Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum bende onu diyordum aynısı bende var 2 gündür kalp atışı gibi zonkluyor arada mesela şuan sanki regl olucam gibi hissediyorum daha 7 gün var yumurtlama 'nın 10.Günü bugün kaşıkları saymiom zaten akıntı bende sümük gibi hafif sulu uzuyor köyü kıvamlı yumurtlama akıntısına az benziyor elle kontrolumde daha çok peynir kesitini denir o tarz ama bilemiyorum kuzum ya daha batada çok var

Bence sen bı kan testi ver varsa çıkar değer küçükte olsa biliyorsun yükseliyor en azından emin olursun valla bende dün akşamdan beri mide bulantısı var başka hiç ağrım yok biseyim yok şu ara normalde başlardı bu zamanlar bir hafta olacak çok akıntım vardı geçti ateş yine aynı bugünde 36.7 geçen ay olctugumde hiç görmedim bu rakamı hayırlısı olsun gülüm

Insallah vardır kuzum benım yumurtlamasqn 12.gunu cok net hısswdıyordum o zonklamayı

Bnmde kuzum aynen normalde 8 de olverim 7 de uyandim diye olctum 36.7 gece olcmenin fsydasi varmi dun grce 37 idi
Gece önemsiz kuzum benim 37 den inmiyor akşam
Sabah aynı saatte ölçmek lazım ateşi aslında belki daha yüksek çıkacaktı atesimiz

Insallah vardır kuzum benım yumurtlamasqn 12.gunu cok net hısswdıyordum o zonklamayı
Amin kuzum insallah ❤ bilmiyorum bende hissediyorum ara ara vuruyor zonklama inşallah hayırlı birseydir
Pazartesi test yapsammi diyorum 14.Gun oluyor varsa çıkar zaten

Amin kuzum insallah ❤ bilmiyorum bende hissediyorum ara ara vuruyor zonklama inşallah hayırlı birseydir
Pazartesi test yapsammi diyorum 14.Gun oluyor varsa çıkar zaten
Kuzum ben 1aralıktı pık gunu 13aralıkta cıkmıstı sende 13.gun yapabılırsın

Kuzum ben 1aralıktı pık gunu 13aralıkta cıkmıstı sende 13.gun yapabılırsın
Ozaman pazarmi yapim kuzum 2 tane test alicam zaten 1 ini pazar yaparım çıkmazsa dierini bat gunu yaparim hayırlısı kuzum insallah
Bizlere dua et kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…