- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #63.521
Senın dongun mu az canım ozaman bılmıyorum ben 28gunde bır oluyordum13-14günü benım zaten regl günüm kız
ilki kadar heycanlı süprizli olmuyo bence ama .Maşallah kuzum hep iyi gitsin inşallah sağlıkla gelsin bebisin kucağına ❤
Oyle oluyor insanın kendine gelince zaman geçmiyor bende bat için aynısını yaşıyorumgün saydığımız için geçmiyor bize ama çok şükür neredeyse yarı olmuş maşallah ❤❤❤
Bende kızımın bebekliklerini izliyorum iç geçiriyorum nezaman yaşayacağım bunları tekrar diye
SöylemiycemGunaydin canimm bugun atesin kac cikti
Kuzum ben 15 de hamile kalınca birşey anlamadım hamilelikten 16 dada anne oldum zaten hiç bisi anlamadım anneliktende bir şekilde beraber büyüdük 2. Çocuk farklı olacak inşallah çünkü yaşım büyüdü artık birşeyleri biliyorum tecrübeli olarak gebelik geçirip büyütücem insallahilki kadar heycanlı süprizli olmuyo bence ama .
tabiki sabırsızlıkla bekliyorsun heycanlanıyorsun ama ilk çocuğu beklemek daha farklı ben bunda daha olgun hissediyorum mesela napıcamı neyle karşılaşıcağımı biliyorum o yüzden doğuma girmekten biraz tırsıyorum çünkü içerde neler oluyor biliyorumgerçi benim spinal sezeryan ama yinede o anı canlı yaşamak çok farklıymış
Benım 25-28 arası kuzumSenın dongun mu az canım ozaman bılmıyorum ben 28gunde bır oluyordum
Kuzum bu lutiel faz midir nedir benim o 14 gün deil 15 gün o yüzden döngü bu ay 29 a düştü normalde 14.Gun yumurtladım 28 olmadı lazımdıBenım 25-28 arası kuzum
Evet kuzum baya belirgin duruyor alttaki ilk dakikada azda olsa çizgi çıktıysa doğrudur kuzumArkadaşlar üsttekini bata 1 varken akşam yaptığım, altyapını dün sabah ilk idrarla yaptım. Ilk yapınca da gölgesidir diye umursamadım fakat kuruyunca iyice belirginleşmiş ne dersiniz
Senın dongun mu az canım ozaman bılmıyorum ben 28gunde bır oluyordum
Hamişler el atınilki kadar heycanlı süprizli olmuyo bence ama .
tabiki sabırsızlıkla bekliyorsun heycanlanıyorsun ama ilk çocuğu beklemek daha farklı ben bunda daha olgun hissediyorum mesela napıcamı neyle karşılaşıcağımı biliyorum o yüzden doğuma girmekten biraz tırsıyorum çünkü içerde neler oluyor biliyorumgerçi benim spinal sezeryan ama yinede o anı canlı yaşamak çok farklıymış
pikten itibaren sayıyorum 14gün benım regl oluyor kuzumKuzum bu lutiel faz midir nedir benim o 14 gün deil 15 gün o yüzden döngü bu ay 29 a düştü normalde 14.Gun yumurtladım 28 olmadı lazımdı
Sen nasıl hesaplıyorsun
kuzum akıntı için bişey diyemem belli olmuyo çünkü benim birinde oldu birinde olmadı . bunda olmamıştı başta bika haftadır hafiften var gibi ama benim en belirgin belirtim karında şişlik ve kasıklarda doluluk hissi hatta burda aslıyada öylelikle test yaptırmıştım kasıklarımda doluluk var sanki demişti bende bi test yapsana demiştim pozitif çıkmıştı senin kaç gün kaldı bataHamişler el atın
bakın şimdi
*akıntım var bazen ,çamaşırımın ıslaklıgını hissedicek derece geliyo gelince(psikolojıkte olabilir,karnım şiş gibi hisssediyorum,dolulukmu diyim bilmiyorum)
*Yumurtalamadan önce vücut ateşim 35.1 falandı. yumurtlamada 35.8-36.00 gördüm.şuan 36.3
Onun haricinde hiç bişeyim yok
Ates olcme hıc yapmadım canım hıcbır bılgım yok,akıntı tarzı seyler bende gebe oldugum hafta basladı oda asırı az ve koyu kıvamlıydıHamişler el atın
bakın şimdi
*akıntım var bazen ,çamaşırımın ıslaklıgını hissedicek derece geliyo gelince(psikolojıkte olabilir,karnım şiş gibi hisssediyorum,dolulukmu diyim bilmiyorum)
*Yumurtalamadan önce vücut ateşim 35.1 falandı. yumurtlamada 35.8-36.00 gördüm.şuan 36.3
Onun haricinde hiç bişeyim yok
6 gün kaldı canım.ama o doluluk hissi sürekli yok.sanki çişim varmış gibi.kuzum akıntı için bişey diyemem belli olmuyo çünkü benim birinde oldu birinde olmadı . bunda olmamıştı başta bika haftadır hafiften var gibi ama benim en belirgin belirtim karında şişlik ve kasıklarda doluluk hissi hatta burda aslıyada öylelikle test yaptırmıştım kasıklarımda doluluk var sanki demişti bende bi test yapsana demiştim pozitif çıkmıştı senin kaç gün kaldı bata
istersen ctesi sabahı ilk idrarla yap bakalım test varsa çıkma ihtimali var yoksa bide adet günü yaparsın6 gün kaldı canım.ama o doluluk hissi sürekli yok.sanki çişim varmış gibi.
ve vajinada hep bi ıslaklık hissediyorum ama wc gidince bişey yok
Ben işi bırakamam kuzum onların çıksrmasını bekliycem zaten çok kişiyi çıkarıp duruyorlar siyasi ya seçimle değiştiği için herkesi çıkarıyorlar, benimde mühendis olduğum için tazminatım çok yüksek onu vermemek için ordan oraya sürecekler ki istifa edeyim, ama etmem enayi değilim yani 80-90 binimi almadan neden gideyim 4 senelik emeğim var burdaIsı nezaman bırakıyorsun kuzum yanlış hatırlamıyorsam en son tayinin çıkmışti canım ne oldu halledebildinmi kuzum ❤
bende öyle düşündüm. erken gebelik testim var evde.onu yapsam çıkar herhalde varsaistersen ctesi sabahı ilk idrarla yap bakalım test varsa çıkma ihtimali var yoksa bide adet günü yaparsın
Kadın cinsel organi görmek iyi degildir rüyada erkeği bilmiyomrüyamda afedersiniz erkek cinsel organı gördüm tövbe tövbe ve dikilmiş durumdaydı..adamıda tanıyorum. Tövbe yarabbimm hayırlara cıksınadamı kovdum cık dısarı dıye bagrınıyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?