- 9 Kasım 2019
- 5.418
- 8.986
- 118
- 36
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #63.361
Bize gore babalar hep mülayim benim babam harika birisi annem bide bana sorun der neresi bunun derYok kız benim babam cok mülayim bi adamdır yada yaşlandigindan öyle oldugencken cok sinirliymiş annem öyle diyor aniden parlardı diyor ama kıskançligı yoktur
Geçen sene kuzum günde üç defa almıştım gittiğimde sadece 9mm buyumus dedimistiHadi ya ilk defa duydum klomenin etki etmediğini peki dozu ne kadardı kullandığında
Klomen hap canim adetin 3.gunu içiliyor 5 gün eğer yeterli olgunlukta yumurtan varsa çatlatma iğnesi yapılıyor
Bende zaten duygusal olduğundan malesef diyorum her boka ağlıyorsun sonra
Hayırlısı ile bi regl olayımÇalışmalara başladın umarım o zmn sen
Çok oldu mu deneyeli canımHin anladım canim doktor ole dedi sasirdim eşim de djo dur bakalım tam deniyelim ole
insallah canim benim rabbim isteyene tez vakitte yasatsin bu mutlulugu insallahİnşallah canım pozitifi girursunde için rahatlar bi ohhh çekersin
Aminnn insallahinsallah canim benim rabbim isteyene tez vakitte yasatsin bu mutlulugu insallah
Ooo dozu yuksek olmasina rağmen çok düşük bı büyüme kuzu peki ne yapılmalı dedi miGeçen sene kuzum günde üç defa almıştım gittiğimde sadece 9mm buyumus dedimisti
Amin canım inşallah sende pozitif görürsün yaparsan bize de haber etinsallah canim benim rabbim isteyene tez vakitte yasatsin bu mutlulugu insallah
Yani yumurta oluşmayacagi için dedi diğer ay tekrar gel demişti igne ile deneyelim demişti bir dahada gitmedim kuzumOoo dozu yuksek olmasina rağmen çok düşük bı büyüme kuzu peki ne yapılmalı dedi mi
tamam canim haber veririmAmin canım inşallah sende pozitif görürsün yaparsan bize de haber et
Nie gitmedin canım keşke gitseydin yarım birakmasaydinYani yumurta oluşmayacagi için dedi diğer ay tekrar gel demişti igne ile deneyelim demişti bir dahada gitmedim kuzum
Kuzu normal burcuna mi baktın yükselen burcuna ki öngörüler daima yukselen burca göre yapılırbenimde geçen sene öyle yazıyordu ama yeni yıla girdik hala bişey yok hangi yıl acaba o yıl
Bizim işimiz hep yarım kuzum eşimin kafa atınca ne gönderiyor ne de gidiyor kaç aydır randevu alıyorum Dr ama göndermiyor da git demiyorsa bu ayda aldık bakalım ne diyecekNie gitmedin canım keşke gitseydin yarım birakmasaydin
Burcum balık yükselen burcum terazi. Öngörüler daima yukselen burca göre yapılır ama ben ikisinide okuyorumBur
Burcun ne kuzum inşallah
Benimki 5 günmü geçti kızSöyleyene bak
Bana da aşılama dedi ama önce yumurtalarını catlatıcaz dedi ilaçlar biraz pahalıymış ne kadar bilginiz varmıÇok oldu mu deneyeli canım
Canım yükselen burcun ne balık burcunda çocuk görünüyor benim balık yükselen terazi. Eşimin de yükseleni balıkBenimki balikkk
İnşallah canım olur Allahın izniylecok gecmis olsun bende 2018de 5 bucuk aylik erken dogum yaptim yasayadi malesef ondan beri ugrasiyor olsun diye ama iste rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur
Kızları icin babaları candirBize gore babalar hep mülayim benim babam harika birisi annem bide bana sorun der neresi bunun derannemle babam amca çocukları bide
Senin eşini var ya esek sudan gelene kadar sopalamak lazım hem çocuk istiyor hem kavga çıkarıyor hem peşine düşmüyor öyle şey mi olur yaa valla Allah sana sabır versinBizim işimiz hep yarım kuzum eşimin kafa atınca ne gönderiyor ne de gidiyor kaç aydır randevu alıyorum Dr ama göndermiyor da git demiyorsa bu ayda aldık bakalım ne diyecek
Aşılamanın bilmiyorum canım ama benim aldığım çatlatma iğnesi 85 lira ama eczaneye göre değişiyor 120 ye veren de varBana da aşılama dedi ama önce yumurtalarını catlatıcaz dedi ilaçlar biraz pahalıymış ne kadar bilginiz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?