- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #63.401
İnşallah kuzumKuzum inşallah senın için hayırlı olur orası ve cıkısında olmaz Allah yardımcın olsun ❤❤❤
Çok sağol kuzum amin rabbim sana da inşallah sağlıklı hamilelik nasip etsin bebisini sağ salim kollarına almayı nasip etsinSelam kızlar ♥2020yıkında Rabbim sağlık,huzur,mutluluk nasip etsin inşallahve tabiki bide her isteyen arzusunda olan yuvalara sağlıklı bebişler nice güzel senelere inşallah D1DEM B BUSR4 @MY MIRACLE @Kumsallltanem R Rainbow3461 @MimiLA @Ecemsuhasanahmet35 Tuana-38 @nurchun @trncysl @m_aslicim ve Burda olan yazamadığım kızlar ♥
Günaydın canımGünaydın kızlarr
Evet canımGünaydın canım ❤ sabah kosusturmacasi başlamış yine
Canım 2 kez düşük yaşadım biri 10 haftalık diğeri 5 haftalıktı. 10 haftalık ta kürtaj oldum 5 haftalık ilaca bile gerek kalmadan kendiliğinden düştü.. Kanama kendiliğinden düşükte normal regli gibi belki birkaç gün daha uzun ve bi tıkyoğun olarak devam etti. Ben regli dönemlerini ağrılı geçiririm zaten ağrı konusunda da bi farklılık olmadı. Umarım bu dönemi en az etkiyle geçirir, sonrasında çabuk toparlarsın kuzumKizlar aranızda dusuk yasayan varsa surec nasil ilerliyor? Kanama kac gun sürüyor? Sonrasi nasil oluyor?
Baya erkenmis kuzu Allah kolaylık versinEvet canım
Önceden 7 de başlıyordu şimdilerde 6 da başlıyor gün bana
Sağol kuzum Allah razı olsun, açıkçası 3 gün oldu alıştım ya, yani bazen yapacak bişey olmuyor bi bakmışsın alışmışsınBaya erkenmis kuzu Allah kolaylık versin
Selam canimmmm❤❤❤❤Selam kızlar ♥2020yıkında Rabbim sağlık,huzur,mutluluk nasip etsin inşallahve tabiki bide her isteyen arzusunda olan yuvalara sağlıklı bebişler nice güzel senelere inşallah D1DEM B BUSR4 @MY MIRACLE @Kumsallltanem R Rainbow3461 @MimiLA @Ecemsuhasanahmet35 Tuana-38 @nurchun @trncysl @m_aslicim ve Burda olan yazamadığım kızlar ♥
Gunaydın canım neden uyuyamadınGunaydin kizlar ❤ bi turlu uyuyamadim napiyorsunuz ❤
Daha uyumadın mı kuzummGunaydin kizlar ❤ bi turlu uyuyamadim napiyorsunuz ❤
Uyudum kuzumda 2 bucuk yattım sabah 7 de kalktim geri yattım 8de kalktım uyuyamiyorum dahaDaha uyumadın mı kuzumm
Bilmiyorum kuzum ya geçte yattım 2 buçuk gibi 7de kalktım zorla uyudum 8 de tekrar kalktım uyuyamiyorum dahaGunaydın canım neden uyuyamadın
yanlız bunların hiç biri bende yok
selamkızlar darılıyorum ama bende burdayım neden kimse beni görmüyo
Hoşbuldum cnm saol yeniyim diye galiba bu durumselam
günaydın
hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?