- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #63.501
Aynen kuzum haklisin en iyisi yola öyle başlıyorum sonra kaptırıyorum ama daha kaptirmicamHic birseyy bakiyorum kendime ya belirti arama diyorum ki zTen aramiyorum cunku sonunda uzulne ben olcam onun icin kuzum rahat kafa relak yasam.ile bati heyecanla bekliyoruz
gayet güzel canım ilk başlarda zorlandım ama şuan iyiyim şükür :)Gunaydin canim nasilsin nasil gidiyor gebelik
Çok şükür iyiyim sizler nasılsınız nasıl gidiyor bu sabah güzel bir haber var mı kimseciklerdenHayirli sabahlar canim nasilsin
iyiyim canım yok bi sıkıntımız evet ya zaman çok hızlı geçiyo ama bana hiç geçmiyo gibi geliyo diyorum ki daha ohoo çok var ama bi bakıyorum yarıya gelmişim bile :)Gunaydin canim ❤masallah 14 haftalık olmuşsun zaman ne çabuk geçiyor ya maşallah bebiş nasıl canım sen nasılsın ❤
Oh cok sukur hamd olsun kuzumm bnm bizi duanda unutma olurmugayet güzel canım ilk başlarda zorlandım ama şuan iyiyim şükür :)
Hayir henuz yok ama alacagimiza inaniyorum canim bnde iyiyim cok sukurÇok şükür iyiyim sizler nasılsınız nasıl gidiyor bu sabah güzel bir haber var mı kimseciklerden
Aynen kuzum oyle yapalim zTen varsa sevincten ucucazz Yoksada bari uzulmiyelimAynen kuzum haklisin en iyisi yola öyle başlıyorum sonra kaptırıyorum ama daha kaptirmicam
unutmam canım herzaman dua ediyorum rabbim isteyen herkese hayırlı evlat versin inşallahOh cok sukur hamd olsun kuzumm bnm bizi duanda unutma olurmu
Maşallah kuzum hep iyi gitsin inşallah sağlıkla gelsin bebisin kucağına ❤iyiyim canım yok bi sıkıntımız evet ya zaman çok hızlı geçiyo ama bana hiç geçmiyo gibi geliyo diyorum ki daha ohoo çok var ama bi bakıyorum yarıya gelmişim bile :)
Aynen oyle kuzumAynen kuzum oyle yapalim zTen varsa sevincten ucucazz Yoksada bari uzulmiyelim
Gunaydin canim ❤Günaydın kızlar
Olursun olursun bekle sonra çalışHayırlısı ile bi regl olayım
Gunaydin canimm bugun atesin kac ciktiGünaydın kızlar
Âmin kuzum Allah senden razi olsununutmam canım herzaman dua ediyorum rabbim isteyen herkese hayırlı evlat versin inşallah
Evet kuzucum geldim işeUyudum kuzumda 2 bucuk yattım sabah 7 de kalktim geri yattım 8de kalktım uyuyamiyorum daha
Sen napıyorsun istemisin❤
Isı nezaman bırakıyorsun kuzum yanlış hatırlamıyorsam en son tayinin çıkmışti canım ne oldu halledebildinmi kuzum ❤Evet kuzucum geldim işe
13-14günü benım zaten regl günüm kızKuzum ben 1aralıktı pık gunu 13aralıkta cıkmıstı sende 13.gun yapabılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?