Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biri dovese benim yerime çok iyi olacak
Canım yükselen burcun ne balık burcunda çocuk görünüyor benim balık yükselen terazi. Eşimin de yükseleni balık
Bilmiyorumki yükselen mi

demi kız hem belki o zaman anında hamile kalırsın bellimi olur keramet başka kocadadır
Kiz benim teyzemin kızı kuzeninimde olmadı 7 sene boşandı başkasıyla evlendi 3 tane oğlu var dayımın kızının olmadı 8 sene boşandı başkasıyla evlendi 2 tane oğlu var en büyük teyzemin kızının olmadı 6 sene ama o bosanmadi 2 tane çocuğu oldu halamla dayım evli 17 sene olmadı 1 tane oğlu oldu sonradan bizdemi bir sıkıntı var

he demekki bunlar sana bi işaret demekki eş değişikliği lazım tövbe tövbe yuva yıkacaz durduk yere

Kuzum senin gebeligi ögrenmeden önce adete yakin akıntin varmiydı ateş ölçme takibi yapiyormuydun
Yok canım akıntımda olmadı hiç ama normalde her hamilede akıntı olurmuş(ben anormalim),ateşimide ölçmüyordum

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Amin canım inşallah 2020 de Allah sana bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canım benim inşallah ❤ rabbim yüzümüze baksın. Hayırli bir sene olsun inşallah. Gelsin bebisler kocaman olsun göbekler

Canım kuzucumm aminnn o güzel duana, seninde bebişine kavuştuğun güzel vakitler geçirdiğin bir yıl olsun 2020

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…