- 9 Kasım 2019
- 5.418
- 8.986
- 118
- 36
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #63.281
Gelen giden yok demi canimbizde evimize geldik artık özlemişiz evimizi tadını çıkarıyoruz
Oh iyi yqpiyorsun kuzum vallq insanin evi gibisi yokbizde evimize geldik artık özlemişiz evimizi tadını çıkarıyoruz
Himm iyi yqpiyon kuzum benim esim izinliydi biz onu sabah hallettikSıkıntıya bire birbende hazırlık yapacam işimiz var
yok dahada gelir o ya benden ayrı kalmaya dayanamazGelen giden yok demi canim
Kürtaj oldun muKizlar aranızda dusuk yasayan varsa surec nasil ilerliyor? Kanama kac gun sürüyor? Sonrasi nasil oluyor?
Doktor bana 6 ay içinde olur dedi düşünüyorsan ama yine de istersen adet ken gel hormon yapalım sende sorun yoksa esin gelecek dedi çocuğumuz olduğu halde böle dediHiç-bir sorunu olmayan sağlıklı bir ciftin bir ayda tutma olasıcı yüzde 25. Maalesef ne kadar plan yaparsak yapalım olmayınca olmuyor
kuzum ben yaptımda 19 sene önce adetim iki gün geçti gebelik testi pozitif çıktı doktora gidecektim eşim yoldan gelince ama o gelmeden pembe pembe damlalar düşmeye başladı doktora gittik doktor suyu az hücreside çok küçük düşecek dedi ilaç verdi eve geldim hiç kalkmadan yattım kanamam vardı pıhtılı şekilde bir hafta yılbaşı girmişti araya yılbaşı gecesi düştü zaten doktora tekrar gittim düşmüş kalan parçaları alıcaz kürtajla dedi aldı kalan parçaları bir kaç gün daha devam etti kanama kesildi doğum yapmış gibi 40 gün ilişki yok dediler yılbaşı gecesi düştü ben martta tekrar hamile kaldım.Kizlar aranızda dusuk yasayan varsa surec nasil ilerliyor? Kanama kac gun sürüyor? Sonrasi nasil oluyor?
İnşallah gelmezyok dahada gelir o ya benden ayrı kalmaya dayanamaz
Yıl geçtikçe erkekte sonradan sıkıntı cikabiliyormus canım ondn dolayi her ihtimale karşı test istiyorlarDoktor bana 6 ay içinde olur dedi düşünüyorsan ama yine de istersen adet ken gel hormon yapalım sende sorun yoksa esin gelecek dedi çocuğumuz olduğu halde böle dedi
Anladım çok saol canımKorkulacak hiçbişey yok merak etme cok kısa bi işlemmiş ben anestezılı cektırdıgım ıcın hiçbişey anlamadım gözümü odada açtım ☺ anestezısız cektıreceksen de tüpler acıksa acı olmuyormus ama kapalıysa olabılır diyolar
hiç affetmezİnşallah gelmez
Bir gün seni sasirtmasini diliyorumhiç affetmez
Daha öncede geciyormuydu bu şekilde adetinmerhaba arkadaslar benim suanda adetim 5 gun gecikti ve ben hala beklemedeyim test yapmak istemiyorum sonuc negatiftir diye korkuyorum
nerdeee bende o şansBir gün seni sasirtmasini diliyorum
Hayırlısı olsun canım diğer aya inşallahKızlar merhaba benim kırmızılar geldi bu ayda bişey olmadı
bi dahaki ay artık bat bu arada 29 Ocak DidoşşşşşşşD1DEM
Büşraaaaaaa
sıra bendeKızlar merhaba benim kırmızılar geldi bu ayda bişey olmadı
bi dahaki ay artık bat bu arada 29 Ocak DidoşşşşşşşD1DEM
Büşraaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?