Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ilki kadar heycanlı süprizli olmuyo bence ama .

tabiki sabırsızlıkla bekliyorsun heycanlanıyorsun ama ilk çocuğu beklemek daha farklı ben bunda daha olgun hissediyorum mesela napıcamı neyle karşılaşıcağımı biliyorum o yüzden doğuma girmekten biraz tırsıyorum çünkü içerde neler oluyor biliyorum gerçi benim spinal sezeryan ama yinede o anı canlı yaşamak çok farklıymış

Kuzum ben 15 de hamile kalınca birşey anlamadım hamilelikten 16 dada anne oldum zaten hiç bisi anlamadım anneliktende bir şekilde beraber büyüdük 2. Çocuk farklı olacak inşallah çünkü yaşım büyüdü artık birşeyleri biliyorum tecrübeli olarak gebelik geçirip büyütücem insallah
Ben normal doğum yaptım çok çok zordu çok ağladım yırtındım çok net hatırlıyorum istesemde unutamam ama bebiş gelsin ben o acı yi tekrar çekmeye raziyim
Ama tabiki ilk çocuk başka peşine kaç tane gelirse gelsin ilk hep başka ❤

Arkadaşlar üsttekini bata 1 varken akşam yaptığım, altyapını dün sabah ilk idrarla yaptım. Ilk yapınca da gölgesidir diye umursamadım fakat kuruyunca iyice belirginleşmiş ne dersiniz

Eklentiler

• 20200102_094757.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 45
Arkadaşlar üsttekini bata 1 varken akşam yaptığım, altyapını dün sabah ilk idrarla yaptım. Ilk yapınca da gölgesidir diye umursamadım fakat kuruyunca iyice belirginleşmiş ne dersiniz
Evet kuzum baya belirgin duruyor alttaki ilk dakikada azda olsa çizgi çıktıysa doğrudur kuzum

Senın dongun mu az canım ozaman bılmıyorum ben 28gunde bır oluyordum
Hamişler el atın
bakın şimdi
*akıntım var bazen ,çamaşırımın ıslaklıgını hissedicek derece geliyo gelince(psikolojıkte olabilir,karnım şiş gibi hisssediyorum,dolulukmu diyim bilmiyorum)
*Yumurtalamadan önce vücut ateşim 35.1 falandı. yumurtlamada 35.8-36.00 gördüm.şuan 36.3
Onun haricinde hiç bişeyim yok

Kızlar ben sabah 4 buçukta uyudum 9 da kalktım sağlik ocağına gittim geldim sanırım kan değerim yada b12 vitaminim yine çok düştü kan verdim geldim kanıma bakılacak. Şimdi tekrar yatıyorum uyanınca dönerim size öpüyorum sizi

kuzum akıntı için bişey diyemem belli olmuyo çünkü benim birinde oldu birinde olmadı . bunda olmamıştı başta bika haftadır hafiften var gibi ama benim en belirgin belirtim karında şişlik ve kasıklarda doluluk hissi hatta burda aslıyada öylelikle test yaptırmıştım kasıklarımda doluluk var sanki demişti bende bi test yapsana demiştim pozitif çıkmıştı senin kaç gün kaldı bata

Ates olcme hıc yapmadım canım hıcbır bılgım yok,akıntı tarzı seyler bende gebe oldugum hafta basladı oda asırı az ve koyu kıvamlıydı

6 gün kaldı canım.ama o doluluk hissi sürekli yok.sanki çişim varmış gibi.
ve vajinada hep bi ıslaklık hissediyorum ama wc gidince bişey yok

Isı nezaman bırakıyorsun kuzum yanlış hatırlamıyorsam en son tayinin çıkmışti canım ne oldu halledebildinmi kuzum ❤
Ben işi bırakamam kuzum onların çıksrmasını bekliycem zaten çok kişiyi çıkarıp duruyorlar siyasi ya seçimle değiştiği için herkesi çıkarıyorlar, benimde mühendis olduğum için tazminatım çok yüksek onu vermemek için ordan oraya sürecekler ki istifa edeyim, ama etmem enayi değilim yani 80-90 binimi almadan neden gideyim 4 senelik emeğim var burda O yüzden yeni yerime de geldim 2 vasıtayla geliyorum önceden 7 de kalkıyordum şimdi 6 da kalkıyorum biraz rahatımdan ödün veriyorum ama ilerisi için iyi olanı yapmaya çalışıyorum kuzum

rüyamda afedersiniz erkek cinsel organı gördüm tövbe tövbe ve dikilmiş durumdaydı..adamıda tanıyorum. Tövbe yarabbimm hayırlara cıksınadamı kovdum cık dısarı dıye bagrınıyodum
Kadın cinsel organi görmek iyi degildir rüyada erkeği bilmiyom hayır olsun

Hanımlar aslında doğru ilk çocuk bir başka heves ilk göz agrin doğru ben oğlumu 21yasinda doğum yaptım kızı 26 yaşında oda farklı bir heyecan belki cinsiyet farklılığından Nisan'da kürtaj oldum ve çok ama çok kötü zaman geçirdim ara ara aklıma gelmiyor değil hala içim sızlıyor diyeceğim biride aynı üçü de aynı yaş olarak belki aranizda en büyüğü benim 37, doğru yol alıyorum bu sefer sonkez denedim yani kafamda bitirdim diyebilirim hem yaş itibari ile hemde olmuyorsa zorlamanın bir anlamı yok Rabb'im diğer çocuklarıma sağlık versin ama tabi heyecanla tedirginlikle günümü beklemiyor değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…