Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün 2 aylık bir kız bebesini kucağıma attılar :) çok güzel bir duygu gerçekten insan benim olsun diye eriyor.
Çok içten diledim

ben 2018 ekim ayinda bebek kaybettim ondan sonra 2 defa gecmisti adetim ama sonrasi hep duzenliydi 24 gunde bir oluyorum ve bu ay yumurtlama zamanindan hemen sonra yumurta aki kivaminda akinti tekrar geldi ama icerisinde kilcal kilcal kan vardi

ben 2018 ekim ayinda bebek kaybettim ondan sonra 2 defa gecmisti adetim ama sonrasi hep duzenliydi 24 gunde bir oluyorum ve bu ay yumurtlama zamanindan hemen sonra yumurta aki kivaminda akinti tekrar geldi ama icerisinde kilcal kilcal kan vardi
Cesaretini topla test yap canım bu sekilde bir sürü soru aklına takılıyor bu daha kötü yoksada rabbim sabrını veriyor üzülme

Hım anladım cnm ama biz yaşlı değiliz ki
Yanlış anladin canım bunun yaşlılıkla alakası yok örneğin benim komşum bı kızı var ikinciyi istiyorlar yaşları daha 35 doktor demiş eşiniz tekrar sperm testi versin ilk çocuktan sonra yıllar geçmiş her ihtimale karşı yaptırın die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…