- 20 Haziran 2019
- 1.233
- 2.153
- 53
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #63.481
Yaa bilmezmiyim bnde bir defa gormustum insani sevindiren diher birseyde arayio aa iste seni ruyamda gordum gebeydin demelerri insan bi heves yapiyorki sorma kuzumİnşallah tatlım hepimize versin bebegın yüzü cok tatlıydı yaa bu benım mı falan diyorum suanda hatırlamıyorum tam olarak güzel bi rüyaydı yanı❤
Insallah kuzumBen senı takipteyim kuzu sen hamıle kalırsan yaptıklarını deneyecegım
Hergun edıyorum kuZum ınsallah hamılesındırOzaman pazarmi yapim kuzum 2 tane test alicam zaten 1 ini pazar yaparım çıkmazsa dierini bat gunu yaparim hayırlısı kuzum insallah❤
Bizlere dua et kuzum❤
Kuzum pazar test yapicam 13. Gun oluyo şuan kan verme imkanım da yok istesemde kızım okula gitmiyor tatil havada soğuk dışarı çıkmak zulümBence sen bı kan testi ver varsa çıkar değer küçükte olsa biliyorsun yükseliyor en azından emin olursun valla bende dün akşamdan beri mide bulantısı var başka hiç ağrım yok biseyim yok şu ara normalde başlardı bu zamanlar bir hafta olacak çok akıntım vardı geçti ateş yine aynı bugünde 36.7 geçen ay olctugumde hiç görmedim bu rakamı hayırlısı olsun gülüm
Aynen canım benim daha 7 gün var geçmiyor
Blkide kuzummneyse bakalim az kaldi gorcez bata son 4 gun
Evet geçen hafta bi komşum görmüş beni bahsetti kız cocugun vardı diyor ama kadınla hiç samimi degılım bi anda bana dedı öyle bebek istediğimi falan da bilmiyor bu ara rüyalardan gidiyoruz bakalımYaa bilmezmiyim bnde bir defa gormustum insani sevindiren diher birseyde arayio aa iste seni ruyamda gordum gebeydin demelerri insan bi heves yapiyorki sorma kuzum
Amin kuzum insallah canim benim Rabbim bebisini sag salim kucagina almayi nasip etsin insallahHergun edıyorum kuZum ınsallah hamılesındır
Cok iyi yapmıs sın canım cunku sonraki zamanlarda unutabiliyoruz belirtileriInsallah kuzum❤
Ben belirtilerimi not ettim zaten olursa sizle paylaşmak için olmazsa gözümün önünde dursun bidahaki ay umutlanmiyim die☺
Amin insallah canımAmin kuzum insallah canim benim Rabbim bebisini sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah❤
Amin canımKuzum pazar test yapicam 13. Gun oluyo şuan kan verme imkanım da yok istesemde kızım okula gitmiyor tatil havada soğuk dışarı çıkmak zulümsabırla beklemek en iyisi kuzum az kaldı zaten 3 gün sonra yapicam inşallah yüzüm güler o gün ❤
Inşallah sende gebissindir canım benim❤ ateşin güzel amin kuzum hakkımızda hayırlısı olsun ❤
Aynen kuzumCok iyi yapmıs sın canım cunku sonraki zamanlarda unutabiliyoruz belirtileri
Evet kuzum valla bir tarafim azcik umutlu bir tarafimda hic umutlu degil oylece bekliyorum sadece sag gogsum agriyor kasik agrim ilk defa yok Yani kasik agrisi olmazsa gebe degilim gibi bir fusince sardi beni kasik agrisi olmadigi halde gebr kalan varmi acabaAynen canım benim daha 7 gün var geçmiyorsenin az kaldı
Evet ya bebisler gelsinde varsin biz ruyalarla gidelimEvet geçen hafta bi komşum görmüş beni bahsetti kız cocugun vardı diyor ama kadınla hiç samimi degılım bi anda bana dedı öyle bebek istediğimi falan da bilmiyor bu ara rüyalardan gidiyoruz bakalım
Insallah gebisizdir kuzumEvet kuzum valla bir tarafim azcik umutlu bir tarafimda hic umutlu degil oylece bekliyorum sadece sag gogsum agriyor kasik agrim ilk defa yok Yani kasik agrisi olmazsa gebe degilim gibi bir fusince sardi beni kasik agrisi olmadigi halde gebr kalan varmi acaba
Gunaydin canim nasilsin nasil gidiyor gebelikgünaydın hanımlarrrr
Insallah yaa Neyse kafaya takmiyicaktim sakince bati bekliyorumInsallah gebisizdir kuzum❤
Şart deil kuzum herkezde farklı belirtiler oluyor birbirini tutmaz herzaman hiç belirtisiz gebe kalan var neden olmasın
Aynen hadi bekleyelim başka ne yapabilirizkiInsallah yaa Neyse kafaya takmiyicaktim sakince bati bekliyorum
Gunaydin canim ❤masallah 14 haftalık olmuşsun zaman ne çabuk geçiyor ya maşallah bebiş nasıl canım sen nasılsın ❤günaydın hanımlarrrr
Hic birseyy bakiyorum kendime ya belirti arama diyorum ki zTen aramiyorum cunku sonunda uzulne ben olcam onun icin kuzum rahat kafa relak yasam.ile bati heyecanla bekliyoruzAynen hadi bekleyelim başka ne yapabilirizki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?