Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşbuldum cnm saol yeniyim diye galiba bu durum
yok tatlım
yılbası tatili falan derken herkes telefondan giriyordur. öyle bakınıp cıkıyoruz.biri etiketlemişsse cevap yazyoruz falan. bugün herkes işte olur ve sayfa aktifleşir..
gebişmisin hayırlı ugurlu olsun,darısı basımıza

Batmalarim var demistin ya kuzum ondan benim hala devam ediyor kasık ve rahimdeki seyler kısmet bakalım herkezdede aynı şey olacak diye birşey yok tabiki inşallah hepimiz gebis kalırız
sadece akıntım var. gelmiyo gelmiyo bi anda bi geliyo ıslaklıgı hıssedıyorum yani..çamaşır değiştirmek durumunda kalıyorum.birde ateşim 36.3 çıktı sabah 6da ölçtüm

Evet cnm gebişim çok şükürler olsun ki kan vermeye gidicem hazırlanıyorum 2 gun sonra gel demişlerdi ama bu 3. gun

günaydın kızlar
bu sabah ateşim 36.3 @D1DEM R Rainbow3461
Dün kaçtı kuzum ateşin güzel artıyor regle kadar 1 assa 1 yukarı oynar önemli olan çok düşmemesi kuzum benim 4 derece düşmüştü geçen ay reglden 2 gün önce
Bugün 36.7 cıktı sabah 7 de ölçtüm ama normalde ben 9 10 arasi ölçüyordum bugün uyku tutmadı

Evet cnm gebişim çok şükürler olsun ki kan vermeye gidicem hazırlanıyorum 2 gun sonra gel demişlerdi ama bu 3. gun
belirtilerin nelerdi canım? ovulasyon testi kullandınmı hangi günleri değerlendirdin..
Allah saglıklı gebelik ve bebiş nasip etsin inşşşallah

sadece akıntım var. gelmiyo gelmiyo bi anda bi geliyo ıslaklıgı hıssedıyorum yani..çamaşır değiştirmek durumunda kalıyorum.birde ateşim 36.3 çıktı sabah 6da ölçtüm
Bendede çok yoğun akıntı yok öyle bende bide akıntı hafif sulu daha çok uzayan sümüksü büyük akıntı parca gibi yani yumurtlama akıntısının koyu versiyonu gibi
İnşallah hayırlı birseylerdir

en son 36.1-2 arası bişeydi. dün ölçemedim çünkü tatil diye 10 gibi uyandım.
ateş çokta önemli değilde yinede ölçüyorum..aman 6 gün kaldı bakalım ama öyle gögüsmüş damarlıymış falan hiç bişeyim yok.aksine regl gibi his geliyo bazen

inşallah canım inşallah
sende bu ay sanki var gibi. bide güzel değerlendirdin diye hatırlıyorum

belirtilerin nelerdi canım? ovulasyon testi kullandınmı hangi günleri değerlendirdin..
Allah saglıklı gebelik ve bebiş nasip etsin inşşşallah
İnş canım Allah tüm isteyenlere nasip etsin sağlığıyla beraber ben 3 ay önde düşük yaptım ondan sonra ilk defa ovulasyon testi kullandım gebe kaldım ovulasyon testi sonucuma görede gebeliğimi öğrendim

Bende var kuzum o damarlar çok acı yok ama sızlıyor kaşınıyor sol gogusumde 4 5 tane damar çok belirgin diğerinde 2 3 tane halkaları tamamen kabardı ama yinede diyorum çok umutlanma ilknur sonra yıkılma
Ben diyorumya kuzum 7.Gun başladı yumurtlama dan itibaren regl gibi ağrılar hayırlısı olsun inşallah kuzum
Bencede pek önemi yok ateşin

inşallah canım inşallah
sende bu ay sanki var gibi. bide güzel değerlendirdin diye hatırlıyorum
Amin kuzum insallah Amin hepimizde olsun inşallah birlikte gebis kalalım
Kuzum ben
17si 19 u 20 si 22 si 24u 25 i 26 si 29 u bide ayın 1 ini değerlendirdim 24 yumurtlamaydi kuzum

İyi gidiyor cnm karın agrımdan başka hersey kan vermeye gidicem kontrol amaçlı işte sen nasılsın nasıl gidiyor
Bende belirtilerle bogusuyorum kuzum yumurtlamadan itibaren ufak ağrılar vardı 7. Günü arttı öyle gidiyor adet olcak gibi kasık rahim sıkıntıları göğüsler falan kaptırmamaya çalışıyorum çabalıyorum kuzum
Inşallah güzel haberlerle gel canım benim bebisin sağ salim kucağına gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…