- 9 Kasım 2019
- 5.418
- 8.986
- 118
- 36
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #63.341
Benimki balikkk21 ağustos aslan burcuyum
Bende balık malesefBenimki balikkk
bence yap sen testi aklında takılı kalacağına net bi bilgin olur en azındanevet gecti ve 2 haftadir surekli kasiklarimda batma oluyor arada belime agri giriyo diyorum tamam adet oldum ama yok ve benim adetime 1 hafta kala agrirdi gogoslerim bu ay agri bugun basladi
Canım klomen bende yumurta yapmamaya başladı bir kaç kez kullandıktan sonra ilk zamanlar oluyordu sonradan klomne ile yumurta oluşmuyor dedi DrValla canım olsun da tedaviyle olsun ne yapalım bende klomen tedavisindeyim yine diyorum çok şükür bı tedavisi var hiç yumurtaligi olmayanı biliyorum
belli zaten sen söylemesende ben bilirdim balık olduğunuBenimki balikkk
O nasıl oluyor cnm ? Çatlatma iğnesi miValla canım olsun da tedaviyle olsun ne yapalım bende klomen tedavisindeyim yine diyorum çok şükür bı tedavisi var hiç yumurtaligi olmayanı biliyorum
Sendemi aslında çok seviyorum burcumu ama çok duygusal. Olmasını istemiyorumBende balık malesef
Pekde anlamam da meraktan sordum iştebelli zaten sen söylemesende ben bilirdim balık olduğunuben aslanım ama çok fazla özelliğini taşımıyorum başağa daha yakınım
Söyleyene bakbence yap sen testi aklında takılı kalacağına net bi bilgin olur en azından
oldum mu olacam mi diye beklemekten iyidir diyorum sonrasinda cesaret edemiyorum rabbim kimseyi hayal kirikligina ugratmasinbence yap sen testi aklında takılı kalacağına net bi bilgin olur en azından
Benim babamda balık ordan biliyorumPekde anlamam da meraktan sordum işteben taşıyorum bütün özelliklerini
Böyle daha kötü var diye umutlaniyorsunoldum mu olacam mi diye beklemekten iyidir diyorum sonrasinda cesaret edemiyorum rabbim kimseyi hayal kirikligina ugratmasin
Ben kardeşimde balık erkek kardeşim balık erkeği çok zor acayip karekterleri var kardeşim çok kıskanç çok sinirli balık erkeklerini sevmiyorumBenim babamda balık ordan biliyorum
Bence yap çünkü ben adetim gecti 2 gün sonra test yaptim pozitif ciktı ertesi günü kanama basladi düşuk yaptigimi bildim gittim doktora eger test yapmayip bekleseydim adetim geldi sanırdim daha kötü olabilirdi sonuclari. Senin 5 gün gecmis ideal bi gecikme test içinoldum mu olacam mi diye beklemekten iyidir diyorum sonrasinda cesaret edemiyorum rabbim kimseyi hayal kirikligina ugratmasin
yarin vaktim olurda alabilirsem yapicam insallahBöyle daha kötü var diye umutlaniyorsun
İnşallah canım pozitifi girursunde için rahatlar bi ohhh çekersinyarin vaktim olurda alabilirsem yapicam insallah
Yok kız benim babam cok mülayim bi adamdır yada yaşlandigindan öyle olduBen kardeşimde balık erkek kardeşim balık erkeği çok zor acayip karekterleri var kardeşim çok kıskanç çok sinirli balık erkeklerini sevmiyorum
Hin anladım canim doktor ole dedi sasirdim eşim de djo dur bakalım tam deniyelim oleYanlış anladin canım bunun yaşlılıkla alakası yok örneğin benim komşum bı kızı var ikinciyi istiyorlar yaşları daha 35 doktor demiş eşiniz tekrar sperm testi versin ilk çocuktan sonra yıllar geçmiş her ihtimale karşı yaptırın die
cok gecmis olsun bende 2018de 5 bucuk aylik erken dogum yaptim yasayadi malesef ondan beri ugrasiyor olsun diye ama iste rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olurBence yap çünkü ben adetim gecti 2 gün sonra test yaptim pozitif ciktı ertesi günü kanama basladi düşuk yaptigimi bildim gittim doktora eger test yapmayip bekleseydim adetim geldi sanırdim daha kötü olabilirdi sonuclari. Senin 5 gün gecmis ideal bi gecikme test için
Hadi ya ilk defa duydum klomenin etki etmediğini peki dozu ne kadardı kullandığındaCanım klomen bende yumurta yapmamaya başladı bir kaç kez kullandıktan sonra ilk zamanlar oluyordu sonradan klomne ile yumurta oluşmuyor dedi Dr
Klomen hap canim adetin 3.gunu içiliyor 5 gün eğer yeterli olgunlukta yumurtan varsa çatlatma iğnesi yapılıyorO nasıl oluyor cnm ? Çatlatma iğnesi mi
Bende zaten duygusal olduğundan malesef diyorum her boka ağlıyorsun sonraSendemi aslında çok seviyorum burcumu ama çok duygusal. Olmasını istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?