- 9 Ekim 2019
- 1.864
- 3.069
- 48
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #63.381
Biri dovese benim yerime çok iyi olacakSenin eşini var ya esek sudan gelene kadar sopalamak lazım hem çocuk istiyor hem kavga çıkarıyor hem peşine düşmüyor öyle şey mi olur yaa valla Allah sana sabır versin
Aşılamanın bilmiyorum canım ama benim aldığım çatlatma iğnesi 85 lira ama eczaneye göre değişiyor 120 ye veren de var
Bilmiyorumki yükselen miCanım yükselen burcun ne balık burcunda çocuk görünüyor benim balık yükselen terazi. Eşimin de yükseleni balık
ben döversem işimi temiz yaparım dul kalırsın en iyisi ben dövmiyeyimBiri dovese benim yerime çok iyi olacak
Bilmiyorumki yükselen mi
Aman döv girsin birsey olmaz başka herif yokmu sankiben döversem işimi temiz yaparım dul kalırsın en iyisi ben dövmiyeyim
demi kız hem belki o zaman anında hamile kalırsın bellimi olur keramet başka kocadadırAman döv girsin birsey olmaz başka herif yokmu sanki
Kiz benim teyzemin kızı kuzeninimde olmadı 7 sene boşandı başkasıyla evlendi 3 tane oğlu var dayımın kızının olmadı 8 sene boşandı başkasıyla evlendi 2 tane oğlu var en büyük teyzemin kızının olmadı 6 sene ama o bosanmadi 2 tane çocuğu oldu halamla dayım evli 17 sene olmadı 1 tane oğlu oldu sonradandemi kız hem belki o zaman anında hamile kalırsın bellimi olur keramet başka kocadadır
he demekki bunlar sana bi işaret demekki eş değişikliği lazımKiz benim teyzemin kızı kuzeninimde olmadı 7 sene boşandı başkasıyla evlendi 3 tane oğlu var dayımın kızının olmadı 8 sene boşandı başkasıyla evlendi 2 tane oğlu var en büyük teyzemin kızının olmadı 6 sene ama o bosanmadi 2 tane çocuğu oldu halamla dayım evli 17 sene olmadı 1 tane oğlu oldu sonradanbizdemi bir sıkıntı var
Yok aman aman istemem canim allah korusunhe demekki bunlar sana bi işaret demekki eş değişikliği lazımtövbe tövbe yuva yıkacaz durduk yere
kız şaka yapıyorum zaten bendeYok aman aman istemem canim allah korusun
Eşine söylemeden sen bi test yap bence canımoyle tabi de bilmiyorum esimide umitlendirmek istemiyorum
Aminn canim amin inşallahkız şaka yapıyorum zaten bendeAllah başka yüz göstermesin mutlu olun yeterki
Doğum gününü ve saatini net biliyorsan bulayım benBiri dovese benim yerime çok iyi olacak
Bilmiyorumki yükselen mi
Yok canım akıntımda olmadı hiç ama normalde her hamilede akıntı olurmuş(ben anormalim),ateşimide ölçmüyordumKuzum senin gebeligi ögrenmeden önce adete yakin akıntin varmiydı ateş ölçme takibi yapiyormuydun
Amin canım inşallah 2020 de Allah sana bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahSelam kızlar ♥2020yıkında Rabbim sağlık,huzur,mutluluk nasip etsin inşallahve tabiki bide her isteyen arzusunda olan yuvalara sağlıklı bebişler nice güzel senelere inşallah D1DEM B BUSR4 MY MIRACLE Kumsallltanem R Rainbow3461 MimiLA E Ecemsuhasanahmet35 Tuana-38 nurchun B blossom- m_aslicim ve Burda olan yazamadığım kızlar ♥
Canım benim inşallah ❤ rabbim yüzümüze baksın. Hayırli bir sene olsun inşallah. Gelsin bebisler kocaman olsun göbeklerSelam kızlar ♥2020yıkında Rabbim sağlık,huzur,mutluluk nasip etsin inşallahve tabiki bide her isteyen arzusunda olan yuvalara sağlıklı bebişler nice güzel senelere inşallah D1DEM B BUSR4 MY MIRACLE Kumsallltanem R Rainbow3461 MimiLA E Ecemsuhasanahmet35 Tuana-38 nurchun B blossom- m_aslicim ve Burda olan yazamadığım kızlar ♥
Aynen öyle kuzum ama işte anlamıyor yaYapmissa yapmis olmusla olmuse care yok hayatini majvetmesin bari bugun ailesini tehdit eden yarin ona neler yapmaz
Canım kuzucummSelam kızlar ♥2020yıkında Rabbim sağlık,huzur,mutluluk nasip etsin inşallahve tabiki bide her isteyen arzusunda olan yuvalara sağlıklı bebişler nice güzel senelere inşallah D1DEM B BUSR4 MY MIRACLE Kumsallltanem R Rainbow3461 MimiLA E Ecemsuhasanahmet35 Tuana-38 nurchun B blossom- m_aslicim ve Burda olan yazamadığım kızlar ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?