Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sende kesin bişeyler var canim

İyiyim biraz nefes nefese kalma sıkıntim vardi sanirım kanım çok düştü yine saglik ocagina gittim kan verdim kanima bakilacak. Eve geldim tekrar yaticam yatmadan bi bakiyim sayfaya dedim
Ondanmış demek ki kuzum inşallah çok düşmemiştir
sağol bitanecimm. allahım sana da sabır sıhhat versin şu iş durumların tez zamanda çözülsün
İnşallah kuzum bu durum çok çözülecek bişey değil ya alışacağım yada çıkış verilecek.. alıştım şu an inan ki bomboş bütün gün, eski yerimde deliler gibi çalışıyordum ben. Sürgünler genelde pasif duruma getirilir, benimde hiç umrumda bile değil getirirse getirsinler 0 iş tüm gün tezime bakıyorum evde film indiriyorum flaşla izliyorum iş yerinde inan ki o kadar bomboş

Bendede öyle giriyom kızlarla muhabbet güzel stres atiyoruz işte

Allah razı olsun canım benim sende durumlar ne? tamamladın mı calısmaları beklemede misin?
Cümlemizden ragzi olsun kuzum ❤
24 de pik oldu kuzum 14.Gun 25 de çatladı bata 1 hafta var beklemedeyim değerlendirdim günleri inşallah hayırlısı

Yarın ögleden sonra cikacak sonuçlar bakalim bugün e nabizdada yazabilir doktor yarın ögleden sonra gel dedi

İyim canım napıyım beklemedeyim
evde olunca pek bakamıyorum baksamda cevap yazamıyorum eşim bilmiyor ya
sen napıyosun durumlar nasıll
Anladım canim
Kaç gün kaldi bata
Canım ben dun doktora gittim sağda ve solda 17 mm ve 19 mm var dedi
Bugün icin saat 4 catlama iğnesi verdi doktorum
Cuma ve pazar iliski olsun dedi ama aklim karisik
Sen daha önce çatlama iğnesi kullandin doktor ne tavsiye etti sana

valla bunun da tadını cıkar kuzum. önemli olan her can sıkıcı şeyin altından bi güzellik cıkarabilmek değil mi zaten :)
belki biraz hayatından ödün veriyorsun daha erken gidip daha geç geliyorsun eve ama orda geçirdiğin vakti değerlendirirsin işte bol bol film izle dizi izle. sen maaşına bak bırak gerisini kendileri düşünsün

Yarın ögleden sonra cikacak sonuçlar bakalim bugün e nabizdada yazabilir doktor yarın ögleden sonra gel dedi
Bugün çıkar akşama e nabızda olmazsa da antalyada halk sağlığı hsl antalya yaz orda barkod no ile tc ile erken görünüyor laboratuvardan çıkar çıkmaz düşüyor

Cümlemizden ragzi olsun kuzum ❤
24 de pik oldu kuzum 14.Gun 25 de çatladı bata 1 hafta var beklemedeyim değerlendirdim günleri inşallah hayırlısı
tez zamanda rabbim nasip etsin kuzummm cok az kalmıs insallah önümüzdeki hafta senin güzel haberinle seviniriz

Aynen öyle balım vallahi o kadar hırsız yerli yerinde çalışmaya devam ederken beni yerimden oynatıyorlar, aslında önceden kötü bişey yaptıklarını sanmıştım ama meğerse bana iyilik yapmışlar, tezimi yazmaya vaktim olmuyordu burda iyice araştırıp yazabiliyorum

Canım bu doluluk hissi özellikle otururken yani ayaklarin karna yakın olduğu zamanlar.mesela.bacak bacak üstüne atarken falan hissedilen dolulukmu bacakları birleştirirken falan şişlik var gibi oluyor degilmi
sürekli oluyo canım ben ayaktayken bile kasıklarımda şişlik ve doluluk hissediyodum patlıcak gibiydim

sürekli oluyo canım ben ayaktayken bile kasıklarımda şişlik ve doluluk hissediyodum patlıcak gibiydim
Şimdi kuzum ayaklarımı uzatıp uzanıyorum o his var ayakta yürürken oturup kalkarken o sis hissi var doluluk ve sanci yapıyor ufak ufak batisma eğilip kalkarken zorlaniyorum bu tarzmi oluyor kuzum ben belirtileri hep not ettim zaten bu hissi yaşıyorum diede yazdım belki dedim olmazsa bu ay bidahaki ay okur okur belirti bakmam daha hamissemde burda paylaşırım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…