Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hic birseyy bakiyorum kendime ya belirti arama diyorum ki zTen aramiyorum cunku sonunda uzulne ben olcam onun icin kuzum rahat kafa relak yasam.ile bati heyecanla bekliyoruz
Aynen kuzum haklisin en iyisi yola öyle başlıyorum sonra kaptırıyorum ama daha kaptirmicam

Gunaydin canim ❤masallah 14 haftalık olmuşsun zaman ne çabuk geçiyor ya maşallah bebiş nasıl canım sen nasılsın ❤
iyiyim canım yok bi sıkıntımız evet ya zaman çok hızlı geçiyo ama bana hiç geçmiyo gibi geliyo diyorum ki daha ohoo çok var ama bi bakıyorum yarıya gelmişim bile :)

iyiyim canım yok bi sıkıntımız evet ya zaman çok hızlı geçiyo ama bana hiç geçmiyo gibi geliyo diyorum ki daha ohoo çok var ama bi bakıyorum yarıya gelmişim bile :)
Maşallah kuzum hep iyi gitsin inşallah sağlıkla gelsin bebisin kucağına ❤
Oyle oluyor insanın kendine gelince zaman geçmiyor bende bat için aynısını yaşıyorum gün saydığımız için geçmiyor bize ama çok şükür neredeyse yarı olmuş maşallah ❤❤❤
Bende kızımın bebekliklerini izliyorum iç geçiriyorum nezaman yaşayacağım bunları tekrar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…