Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Brn bu ay akisina biraktim zatrn olsa olur olmazsa olmaz diye fazla kafayi takmiyorum o yuzden

Kuzum doktor bana ac tok demedi valla adetin 2. Gunu dedi sadece sabah gittim ac gittim ama bildigim kadariyla fark etmiyo
Öğlene anca yer bulabildim ya insallah yaparlar adetim de 4. Günüymüş ya 3 sandım ben yapmazlarsa hiç gitmiyim

Cınk
Öğlene anca yer bulabildim ya insallah yaparlar adetim de 4. Günüymüş ya 3 sandım ben yapmazlarsa hiç gitmiyim
cunku bugün de denedim sıkınca göğsümü süt geliyor öyle çok değil ama bir iki damla da olsa geliyor

Brn bu ay akisina biraktim zatrn olsa olur olmazsa olmaz diye fazla kafayi takmiyorum o yuzden

Kuzum doktor bana ac tok demedi valla adetin 2. Gunu dedi sadece sabah gittim ac gittim ama bildigim kadariyla fark etmiyo
didoş prolaktini sağlık ocağında yapmıyolarmış kız doktorada gitmeye üşenirim ben

Benim adetim henüz gelmedi 4 gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı ama hala gelen giden yok yarın bir test daha yapmayı düşünüyorum
Kaç gün geçti. Bu ay herkes 6 güne kadar gecikme yaşadı bunlardan biri benim. Herşey kalbinde olsun

Kaç gün geçti. Bu ay herkes 6 güne kadar gecikme yaşadı bunlardan biri benim. Herşey kalbinde olsun
7 gün oldu, hayatımda ilk defa adetim gecikti normalde 1 gün bile gecikmez ama sonuçtan emin olmak için bekliyorum. 10 gün falan geciksin bakalım :) Sabır kız mod on :))

7 gün oldu, hayatımda ilk defa adetim gecikti normalde 1 gün bile gecikmez ama sonuçtan emin olmak için bekliyorum. 10 gün falan geciksin bakalım :) Sabır kız mod on :))
Aynen sabret inşallah vardır valla çok isterim Allah isteyen herkese nasip etsin

Wuuu nasıl test yapmadan duruyorsun inşallah pozitif görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…