- 16 Ağustos 2017
- 418
- 585
- 103
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #63.421
yok tatlımHoşbuldum cnm saol yeniyim diye galiba bu durum
Batmalarim var demistin ya kuzum ondan benim hala devam ediyor kasık ve rahimdeki seyler kısmet bakalım herkezdede aynı şey olacak diye birşey yok tabiki inşallah hepimiz gebis kalırızyanlız bunların hiç biri bende yok
sadece akıntım var. gelmiyo gelmiyo bi anda bi geliyo ıslaklıgı hıssedıyorum yani..çamaşır değiştirmek durumunda kalıyorum.birde ateşim 36.3 çıktı sabah 6da ölçtümBatmalarim var demistin ya kuzum ondan benim hala devam ediyor kasık ve rahimdeki seyler kısmet bakalım herkezdede aynı şey olacak diye birşey yok tabiki inşallah hepimiz gebis kalırız❤
Evet cnm gebişim çok şükürler olsun ki kan vermeye gidicem hazırlanıyorum 2 gun sonra gel demişlerdi ama bu 3. gunyok tatlım
yılbası tatili falan derken herkes telefondan giriyordur. öyle bakınıp cıkıyoruz.biri etiketlemişsse cevap yazyoruz falan. bugün herkes işte olur ve sayfa aktifleşir..
gebişmisin hayırlı ugurlu olsun,darısı basımıza
Dün kaçtı kuzum ateşin güzel artıyor regle kadar 1 assa 1 yukarı oynar önemli olan çok düşmemesi kuzum benim 4 derece düşmüştü geçen ay reglden 2 gün önce
belirtilerin nelerdi canım? ovulasyon testi kullandınmı hangi günleri değerlendirdin..Evet cnm gebişim çok şükürler olsun ki kan vermeye gidicem hazırlanıyorum 2 gun sonra gel demişlerdi ama bu 3. gun
Bendede çok yoğun akıntı yok öyle bende bide akıntı hafif sulu daha çok uzayan sümüksü büyük akıntı parca gibi yani yumurtlama akıntısının koyu versiyonu gibisadece akıntım var. gelmiyo gelmiyo bi anda bi geliyo ıslaklıgı hıssedıyorum yani..çamaşır değiştirmek durumunda kalıyorum.birde ateşim 36.3 çıktı sabah 6da ölçtüm
Günaydın canım ❤Günaydın kizlar
Hayırlı sabahlar canım günaydın ❤Hayırlı sabahlar kuzular
en son 36.1-2 arası bişeydi. dün ölçemedim çünkü tatil diye 10 gibi uyandım.Dün kaçtı kuzum ateşin güzel artıyor regle kadar 1 assa 1 yukarı oynar önemli olan çok düşmemesi kuzum benim 4 derece düşmüştü geçen ay reglden 2 gün önce
Bugün 36.7 cıktı sabah 7 de ölçtüm ama normalde ben 9 10 arasi ölçüyordum bugün uyku tutmadı
inşallah canım inşallahBendede çok yoğun akıntı yok öyle bende bide akıntı hafif sulu daha çok uzayan sümüksü büyük akıntı parca gibi yani yumurtlama akıntısının koyu versiyonu gibi
İnşallah hayırlı birseylerdir❤
Yazmaya çalışıyorum ben kuzum kaçırıyorum bazen kusura bakma canım nasılsın nasıl gidiyor gebelik ❤kızlar darılıyorum ama bende burdayım neden kimse beni görmüyo
Günaydın canım kahvaltı yapıyorum gelGunaydin kizlar ❤ bi turlu uyuyamadim napiyorsunuz ❤
İnş canım Allah tüm isteyenlere nasip etsin sağlığıyla beraber ben 3 ay önde düşük yaptım ondan sonra ilk defa ovulasyon testi kullandım gebe kaldım ovulasyon testi sonucuma görede gebeliğimi öğrendimbelirtilerin nelerdi canım? ovulasyon testi kullandınmı hangi günleri değerlendirdin..
Allah saglıklı gebelik ve bebiş nasip etsin inşşşallah
İyi gidiyor cnm karın agrımdan başka hersey kan vermeye gidicem kontrol amaçlı işte sen nasılsın nasıl gidiyorYazmaya çalışıyorum ben kuzum kaçırıyorum bazen kusura bakma canım nasılsın nasıl gidiyor gebelik ❤
Bende var kuzum o damarlar çok acı yok ama sızlıyor kaşınıyor sol gogusumde 4 5 tane damar çok belirgin diğerinde 2 3 tane halkaları tamamen kabardı ama yinede diyorum çok umutlanma ilknur sonra yıkılmaen son 36.1-2 arası bişeydi. dün ölçemedim çünkü tatil diye 10 gibi uyandım.
ateş çokta önemli değilde yinede ölçüyorum..aman 6 gün kaldı bakalımama öyle gögüsmüş damarlıymış falan hiç bişeyim yok.aksine regl gibi his geliyo bazen
Amin kuzum insallah Amin hepimizde olsun inşallah birlikte gebis kalalıminşallah canım inşallah
sende bu ay sanki var gibi. bide güzel değerlendirdin diye hatırlıyorum
İyiyz canım hayırlı olsun hamişliğin sen nasılsınGÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ BAKEEEM
maşallahhh canım sana bakarak bende umut yokAmin kuzum insallah Amin hepimizde olsun inşallah birlikte gebis kalalım❤
Kuzum ben
17si 19 u 20 si 22 si 24u 25 i 26 si 29 u bide ayın 1 ini değerlendirdim 24 yumurtlamaydi kuzum
Bende belirtilerle bogusuyorum kuzum yumurtlamadan itibaren ufak ağrılar vardı 7. Günü arttı öyle gidiyor adet olcak gibi kasık rahim sıkıntıları göğüsler falan kaptırmamaya çalışıyorum çabalıyorum kuzumİyi gidiyor cnm karın agrımdan başka hersey kan vermeye gidicem kontrol amaçlı işte sen nasılsın nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?