- 5 Kasım 2019
- 194
- 331
- 53
- 28
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #63.441
İyim canım şukur sen nasılsınİyiyz canım hayırlı olsun hamişliğin sen nasılsın
İnş canım çıkıyoruö çıkıyorum ben gelince yazıcamBende belirtilerle bogusuyorum kuzum yumurtlamanldan itibaren ufak ağrılar vardı 7. Günü arttı öyle gidiyor adet olcak gibi kasık rahim sıkıntıları göğüsler falan kaptırmamaya çalışıyorum çabalıyorum kuzum
Inşallah güzel haberlerle hel canım benim bebisin sağ salim kucağına gelsin inşallah❤
hangi günlerini değerlendirdin canımİnş canım Allah tüm isteyenlere nasip etsin sağlığıyla beraber ben 3 ay önde düşük yaptım ondan sonra ilk defa ovulasyon testi kullandım gebe kaldım ovulasyon testi sonucuma görede gebeliğimi öğrendim
Oyle deme kuzum tek ilişki ile gebe kalan okadar cokki hic belli olmaz sen onemli gunu değerlendirdin zaten diye hatırlıyorummaşallahhh canım sana bakarak bende umut yok
Amin canımİnş canım çıkıyoruö çıkıyorum ben gelince yazıcam
regl bitimi ,pik öncesi, pik ,çatlama günü. başkada olmadıOyle deme kuzum tek ilişki ile gebe kalan okadar cokki hic belli olmaz sen onemli gunu değerlendirdin zaten diye hatırlıyorum
Gunaydin canim iyiyim sen nasilsin ❤Gunaydın kızlar nasılsınız:)
günaydın canımmmmGunaydın kızlar nasılsınız:)
Kuzum banada bulurmusun 27.09.1999 sabah 5 6 civariDoğum gününü ve saatini net biliyorsan bulayım ben
Iyıyım kuzum sen nasılsın kac gun var bat?günaydın canımmmm
nasılsın?
E daha ne olsun kuzum yeter olması gereken önemli günleri degerlendirmissin ilişki sayısı deil işlevi önemliregl bitimi ,pik öncesi, pik ,çatlama günü. başkada olmadı
Bizler de gebe kalmaya çalısıyoruz işte napalım sanırım bu ayda adet olacagım kısmetİyim canım şukur sen nasılsın
Iyiyiz canim seeen nasilsinGÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ BAKEEEM
Bende ıyıyım kuzum:)bende cok belırtı olmadı ama yumurtlamının 12.gunu vajınada zonklama tarzı sızı oldu o suandada oluyor arada cok hafıf ıc camasırıma peynırımsı akıntı oldu onun dısında hıcbır belırtı olmadı hala bısey yok bu aradaGunaydin canim iyiyim sen nasilsin ❤
Kuzum senin belirtiler neydi gebe olduğunu öğrenmeden önce aklıma birşey takıldı sanki o belirti sende vardı die aklimda kalmış
Kac kaldi bata kuzum
Gunaydin canim ❤Günaydın canım kahvaltı yapıyorum gelnasıl oldun
bat 6 canımIyıyım kuzum sen nasılsın kac gun var bat?
Bnmde kuzum aynen normalde 8 de olverim 7 de uyandim diye olctum 36.7 gece olcmenin fsydasi varmi dun grce 37 idiDün kaçtı kuzum ateşin güzel artıyor regle kadar 1 assa 1 yukarı oynar önemli olan çok düşmemesi kuzum benim 4 derece düşmüştü geçen ay reglden 2 gün önce
Bugün 36.7 cıktı sabah 7 de ölçtüm ama normalde ben 9 10 arasi ölçüyordum bugün uyku tutmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?