- 9 Ekim 2019
- 1.864
- 3.069
- 48
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #63.301
Ayyyyy taş abla senin bu karamsarliginin hastasıyım aaanerdeee bende o şans
karamsar olduğum her konuda yanılmamışımdır napiyim hayat beni yanıltmıyorsa benim suçummuAyyyyy taş abla senin bu karamsarliginin hastasıyım aaa
Daha önce böyle bi gecikme yaşamadıysan test yap kuzum en azından bi fikrin olur bu şekilde de umutlanıyorsunmerhaba arkadaslar benim suanda adetim 5 gun gecikti ve ben hala beklemedeyim test yapmak istemiyorum sonuc negatiftir diye korkuyorum
Ateşin ne durumda peki düşmedi inşallahkaramsar olduğum her konuda yanılmamışımdır napiyim hayat beni yanıltmıyorsa benim suçummu
Aynen kuzuo şans bi bizi bulmadı
Al benden de o kadarBulanlarda da nasıl oluyor ikramiye çıkmış gibi birşey gibi geliyor bana artık☺☺
yok ateşim stabilAteşin ne durumda peki düşmedi inşallah
Cesaretini topla test yap canım bu sekilde bir sürü soru aklına takılıyor bu daha kötü yoksada rabbim sabrını veriyor üzülmeben 2018 ekim ayinda bebek kaybettim ondan sonra 2 defa gecmisti adetim ama sonrasi hep duzenliydi 24 gunde bir oluyorum ve bu ay yumurtlama zamanindan hemen sonra yumurta aki kivaminda akinti tekrar geldi ama icerisinde kilcal kilcal kan vardi
Hım anladım cnm ama biz yaşlı değiliz kiYıl geçtikçe erkekte sonradan sıkıntı cikabiliyormus canım ondn dolayi her ihtimale karşı test istiyorlar
oyle tabi de bilmiyorum esimide umitlendirmek istemiyorumDaha önce böyle bi gecikme yaşamadıysan test yap kuzum en azından bi fikrin olur bu şekilde de umutlanıyorsun
Ayy inşallah canımHem benim 2020 yukselen burc yorumuma hem esimin burcuna cocuk görünüyor çocuk için sansliymisiz inşalalh bakalım. Fallardan kendimize umut yaratıyoruz
Hadi bakalım ateş hepimixi umutlandiriyor vallayok ateşim stabil
Valla benim düşük de 25 gün falan sürdü yoğun lekelenme şeklinde. Sonraki iki ay korundum. Çok şancı olmadı ama bazı günler aşırı oldu.Kizlar aranızda dusuk yasayan varsa surec nasil ilerliyor? Kanama kac gun sürüyor? Sonrasi nasil oluyor?
Üzülme kız Allah ne derse o olur. Benim çalışmam bugün sondubitti artık gerisi Yaradan daYapmaz canim biliyorum ben adamı yarın sabah belki zorlasam yapar üzüldüm simdi
Çalışmalara başladın umarım o zmn senBugün 2 aylık bir kız bebesini kucağıma attılar :) çok güzel bir duygu gerçekten insan benim olsun diye eriyor.
Çok içten diledim ❣
Yanlış anladin canım bunun yaşlılıkla alakası yok örneğin benim komşum bı kızı var ikinciyi istiyorlar yaşları daha 35 doktor demiş eşiniz tekrar sperm testi versin ilk çocuktan sonra yıllar geçmiş her ihtimale karşı yaptırın dieHım anladım cnm ama biz yaşlı değiliz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?