoksa esin gelecek dedi çocuğumuz olduğu halde böle dedi

Kizlar aranızda dusuk yasayan varsa surec nasil ilerliyor? Kanama kac gun sürüyor? Sonrasi nasil oluyor?
kuzum ben yaptımda 19 sene önce adetim iki gün geçti gebelik testi pozitif çıktı doktora gidecektim eşim yoldan gelince ama o gelmeden pembe pembe damlalar düşmeye başladı doktora gittik doktor suyu az hücreside çok küçük düşecek dedi ilaç verdi eve geldim hiç kalkmadan yattım kanamam vardı pıhtılı şekilde bir hafta yılbaşı girmişti araya yılbaşı gecesi düştü zaten doktora tekrar gittim düşmüş kalan parçaları alıcaz kürtajla dedi aldı kalan parçaları bir kaç gün daha devam etti kanama kesildi doğum yapmış gibi 40 gün ilişki yok dediler yılbaşı gecesi düştü ben martta tekrar hamile kaldım.

Doktor bana 6 ay içinde olur dedi düşünüyorsan ama yine de istersen adet ken gel hormon yapalım sende sorun yoksa esin gelecek dedi çocuğumuz olduğu halde böle dedi
Yıl geçtikçe erkekte sonradan sıkıntı cikabiliyormus canım ondn dolayi her ihtimale karşı test istiyorlar

Kızlar merhaba benim kırmızılar geldi bu ayda bişey olmadı
bi dahaki ay artık bat bu arada 29 Ocak Didoşşşşşşş D1DEM
Büşraaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…