- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #63.321
benimde geçen sene öyle yazıyordu ama yeni yıla girdik hala bişey yok hangi yıl acaba o yılHem benim 2020 yukselen burc yorumuma hem esimin burcuna cocuk görünüyor çocuk için sansliymisiz inşalalh bakalım. Fallardan kendimize umut yaratıyoruz
Diretcekmisin test yapmamayayok ateşim stabil
beni hiç umutlandırmıyor ateş bu küt diye düşer ona bakma senHadi bakalım ateş hepimixi umutlandiriyor valla
Burcun ne kuzum inşallahHem benim 2020 yukselen burc yorumuma hem esimin burcuna cocuk görünüyor çocuk için sansliymisiz inşalalh bakalım. Fallardan kendimize umut yaratıyoruz
evet çünkü ben iki gün geç yumurtladım dedim ya 2 si veya 3 üde gelebilirDiretcekmisin test yapmamaya
Söylemekte kırkı tamamladin heralde arrtik geleceği yoksada gelirbeni hiç umutlandırmıyor ateş bu küt diye düşer ona bakma sengöğüslerim şişti acıyordu her ay adete yakın olduğu gibi dün geçti demekki yolda yani
evet çünkü ben iki gün geç yumurtladım dedim ya 2 si veya 3 üde gelebilir
bende sirf bu yuzden yapamiyorum ha bugun gelir ha yarin gelir kirmizi kart diyeevet çünkü ben iki gün geç yumurtladım dedim ya 2 si veya 3 üde gelebilir
Amin cnm da benim normal şansım yok gibi aşılama dediler belki bir umut diyorumHayırlısı olsun canım diğer aya inşallahetiketle kuzu gormeyebilirler
İnsallah senin tutar cnmsıra bende
e soruyor kumsalltanem değilse test yap diye başımın etini yer tekrarlamakta fayda varSöylemekte kırkı tamamladin heralde arrtik geleceği yoksada gelir
bende sende kendimi görüyom kız kalp kalbe karşıymış
Sende kendimi görüyorum biliyormusun
inşallah canımİnsallah senin tutar cnm
Burcun ne merak ettimbende sende kendimi görüyom kız kalp kalbe karşıymış
ama seninki 5 gün geçmişti demi yanlış hatırlamıyorsambende sirf bu yuzden yapamiyorum ha bugun gelir ha yarin gelir kirmizi kart diye
21 ağustos aslan burcuyumBurcun ne merak ettim
Valla canım olsun da tedaviyle olsun ne yapalım bende klomen tedavisindeyim yine diyorum çok şükür bı tedavisi var hiç yumurtaligi olmayanı biliyorumAmin cnm da benim normal şansım yok gibi aşılama dediler belki bir umut diyorum
evet gecti ve 2 haftadir surekli kasiklarimda batma oluyor arada belime agri giriyo diyorum tamam adet oldum ama yok ve benim adetime 1 hafta kala agrirdi gogoslerim bu ay agri bugun basladiama seninki 5 gün geçmişti demi yanlış hatırlamıyorsam
Teşekkür ederim canımSınavında bol şanslar canım❤
Pırıloeri hoşgeldin aramıza, akış şöyle canım, regl bitince ovulasyon yapmaya başlıyoruz ama kriterlere uymalıyız ovulasyon testi yapmadan 2 saat önce sıvıyı kesiyoruz, sonra pik yani yumurtlama gününü yaklayana kadar hergün aynı saate yapmaya özen gösteriyoruz, yumurta 24 saat içinde çatlar yumurtlama gününden birgün snra silikleşir yumurta çatladığı için, yumurtlama günü ve sonrasındaki 2 günü mutlaka değerlendirmemiz lazım, sonra testi bırakabilirsin, kimikeride devam ediyor, bazen iki kere yumurtlama olabiliyormuş, ben devam etmedim hiç :)
Sende aramıza hoşgeldin tatlım, Çikolata kistini asla büyütme geçer gider, gebeliğe engel değil ama, gebelik çalışmaları kpss engel olmaz bence başla cnm, ama şöyle yapabilirsin temmuza kadar amannnnn olursa olur olmazsa olmaz modunda takıl, olmazsa canını sıkmasın moral bozmason dersini engellemesin diye :) bol şanslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?