- 5 Aralık 2019
- 2.157
- 3.800
- 133
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #63.761
Öğlene anca yer bulabildim ya insallah yaparlar adetim de 4. Günüymüş ya 3 sandım ben yapmazlarsa hiç gitmiyimBrn bu ay akisina biraktim zatrn olsa olur olmazsa olmaz diyefazla kafayi takmiyorum o yuzden
Kuzum doktor bana ac tok demedi valla adetin 2. Gunu dedi sadece sabah gittim ac gittim ama bildigim kadariyla fark etmiyo
cunku bugün de denedim sıkınca göğsümü süt geliyor öyle çok değil ama bir iki damla da olsa geliyorÖğlene anca yer bulabildim ya insallah yaparlar adetim de 4. Günüymüş ya 3 sandım ben yapmazlarsa hiç gitmiyim
Yaparlar gitmemezlik yapma canım sakın aç git ne olur ne olmazÖğlene anca yer bulabildim ya insallah yaparlar adetim de 4. Günüymüş ya 3 sandım ben yapmazlarsa hiç gitmiyim
didoş prolaktini sağlık ocağında yapmıyolarmış kız doktorada gitmeye üşenirim benBrn bu ay akisina biraktim zatrn olsa olur olmazsa olmaz diyefazla kafayi takmiyorum o yuzden
Kuzum doktor bana ac tok demedi valla adetin 2. Gunu dedi sadece sabah gittim ac gittim ama bildigim kadariyla fark etmiyo
Aynen kuzum valla aylik grip oluyorummmm adet gibiGeçmiş olsun kuzumya bu nedir kuzum ya herkes hasta her evde biri hasta oluyor sonra tüm ev halkı peşinden gidiyor valla fena durumdayız ☹
Adet gelmeden daha umut vardır kuzum içini ferah tutAy bilmiyorum bu ayda gitti gitttiiii galiba
3 e kadar açımdan olurum ama artık dayancamYaparlar gitmemezlik yapma canım sakın aç git ne olur ne olmaz
Geçmiş randevunde3 e kadar açımdan olurum ama artık dayancam
Benim adetim henüz gelmedi 4 gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı ama hala gelen giden yok yarın bir test daha yapmayı düşünüyorumKızlar bat yaklaşanlar ne durumda bi genel Bilgi verin kimseden ses çıkmıyor
Kaç gün geçti. Bu ay herkes 6 güne kadar gecikme yaşadı bunlardan biri benim. Herşey kalbinde olsunBenim adetim henüz gelmedi 4 gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı ama hala gelen giden yok yarın bir test daha yapmayı düşünüyorum
7 gün oldu, hayatımda ilk defa adetim gecikti normalde 1 gün bile gecikmez ama sonuçtan emin olmak için bekliyorum. 10 gün falan geciksin bakalım :) Sabır kız mod on :))Kaç gün geçti. Bu ay herkes 6 güne kadar gecikme yaşadı bunlardan biri benim. Herşey kalbinde olsun
Aynen sabret inşallah vardır valla çok isterim Allah isteyen herkese nasip etsin7 gün oldu, hayatımda ilk defa adetim gecikti normalde 1 gün bile gecikmez ama sonuçtan emin olmak için bekliyorum. 10 gün falan geciksin bakalım :) Sabır kız mod on :))
Wuuu nasıl test yapmadan duruyorsun7 gün oldu, hayatımda ilk defa adetim gecikti normalde 1 gün bile gecikmez ama sonuçtan emin olmak için bekliyorum. 10 gün falan geciksin bakalım :) Sabır kız mod on :))
İnşallah kuzumAdet gelmeden daha umut vardır kuzum içini ferah tut
Açıkçası biz bu ay tam düşünmüyorduk 1 2 kere falan kaçak oldu ama olursa da çok güzel bir sürpriz olur :) Allah herkese nasip etsinAynen sabret inşallah vardır valla çok isterim Allah isteyen herkese nasip etsin
Hem negatif görmekten korkuyorum hem de erken öğrenirsem değerler yükselecek mi diye strese girerim diye düşünüyorum :) Kafam da deli sorular :))Wuuu nasıl test yapmadan duruyorsuninşallah pozitif görürsün
Kiz kan verip cikiyon hememdidoş prolaktini sağlık ocağında yapmıyolarmış kız doktorada gitmeye üşenirim ben
bakıcaz adetin 2. yada 3. günü veriliyor demi gelsin adette bakarım bi giderim olmadıKiz kan verip cikiyon hememüşenme
Ayy çok güzel bence de en iyisi aslında en azından stress yokHem negatif görmekten korkuyorum hem de erken öğrenirsem değerler yükselecek mi diye strese girerim diye düşünüyorum :) Kafam da deli sorular :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?