- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #63.561
Sende kesin bişeyler var canimKuzum bende onu diyordum aynısı bende var 2 gündür kalp atışı gibi zonkluyor arada mesela şuan sanki regl olucam gibi hissediyorum daha 7 gün var yumurtlama 'nın 10.Günü bugün kaşıkları saymiom zaten akıntı bende sümük gibi hafif sulu uzuyor köyü kıvamlı yumurtlama akıntısına az benziyor elle kontrolumde daha çok peynir kesitini denir o tarz ama bilemiyorum kuzum ya daha batada çok var
İyim canım napıyım beklemedeyimGizsiz ne yapiyosun
Dun msj attim gormedin herlade
Ondanmış demek ki kuzum inşallah çok düşmemiştirİyiyim biraz nefes nefese kalma sıkıntim vardi sanirım kanım çok düştü yine saglik ocagina gittim kan verdim kanima bakilacak. Eve geldim tekrar yaticam yatmadan bi bakiyim sayfaya dedim
İnşallah kuzum bu durum çok çözülecek bişey değil ya alışacağım yada çıkış verilecek.. alıştım şu an inan ki bomboş bütün gün, eski yerimde deliler gibi çalışıyordum ben. Sürgünler genelde pasif duruma getirilir, benimde hiç umrumda bile değilsağol bitanecimm. allahım sana da sabır sıhhat versin şu iş durumların tez zamanda çözülsün
Bendede öyle giriyom kızlarla muhabbet güzel stres atiyoruz işteamin canım benim. cocuk muhabbeti tamamen silindi hayatımızdan o yüzden bişey deneyimlemiyorum son zamanlarda pek paylasacak bişeyim olmadı :) şubatta da olmazsa zaten tedaviye baslayacaktık. bakalım... sıfır takipbelki böyle geleceği varsa gelir
Cümlemizden ragzi olsun kuzum ❤Allah razı olsun canım benimsende durumlar ne? tamamladın mı calısmaları beklemede misin?
Yarın ögleden sonra cikacak sonuçlar bakalim bugün e nabizdada yazabilir doktor yarın ögleden sonra gel dediOndanmış demek ki kuzum inşallah çok düşmemiştir
İnşallah kuzum bu durum çok çözülecek bişey değil ya alışacağım yada çıkış verilecek.. alıştım şu an inan ki bomboş bütün gün, eski yerimde deliler gibi çalışıyordum ben. Sürgünler genelde pasif duruma getirilir, benimde hiç umrumda bile değilgetirirse getirsinler 0 iş tüm gün tezime bakıyorum evde film indiriyorum flaşla izliyorum iş yerinde inan ki o kadar bomboş
Anladım canimİyim canım napıyım beklemedeyim
evde olunca pek bakamıyorum baksamda cevap yazamıyorum eşim bilmiyor ya
sen napıyosun durumlar nasıll
valla bunun da tadını cıkar kuzum. önemli olan her can sıkıcı şeyin altından bi güzellik cıkarabilmek değil mi zaten :)Ondanmış demek ki kuzum inşallah çok düşmemiştir
İnşallah kuzum bu durum çok çözülecek bişey değil ya alışacağım yada çıkış verilecek.. alıştım şu an inan ki bomboş bütün gün, eski yerimde deliler gibi çalışıyordum ben. Sürgünler genelde pasif duruma getirilir, benimde hiç umrumda bile değilgetirirse getirsinler 0 iş tüm gün tezime bakıyorum evde film indiriyorum flaşla izliyorum iş yerinde inan ki o kadar bomboş
Bugün çıkar akşama e nabızda olmazsa da antalyada halk sağlığı hsl antalya yaz orda barkod no ile tc ile erken görünüyor laboratuvardan çıkar çıkmaz düşüyorYarın ögleden sonra cikacak sonuçlar bakalim bugün e nabizdada yazabilir doktor yarın ögleden sonra gel dedi
Insallah kuzumSende kesin bişeyler var canim
Hakkından hayırlısı olsun canımbenim evim merkeze biraz uzak eczane falan yok carsiya cikarsam kesin alicam
tez zamanda rabbim nasip etsin kuzummm cok az kalmıs insallah önümüzdeki hafta senin güzel haberinle sevinirizCümlemizden ragzi olsun kuzum ❤
24 de pik oldu kuzum 14.Gun 25 de çatladı bata 1 hafta var beklemedeyim değerlendirdim günleri inşallah hayırlısı❤
Demistim kuzum bakmaz
Aynen öyle balım vallahi o kadar hırsız yerli yerinde çalışmaya devam ederken beni yerimden oynatıyorlar, aslında önceden kötü bişey yaptıklarını sanmıştım ama meğerse bana iyilik yapmışlar, tezimi yazmaya vaktim olmuyordu burda iyice araştırıp yazabiliyorumvalla bunun da tadını cıkar kuzum. önemli olan her can sıkıcı şeyin altından bi güzellik cıkarabilmek değil mi zaten :)
belki biraz hayatından ödün veriyorsun daha erken gidip daha geç geliyorsun eve ama orda geçirdiğin vakti değerlendirirsin işte bol bol film izle dizi izle. sen maaşına bak bırak gerisini kendileri düşünsün
Amin kuzum insallah hepimize nasip olsun inşallahtez zamanda rabbim nasip etsin kuzummm cok az kalmıs insallah önümüzdeki hafta senin güzel haberinle seviniriz
erken gebeliğe gerek yok canım ama elinde varsa değerlendir tabi ben normal test yapmıştım çıkmıştı zaten değer 10 un üstündeyse normal testte silikte olsa çıkıyobende öyle düşündüm. erken gebelik testim var evde.onu yapsam çıkar herhalde varsa
sürekli oluyo canım ben ayaktayken bile kasıklarımda şişlik ve doluluk hissediyodum patlıcak gibiydimCanım bu doluluk hissi özellikle otururken yani ayaklarin karna yakın olduğu zamanlar.mesela.bacak bacak üstüne atarken falan hissedilen dolulukmu bacakları birleştirirken falan şişlik var gibi oluyor degilmi
Şimdi kuzum ayaklarımı uzatıp uzanıyorum o his var ayakta yürürken oturup kalkarken o sis hissi var doluluk ve sanci yapıyor ufak ufak batisma eğilip kalkarken zorlaniyorum bu tarzmi oluyor kuzum ben belirtileri hep not ettim zaten bu hissi yaşıyorum diede yazdım belki dedim olmazsa bu ay bidahaki ay okur okur belirti bakmam daha hamissemde burda paylaşırım diyesürekli oluyo canım ben ayaktayken bile kasıklarımda şişlik ve doluluk hissediyodum patlıcak gibiydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?