- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #63.461
Iyıyım kuzum sen nasılsın kac gun var bat?
6 gün canımKac kaldi bata kuzum
Eşine söylemeden sen bi test yap bence canım
Yuurtlama gunum 1aralıktı 13aralıkta testte cıktı yanı yumurtlamadan 13gun sonra fln tesste cıkar kuzum varsa ole yapabılırsınbat 6 canım
ama bişeyim yok sadece ani gelen çamaşırı ıslatan akıntı var. oda sürekli değil
Kuzum bende onu diyordum aynısı bende var 2 gündür kalp atışı gibi zonkluyor arada mesela şuan sanki regl olucam gibi hissediyorum daha 7 gün var yumurtlama 'nın 10.Günü bugün kaşıkları saymiom zaten akıntı bende sümük gibi hafif sulu uzuyor köyü kıvamlı yumurtlama akıntısına az benziyor elle kontrolumde daha çok peynir kesitini denir o tarz ama bilemiyorum kuzum ya daha batada çok varBende ıyıyım kuzum:)bende cok belırtı olmadı ama yumurtlamının 12.gunu vajınada zonklama tarzı sızı oldu o suandada oluyor arada cok hafıf ıc camasırıma peynırımsı akıntı oldu onun dısında hıcbır belırtı olmadı hala bısey yok bu arada
Ayy Rabbim geciktirmeden nasip etsin sana kuzumKızlar bu gece rüyamda kucagımda bir kız bebek vardı o kadar tatlıydı ki gezdiriyordum ilk defa rüyama bebek girdi ne kadar düşünüyorsam
Bence sen bı kan testi ver varsa çıkar değer küçükte olsa biliyorsun yükseliyor en azından emin olursun valla bende dün akşamdan beri mide bulantısı var başka hiç ağrım yok biseyim yok şu ara normalde başlardı bu zamanlar bir hafta olacak çok akıntım vardı geçti ateş yine aynı bugünde 36.7 geçen ay olctugumde hiç görmedim bu rakamı hayırlısı olsun gülümGunaydin canim ❤
Olur valla karnimda çok ac kazınıyor
Kuzum kasık rahim aynı bu sefer göğüsler şişti cayır cayır yanıyor arada migdem yaniyor normalde damarsız gogusum şuan 4 5 damar var ağrı yok pek ama sızlıyor uçlara doğru sıkınca acı var kabarcıklar şişti iyice ama daha fazla yazıp kaptırmak istemiyorum çıkmazsa yıkık ben olurum
Anladim kuzum bu ates bnim anladigim kadari ile bi dusuyor bi yukseliyor en iyisi bat gunu oncesi bat gunu vr gecerse bat gunu sinrasi bu gunler dusmezse Allahin izni ile Vardir6 gün canım
Insallah vardır kuzum benım yumurtlamasqn 12.gunu cok net hısswdıyordum o zonklamayıKuzum bende onu diyordum aynısı bende var 2 gündür kalp atışı gibi zonkluyor arada mesela şuan sanki regl olucam gibi hissediyorum daha 7 gün var yumurtlama 'nın 10.Günü bugün kaşıkları saymiom zaten akıntı bende sümük gibi hafif sulu uzuyor köyü kıvamlı yumurtlama akıntısına az benziyor elle kontrolumde daha çok peynir kesitini denir o tarz ama bilemiyorum kuzum ya daha batada çok var
Hayirli sabahlar canim nasilsinHayırlı sabahlar güzelliklergünaydın
Gece önemsiz kuzum benim 37 den inmiyor akşamBnmde kuzum aynen normalde 8 de olverim 7 de uyandim diye olctum 36.7 gece olcmenin fsydasi varmi dun grce 37 idi
Bende de aynı durum var kuzu 6 gün kaldı bata her zaman gelmiyor da Bi bakıyorum böyle beyaz sarıya çalan bir akıntı gelmıs koyubat 6 canım
ama bişeyim yok sadece ani gelen çamaşırı ıslatan akıntı var. oda sürekli değil
Sen hamilesin yaaaaGece önemsiz kuzum benim 37 den inmiyor akşam
Sabah aynı saatte ölçmek lazım ateşi aslında belki daha yüksek çıkacaktı atesimiz
Amin kuzum insallahInsallah vardır kuzum benım yumurtlamasqn 12.gunu cok net hısswdıyordum o zonklamayı
Kuzum ben 1aralıktı pık gunu 13aralıkta cıkmıstı sende 13.gun yapabılırsınAmin kuzum insallah❤ bilmiyorum bende hissediyorum ara ara vuruyor zonklama inşallah hayırlı birseydir ❤
Pazartesi test yapsammi diyorum 14.Gun oluyor varsa çıkar zaten
Inşallah kuzum ya Aminn canım benimSen hamilesin yaaaa
Blkide kuzummGece önemsiz kuzum benim 37 den inmiyor akşam
Sabah aynı saatte ölçmek lazım ateşi aslında belki daha yüksek çıkacaktı atesimiz
İnşallah tatlım hepimize versin bebegın yüzü cok tatlıydı yaa bu benım mı falan diyorum suanda hatırlamıyorum tam olarak güzel bi rüyaydı yanıAyy Rabbim geciktirmeden nasip etsin sana kuzum
Ben senı takipteyim kuzu sen hamıle kalırsan yaptıklarını deneyecegımInşallah kuzum ya Aminn canım benim❤
Inşallah sende hamilesin hepimiz gebe kalalim bu ay ne guzel olur
Ozaman pazarmi yapim kuzum 2 tane test alicam zaten 1 ini pazar yaparım çıkmazsa dierini bat gunu yaparim hayırlısı kuzum insallahKuzum ben 1aralıktı pık gunu 13aralıkta cıkmıstı sende 13.gun yapabılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?